http://upload.streetfire.net/video/v...-vs_182284.htm
@1.0 bar:)
Printable View
cok guzl masallah
dıger cıvıc de gokhan oluk sanrım :D
imprezanin turbosu nedir?
ses süper maşalah:)
asfaltı kazıya kazıya gidiyor, dışardan izlemesi çok daha zevkli :)
Seslere bak seslere maşallah.
masalah...dıger cıvıcın sızden setup farkı nedır?
maşallah.vtec'ide turbolayınca başka oluyo valla.süperr;)
subarunun turbosu vf 34 dür
güsel gitmis civics
elınıze saglık:Dmasallah selım
güzel yürüyor maşallah
Sırf Ciğer Maşallah Maşallah ;)
ben gercekleri yazarım fenerbahce marşı gibi oLmuş hauhauhauahau denesinler göreLim bi gece olsun ama sabaha karsı 11 12 de olcaksa olmaz 3 4 olsun gece:D
Katılıyorum en boş halinde yolların sıksınlarrr 3 4 gibi
öle bende geLirim hemde:D
yok öle dedim mi ayıp oLur giderLi konuşuyomusum.. hem daha iyi aradan süprizLi cıkmak:D
doctor brake boost la ne güzel oliiii :)
doktor yine şaka yapmış maşallah diğer araçlarada maşallah
iki vtecde guzel yurumus masallah, impreza gibi 4cekerlerin orda tutunmasi icin 500civari olmasi lazim sanki..
ab vtecın setupları az cok bılınıyo...2lt,35r...dıger vtec ın kı nedır?
maşallah selim abi herzmnki gibi:icon_tup:
yurumus makıne maşallah doctor:)
tesekkurler arkadaslar yorumlarınız için 1 bar basıyorum videoda,ah su manuelboost ahh,bi 10 anahtar olsaydı da 2 bardaki halinide sizlerle paylasabilseydim:)
diğer arkadaşın (civic) turbosu biraz geç doluyo sanki:D
motorlar durduktan sonra hemen gitmeselerdi 2 barı görüceklerdi :)
Maşallah maşallah...
GC 8 bakakalmış gibi güzel yürümüş civicler ;) maşallah
doktor maşallah :)
maşallah gökhan, salyangoz biraz büyük galiba, gelmesiyle fırlaması bir oluyor :) maşallah, nazar değmesin.
olm hepi topu üç beş turbodan birisiniz bari siz birbirinizle iyi geçinin sizde böle birbirinize gider yaparsanız e ben daha size nediyim :)
haha şaka makinası yine iş başında. bi beni geçemedin (üstüne kırdığım için ):D selim c.tesi gece çıkıyoruz kardeşim arıycam sizi .. beyaz s2000 ide getirirseniz güzel olur ..
hıc vıdeo ceken olmadımı selcuk denemelerınızde benım gordugum vs ve hka hakanın arabasıyla sen 1 2 defa yurudunuz ne oldu sonuc.ab nıf denemesı gercekten keyıflı olur.
abı denedık bu hafta HKA ve VS bızı gectıler 1 1.5 boy kadar. EDS de belırgın bı yavaslama oldu o aksam. egzoz borusu arabanın altına sıddetlı vurmaya basladı sanırımkı takozu koptu ve headersın spıralı patladı ıcerden . araba 4 te yıgılmaya basladı cunkı. yarın butun gun EDS ıle ugrasıcam. saolsun HKA hakan kardesım kendısı geldı kanka hayırdır nıye boyle yurumuyo bu sefer dedı. baskaları gıbı aaaa gectık bak ettık muhabbetı yapmadı :)