https://www.youtube.com/watch?v=eWINu8CpO88 arabayı çözemedim :)
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=eWINu8CpO88 arabayı çözemedim :)
corsa 1.3 dizelmiş harbi manyak kaynıyor ya yakcak milleti ya ...
bunun gibi şerefsizlerin yüzüne polisler bizimle ugraşıyor.... ordaki insanların hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok bu şerefsizin allahından bulsun
Kendi başına patlayıp öleceği günü iple çekiyorum
o kadar insanı tedirgin ettiriyor diyecek söz yok bu gidişle pekde uzun sürmez heralde
uyuşturucu kullanımı çok arttı...
Videoyu hızlandırmasaymış baride ne halt ettiği daha net anlaşılsaymış,marifet ya.Bi kaç kere youtube gereği video takıldı aha patladı heralde dedim ama ölmedi gitti..
mercedes zaten bana patlatsın dıye ugraşmış frene asılmış son anda yırtmış. İnecen dövcen bir güzel kamera kayıtlarıyla birlkte polise teslim edicen....
mk ne iyi çalıyo be hatırası var peahh .. Kafalar jilet
hergün vuruoz guru guru kubaraaa.
Şimdi yalan söylemeyeyim makas atmıyor değilim kendi adıma konuşacak olursam ama böyle saçma sapan yere değil. Yol açmak için çokta zorlamadan sağ sol yapıyorum bazen. Öz eleştiri yapmak gerekirse kendi yaptığımın da elle tutulur bir tarafı yok ama bu herifin ki düpe düz şerefsizlilk.
Yalan konusmus olmayayim benimde tadimlik attigim olmustur ama maksimum 2kere atip birakmisimdir o da aradan 2araba gececek yerlerden gecerek. Bu adam yanindaki adama sov amacli yapmis besbelli ama bazi yerlerde ipin ucu cok kacti. Onu bos oldugu halde bile kendini saga sola atti.
Yasayacak omru varmis daha yoksa bu gidisle 3 kere ölmesi lazimdi
aynen makas atmıyor bu fantazi peşinde
Millet frene basıyor bu mal da makas attığını sanıyor. :) Boş yolda makas için ekstra deliklere girmesi de komedi.
alttaki yorumları mutlaka okuyun :D
traffic racer oynayanlar bilir , düz yolda puan almak için boş araca yanaşa yanaşa gitmeler :D aynen onu yapıyor it
ya hızlandırılsa nolur, video çöp
İnşallah hayatı slalom yaparken bir kamyon altında son bulur..
Sen böyle deyince bende tekrar izledim tamam 2 x değil ama azda olsa hızlandırılmış bu aracın eğildikten sonra toparlarkenki tepkileri araçların jantlarındaki dönüş görüntüleri beyaz büyük otobüsün attığı siyah dumanın havada dağılma hızı 3.15 demi ne metrobüsteki sarı yelekli belediyeci yolu süpüren abinin içine birşey kaçmış gibi aniden dikilmesi köprü üstünde yürüyenlerin aslan değil belki ama tıslayan kediden kaçar gibi hızlı yürümeleri vs vs :)..Tabi burda olay hızlandırılmış ya da değil bunların saçma hareketleri yandaki arkadaşın fesat gazlamasıyla direksiyondakinin celloluğu falan derhal trafikten menlik arkadaş.Düşünme yetisi kaybolmuş.Kimseye zarar vermeden çeki düzen verir umarım kendine.Bunlar gibiler yüzünden ev halkı trafiğe çıkınca sanki çocuklarmış gibi aklım kalıyor valla:ofk:
Mercedese helal olsun vursun da bi kafasını patlatayım modunda.
Adamlar damar dinlerken bisey yok yabanci muzik acinca bu ne abi sabah sabah :D
Gidip bom boş yolda saga sola direksiyon vurdursun ayni sey gereksiz tehlikeye sokuyor insanlari.
yeni verildi
çok bekledim kamera çalışır halde takla atacak müzik çalmaya devam edecek falan diye ama olmadı maalesef.
5.11 de beton mikserine yapışsaydı gerçekten üzülmezdim :)
bazı makaslar sadece makas olsun diye zorla atılmış boş yol varken.. ama teknik olarak başarılı olanlar var.. onun dışında zaman zaman kendi yaptığım tehlikeli makaslar varken bu elemanların olmelerini patlamalarını istemek bana düşmez heralde..
Arabanın bariyere, direğe vs bir yere girip paket olmasını diliyorum içinde bu tarz bütün arkadaşlar olabilir vatandaşın.
hayatımdan bosa gıden 7 dakıka....
Kaza yapincada konu acarsiniz sitedenmiydi allah rahmet eylesin diye
ergenler arabayı kaçırmış eğleniyor sanırım...
Bir yere patlasaydı da arkadan gelenlerden de üzerine bir ton dayak yeseydi dört dörtlük bir video olurdu.
adam gölgesine makas atmış aq
sar sar ver
Böyle arkadaşım olsun çok pis döverim.
Kactane küfür yemiştir, Anne babaya yazık.
tiki memoya dis atms adam.
luzumsuz işler.