http://content.ebrosur.com/_Brochure...c22e1437fa.jpg
Printable View
Fiyatlar indirimli gibi cok iyi oldu sampuan vs almak sart oldu :)
Cok iyi olmuş cokta güzel iyi olmuş ;)
Fiyatlar 3 tl gibi indirimli , uygulama yapma imkanı olmayanlar için en azından ultimate şampuan ve quick wax ı alıp kullanmalarını mutlaka tavsiye ederim..
Isin guzel yani kargo para transferi vs ile en kotusunden sampuan 60-65 tl mal oluyor
100 tl ayirdim :D
Tanıtım fiyatı sanırım yarın bi stok yapayım :)
Ultimate Quik Wax = Toz mıknatısı..
güzel kampanya
tech wax 2.0 güzelmidir ve kaç araç yapılabilir bi kutusu ile. birde böyle büyük tip olan ürünü var hangisi daha iyidir onu alalım
Meguiars NXT GENERATION Boya Koruyucu Cila 8512718 Fiyatı
Hayırlısı olsun, fiyatları uygun gibi.
hızlı cilasını ve şampuanını bende önerriim zaten onlar kalmaz :D
Şu ultimate hızlı cilayı tavsiye edermisiniz ?? Alalım mi ??
Sarı şampuan zaten 28tl filan değil mi? Bendeki bitmek üzre olöadı oradan aliyim.
Sarı Şampuan Listesi 43 TL Meguiarsın Haberi Olmadan Fiyatlar Maliyetine Çekip Ürün Satışı Yükseltmeyi Hedefledi Bauhaus Şuan Meguiars Bayileri İsyanda Tüm Bayiler Sipariş İptali Yapıyor Bauhausun Fiyatları Düzeltmesi İçin Baskı Yapıyo Meguiars İhtiyacl Olan Şampuan Alsın Bence Normal Bir Bayi Maliyeti Şuan Satılan Rakam
kesinlikle fiyatlar uygun.. nxt ve hızlı cila dan 3 er tane aldım bile :)
sarı şampuanın özelliği ne bu kadar rağbet görüyo ? :) işe yarar bi şeyse bende alıcam cünkü :)
Sampuan hizli cila ne varsa alin stok yapin
ben yaklaşık bir ay önce ultimate quick wax aldım ama fiyatlar çok uygundu bayrampaşa bauhausta
Bu quick wax alacağım ancak kafama birşey takıldı. Ben daha yeni boya koruma yaptırdım. Bunu kullanmamın bir sıkıntısı olurmu ?
uqd candır görür görmez aldım :)
2 sampuan
Ultimate polish
Quik wax
Benden bu kadar :D aldim cekildim
Camel ın yayıldığı gibi yayılmamıştır insallah bu indirim haberi. Almaya gidiyorum suan
Raflar talan edilmisti hepsi birbirine karismis :D
Bisey sorucam simdi gorevli eleman sonax cilali sampuan alin daha iyi diyor meguiars mi daha iyi yoksa sonaxin urunu mu
Birde quik wax mi yoksa polish mi?
Orda calısan adamda piyasadaki en iyi ürünün turtlewax olduğunu ve ondan almamı söyledi ama ben insanların arkalara zulaladığı megu ları buldum. Son NXT yi 2 tane sampuan bide quik wax aldım
oha fiyatlara bak $4-5 e aldigimiz sprayler 25 lira. Kodumu yerinde birseyde ucuz olsun .
Bunada şükür :)
Bu iyi oldu işte.Nette 3'er 5'er takıyorlar millete.
Pendik sanayide bi boyacı satıyor meguiars ürünleri.Endurance sprey&jel 30, PlastX 25, ped 5 tl vs...
online bauhasuta yokmu benmi göremiyorum
sarı şampuan 35 e alıyoruz çok bir indirim gormedim açıkcası
Bayrampasada baya uryn var ben iki parca aldim iki parcada 28tl karim var fazla degil ama ihtiyac varken avantaj birde kargo masrafi yok