Hadi arkadaşlar, incilerimizi dökelim ve bu foruma yakışır bir karşılaştırma yapalım..:icon_tup: en iyisi hangisi:soru: neden iyi :soru: ve neye göre:beuj:
Printable View
Hadi arkadaşlar, incilerimizi dökelim ve bu foruma yakışır bir karşılaştırma yapalım..:icon_tup: en iyisi hangisi:soru: neden iyi :soru: ve neye göre:beuj:
Mevzu çıkar baştan söyliyeyim. Zaten bu konuların içinde olan bi insan az çok bilir ne alacağını.
Bu araçlar neye dayanarak bir araya getirildi. Görüldüğü gibi performans. :)
S3 hepsinden çoğu yönden üstün.
s3 (10 krktr)
type-r ep3 galiba
Motora işlemler uygulayacaksam type'r alırım..ama konfor performans ve görüntü dersen kesinlikle s3..
Arkadaşlar, s3 demek kolay da..:icon_tup: hesap kitap işi bu iş neler çıkar diğerlerinden o parayı gözden çıkardığında..hatta azına 50000eu nun üzeinde bir fiyattan bahsediyoruz:soru: bu nedenle yorum istiyorum :D:icon_wack
Konu çok alev almaya müsait... Dikkat orman yangını çıkabilir :D
Şahsi zevkim type-r al diyor... ;)
audi S3 derim bende kalitesiyle 4çeker oluşuyla
Eger fıyat karsılastırması yapılmıyosa kesinlike S3 derim.Kalite,performans,sekil şemal hepsi 10 numara.
ben direk s3 derim..
bir kere quattro su var, type r a istediğin kadar turbo yüklemesi yap, quattro olmuyor.. :)
aralarında bir 30 milyar falan fark olur alırken ama bence değer.. hem turbolu araba, oda hediyesi yani... :) ben milleti geçmek için alıcam dersen type r mantıklı görünüyor ama son kasa değil tabi.. ep3
karsılastırılan aracların conceptı bellı nıye konfor goruntu vs konusuluyorkı?
iyi o zaman performanstada S3 :)
Tek kelime tabiki S3......
fıyat performans cupra forever..
yanına konfor karızma performans s3 :):)
Neden Leon Cupra kimse düşünmüyor?süper denebilecek bir fiyata satılıyor diğerlerine göre..ayrıca 240 hp 300 nm tork,çok iyi bir ivmelenme..süper denecek frenler..
Üstelik biraz oynamayla 300 hp üzerine çıkabiliyor :D
247 km/h son hız (ki aşılır,hemde rahat rahat) 0-100 km/h 6.4 sn...:icon_tup:
sesi de çok iyi bu arada ;)
O saydıklarının hepsi s3 te fazlasıyla var zaten para sorun olmayacaksa s3 yerine cupra almak pek mantıklı değil.
Dengesiz bi karşılaştırma bence...
s3'ü çıkarman lazım saglıklı bi karşılaştırma olacaksa...
Biraz VAG Hondaya karşı olmuş :D
söylemek istediğim bu performansları çok uçuk farklar vermez iken,bir yazılım dengeleri bozarken..55000eu vermek çılgınca..burası türkiye..cuprayı 65 e alır 50 ye satarsın(hatta üstüne satabilen bile var!).. s3 ü 55000eu ya alır......70000 ytl ye satmaya çalışırsın..sizce önemli değil mi?Bence önemli fiyat tabiki...ayrıca honda gibi önü açık bir makina ve her ikisi de 2.0 tfsi:D
Para varsa S3
Orta halli bi para varsa EP3 TPR veya Cupra.
Ama bu ikisinden birini seçebilmen içinde biraz marka düşkünlüğün olması lazm sanki ?
cupra ıcın kımde marka fanatıklıgı olurkı :D bunlar ıcın fanatık varmı:D
fanatik olmaya gerenk yok . Cupra binilesi bi arac olmuş gelsin 42-43 lü rakamara onada bineriz :)
bence yeni cupra cok guzel bir arac...s3 u disarda birakirsak , ben cupra derim.eski cupraninda hala fanatigiyim :)
Gayet de fanatıgı oluncak b araba cupra.Fıyatının ucuz olması durumunda fanatıklerıde cogalcak b araba...
eee madem markacılık yapcaz çabuk bmw yide koyun oraya :D
bende fanatik bir hondacı olarak Fn2 almak yerine Cupra diyorum...:Bravoo:
s3 bariz üstün ama fiyat olayı war tabi
Aslında doğru diyorsunuz.
Bence direk bi araç değil de sıralama yapılması daha iyi örn:S3, type-R, Cupra vs.v.s gibi....
Benim gönlüm Type-R'dan yana daha sonra s3 sonrada seat
s3 fiyatıyla çok abartı hepsinin 2 katı nerdeyse.Onu bir kenara koyarsak cupra.Ama karşılaştırma biraz saçma olmuş 3 tane tfsi ve k20.Onun yerine cupra vs typer desek daha mantıklı.
Ayrıca s3 sürekli 4 çeker değil arkadaşlar orda quattro yazdına bakmayın.
abi gerektiğinde 4 çeker oluyor, bence zaten güzel olanıda bu..:)