Modifiyeli otomobillere ceza yağdı - Hürriyet GÜNDEM
hava biraz ısındıya hemen başlayın cezalara,o kadar trafik sorunu varken siz bunlara takılın ohh ne ala memleket.ya ülkede sattırmıyacaksın o modifiye ürünlerini yada serbest bırakıcaksın.
Printable View
Modifiyeli otomobillere ceza yağdı - Hürriyet GÜNDEM
hava biraz ısındıya hemen başlayın cezalara,o kadar trafik sorunu varken siz bunlara takılın ohh ne ala memleket.ya ülkede sattırmıyacaksın o modifiye ürünlerini yada serbest bırakıcaksın.
Bi günde 40 Bin Lira. İyiymiş (!)
40 lira güzel para...
filmlileri salıyorlar:redspotda
yerinde uygulama. havaların ısınmasıyla soba borularını evden alıp aracına takanlara takanlar.
mustangi de durdurmuşlar :D çaça 131 sandılar heralde
Mustang e ne yapsın adam :icon_wack
yav su sahinlere dandık scooterlara takıyolarya eşek kadar eksoz basurlu *** gibi bagrınıyo alayına basmak lazım cezayı
Felsefi tespit;
Alıntı:
Modifiyeyi seviyorum. Modifiye hayattır.
ellerinde fener, eksozları inceliyor yani kesin yazıcam kurtuluşun yok diyor
yahu benim anlamadığım tek nokta var lütfen beni biri aydınlatsın
bu mübarek badem bıyıklı memurlarımız ferrari lambo tarzı araçları durdurduklarında bu araçların egsozlarına ceza yazıyolarmı çünkü bu araçlarında egsozları hiç kanunlardaki desibel sınırlarının altındaki gibi çıkmıyor ?
ordaki arkadaş eksoz için yakıt tasarrufumu diyor benmi yanlış duydum :D
bu uygulama haber kanallarından birini çağırılıp yapılmış . ve bakın bunları yapıyoruz haberiniz olsun demek için tahminimce .
cevirmede catır catır konusan polis amiri kamera karsısında konusmakda zorlanmıs. cevirmelere kamerayla girmek lazm:)
Yakit tasarrufu :)
haram zıkkım olsun vergi kaçıranları bulun şovunuzu skim.
devletten boş yere teşvik alanları 10 daire karşılığı onay verenleri su yüzüne çıkarın o kadar yanlış varken buna sevinmeyin ya bu kadar mı basit?
Arkadaşlar elimde cok temiz sıfır ayarında ''yakıt tasarrufu'' sağlayan slencer var :D
S değil mi la bura :D
yakıt tasarrufu mevzusu iyimiş hahah
bi ara konusu vardı projektör gibi gezen kuş gurubu var bide farlara ve sislere projektör bağlamış karşıdakini kör eder gibi geziyor onlarada ceza yazılmalı bence...
en azından parka çekmemişler ankarda olsa affetmiyolar
Bağırdığı kadar gitmeyen arabaya bassınlar cezayı
Manisada her köşede 1 polis var . Egsoz ucuna bile ceza yağıyor .
Elk bisiklet vs kapatılıyor
Film yasak
Millet arabaya binemz oldu :(
Özel bir durum var emniyet Müd. Değişmiş .
Ortalık kıyamet yeri gibi ... !!!
Sizlere şöyle anlatayım . Normal asayiş yapan polislere kemer takmadi diye ceza yazdırma bile olduğu söyleniyor :D
durum okadar ciddi yani ;)
Tamamen şov ya :) ben sahip olamiyorum sahip olanin mq mantığı
http://www.iha.com.tr/istanbulda-mod...-videosu-36210
buda bir başka videosu.
off yaa gene eve hapsolduk
maşallah çevirmeye giren araçlarında çoğu güzel :D :D
Sorun bağırması, gidip gitmemesi halkın huzuruna farklı bir etki yapmıyor beyler :)
Seyrantepe yesilcede, 10 tane filan abarthiiii egzozlu mondial var, bizim yokusu 3 dk da anca cikiyorlar. Benim eski subarudan 4 kat fazla ses cikariyorlar.
Nasil beddua ediyorum hele gece 11 de gecenleri varyaa....
Kesin bir tanesinin bir yerine gidon giricek
Atv habere sağlam sövdüm asfalt değil onlar ağladı diye böyle gazlıyolar iyice milleti sonra mahsum insanlarda gidiyo aradan izmitede honda görünce sol şeriten alıyolar onun dışında bakanı görmedim modifiye ye :) az yaksın diye egzozu anlatana yıkıldım gülmekten :D
Televizyonda gördüm şimdi dün geceki operasyonu polis adamın silencerini söküyor çok ses çıkaran egzosu anladıkta silencer var arabadan ses çıkmıyor adamın sîlencerini niye sökersin benim silencerim takılı tin tin gidiyorum şehir içinde kimseyi de rahatsız etmîyorum modifiye bahane iyi gelir kapası bulmuşlar şu soba borulu motorlara bende sinir oluyorum
Yaklaşık 1 ay evvel cumartesi gecesi; artık pazar saat 01:00 civari falan, Bağdat Caddesi'nde hep gördüğüm BJK plaka Lambo var, S virajinda çevirme vardı; girdik çıktık cevirmeye, arkamizdan sıka sıka bu araç geldi, biz de ilerde durduk izledik ne yapacak diye, polis çevirdi bunu da aracın yanına geldi birseyler konuştular Lambo yine sıka sıka kalktı o kadar polisin arasından.
Kısacası yazmiyorlar. En azından gozumle şahit oldum, bu tarz araçlara pozitif ayrimcilik yapiliyormus.
---------------------------------------------
Kimse de mimli arabayla bu belli noktalara çıkmasın. Ep3; S2k, Vtec, Polo GTI vs polis sartlamis kendini, gördüğü gibi çekiyor. Yanında bayan olan ve standart egzosu olan S2k'yı bağladılar. Amiri direk s2000'i bağlayın sorgusuz sualsiz dedi caddede.
Durum bu. Haberi izledim ve cektikleri araçlar da hep tarz ya da mimlenmis araclardi.
Bile bile lades demeye gerek yok o tarafa o tarz araçla çıkıp..
güzel para valla
e30 larda motor numarasına bakmaya başladılar demek :) alta yatıp incelemeler, varexe bakmalar, camları kapattırıp filmlere bakmalar falan :)