ranthor Nickli Üyeden Alıntı
Seni mi kiricam gorkemim.
Yuruyen Aksam:
- Gurultulu on takim
- Sarki soyleyen fren balatalari ( scream vocal, genelde cradle of filth)
- D2 'bobrekdusuren' modeli, pist tipi coilover ( her tarafinda cadde icin kullanilmaz yaziyor, yalancisiyim). 4.5 cm den daha az dusuremeyen, alcak-sever modeli.
Ic mekan:
- Commodore 64 joistickinden bozma, 1. ve geriye gecmekten asla hoslanmayan, getrag marka sanziman.
- Line in girisi yapmaya calisirken icini actigimiz, mekanizmasi yerinden kaymis, cd tukururken yumruk isteyen, umarsiz ve utanmaz cd calar.
- Cirti kopup kayboldugu icin, surekli kayan, gaz pedalinin altina giren, boylelikle gaza sonuna kadar basmayi engelleyen ekonomi paspasi.
- Cok rahatsiz spor sag koltuk.
- Motor harareti olmayan gosterge.
- Arabaya yaptigim kuskusuz en iyi modifiye, orjinal mitsu line in girisi. Ipodumu oraya takip metalin dibine vuruyorum!
- Afr / EGT / Boost gosteren, saniyede 80 sample a kadar cikabilen terbiyesiz ama cok kaliteli zeitronix gosterge kiti. Ha bir de gumruk de takilmasaydi daha guzel olacakti.
- Ariza yakmaktan tensel haz alan arabama ilac olsun diye aldigim scangauge tool. IAT, loop, hararet gibi gerekli seylerin yaninda, krank acisi sensoru, ne oldugunu dunyada kimsenin anlamdigi AAA gibi son derece anlamsiz seyler gosteriyor.
Dis Mekan:
- Yumurta yada tavuk ( kesinlikle kus familyasi ) benzeri ozel tasarim.
- Teybi 250 ye sattim diyen tesisatcidan en yakin ucrete denk geldigi icin yaptirilan cam filmi.
Motor:
- Iskender ustanin yaptigi kat iptali.
- Hafif volan ( valla 1 kg filan daha hafif!) ve insani sol ayagi oldugu icin pisman eden, 2 cm de kavramada asla tereddut etmeyen, insanligin dusmani
SEYTANIN SON ICADI organik balata.
Bagaj:
- Bir hevesle aldigim branda ve bilimum bez, para tuzagi, mutfak deterjanindan oteye gidemeyen temizleme zimbirtilari.
- Turbo XS mbc, basinc acacagdik ta, basinci actikca araba zengine gidiyor. Nasil oluyor ne savas anladi ne ben.
- Kiz arkadasima aldigim cicek, bayagi bir curumustur sanirim!
- Cok ses cikariyo oooollm die efektler yaptigimiz, 300 km kullanilmiz hks hi power egzoz!