Başlıkta görüldüğü üzere, amerikada araç kullanmak kiralamak için bizim buradan aldığımız ehliyet yeterli oluyor mu yoksa ayrı bir belge vb almalı mıyız?
Printable View
Başlıkta görüldüğü üzere, amerikada araç kullanmak kiralamak için bizim buradan aldığımız ehliyet yeterli oluyor mu yoksa ayrı bir belge vb almalı mıyız?
bildiğim kadarıyla değil, oranın ehliyetini almanız gerekiyor
turist olarak gideceğiz be yaw, bi de ehliyet mi alacaz oradan :)
Yok abi sorun degil kiralayabilirsin. 3 hafta önce kiraladık sorun olmadı.
Turk ehliyeti ile arac kiralanabilir / Pasaporttaki gecerli vize ile kullanilabilir .
valla work and travella 4 sene önce falan arkadaşım gitmişti, ehliyet almak durumunda kalmıştı, yanlış yönlendirdiysem özür dilerim.
yine de eyalet eyalet değişiyor olabilir
pasaportun yaninda olsun sorun degil her turlu kiralayadabilirsin kullanadabilirsin sorun yok
Örtmen sen kullan seni durdurmazlar bile
Kısa bir süre kullanılıyor sanırım 1 ay kadardı
6 ay geçerli ama araç kiralarken kredi kartı kullanmak zorundasınız ve bu kredi kartı açık provizyon verebilmek zorunda
2012 yazında ev arkadaşım work and travel'a gitti 3 ay. Wisconsin'den araba satın aldı 3 ay kadar kullanıp Newyork'ta da sattı, belge falan almamıştı.
refah seviyesine rahatlığa bak ya ne güzel hayat.
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.
Vize gecerliligi suresince kiralik arac kullanabilirsiniz, sahsa ait arac kullanmak yasak, sadece kiralik.
bu arada reklam geçeyim,
usadan her türlü parça vb getirilir :)
Abi nereye ne zaman geleceksin ?
benim bildiğim tercüme ettirilmesi gerekli
kiralamak için yeterli, araç satın almak için yeterli değil. bizzat denedim :)
Ciddimisin ? Eger oyleyse tamda o tarihte 2 gun bosum var. Otel vs..cozmediysen haber ver mutlaka bizim corporate den guzel fiyatlar alayim yada bende kalirsin .
Nerede olacaksin(iz) ? Harbor taraflarimi ? Benim Tr den fix siparisim hep kandil simididir. Getirebilirsen 2-3 kutu cok makbule gecer :)
kiralamak için 22 yaş sınırı vardı sanırım 2008'de ben kiralayamamıştım yaştan dolayı :D eylül'de bende washington dc'de olucam oradan miami ve newyork'a gitmek istiyoruz, sizce uçak tren araba hangisi mantıklı olur? bilen var mı?
En son Shadow dancer Soner getirmisti kandil simidi ama onuda trendemi ne unutmustu :D
Sehirde otobanda heryerde radarlar ve sivil polisler var. Hiz sinirimiz 55 :D
Arnold Annapolis harbor a yakin Baltimore Harbor a degil . Aramizda yaklasik 40km olacak ama sorun degil mutlaka gorusuruz zaten.
Miami yi cevreleyen highway i-95 orada da 65 . Radar dedektoru takip devam edersin sorun degil :)
bu dedektorlerin cezasi yokmu peki ? haybeye gitmeyelm sonra :D
Florida da dedektor yasal .