Evet varsa daha iyisi bırakırız bu işi:)
ep3-fn2 s2000 en hızlısı gelsin
Bundan fazla atar adamı bozar :)
Şaka biyana şu aracı klasmanında bi görelim yaa yokmu yardımcı olabilecek birileri :)
Printable View
Evet varsa daha iyisi bırakırız bu işi:)
ep3-fn2 s2000 en hızlısı gelsin
Bundan fazla atar adamı bozar :)
Şaka biyana şu aracı klasmanında bi görelim yaa yokmu yardımcı olabilecek birileri :)
tuncay abi illa diosun yani gel seçkin gel öylemi :)
Yav okadar kprolu egz.li typer var nerde bu arabalar :)
Tuncay abi bu gidisle tek basina 3 kornaya devam ediceksin heralde kac hafta oldu bi araba bulamadik :D
Typer sahibi olmak da zor arkadas :D
tuncay abi kriterlerine b16 da dahil et te bizde gelelim ( :
Estağfurullah neden kötü niyet olsun ne zaman deniycektik hatirlamadim ama sorun deil ne zaman isterseniz Deneriz sıkıntı yok fakat benim aracım sökük
Tuncay abi ince ayarlarını yetiştirirsem cumartrsi geliriz vakit kalırsa deneriz
RED 106 ilede denermısın tuncay abi :D
Tuncay abi bulamıyorsan denicek adam ben geleyim:))) 245binde kapak açmamış flashımla düplü ve öfkeli:P şaka bi yana da artık izleyelim nif in videoları meraktayız
Ne nıf mış be kardeşim adını duyan susuyor nasıl iş bu arabayı alalı kac ay oldu hala deneyecek ep3 bulamadık, sabret kanka ay sonu geliyorum :=)
Avrupa yakasına geçebilirseniz r53 cooper (ERM) denemesi yapabiliriz. detayları konusuruz.
HD typer yasin le güzel deneme olabilir aslında...istanbuldamı bilmiyorum ama...
Semt şişli gözüküyor diye yazmıştım, anadolu yakası zor oluyor ***** araçlarla. hayırlısı diyelim..
anadolu yakasında deneme daha mantıklı neden çoğu insan sıcak bakmıyor anlamış değilim.
şerit desen şerit , düzlük desen düzlük var.
Sagda solda polis olma riskini sevmiyoruz diyelim mimlenmis ortamlarda strese gerek yok
Nıf ile denemek istiyorum
gelin avrupaya poloda geldi beraber deneyelim
avrupanın kıymetini bilemiyorsunuz valla
atasehir tam bi dert
çok sakin bir typer konusuymuş :)
yokmu ateş eden?