Ceza yermiyim yemezmiyim bilmiyorum Bu konu yüzünden ban yersem gıpta umrumdada olmaz.
- Ama şuan
İsrail konsoloslugunun önüne geldik . .... Yakınlarda olan duyarlı arkadaşları bekliyorum.
http://imgim.com/10488168_1015257577...22152110_n.jpg
Printable View
Ceza yermiyim yemezmiyim bilmiyorum Bu konu yüzünden ban yersem gıpta umrumdada olmaz.
- Ama şuan
İsrail konsoloslugunun önüne geldik . .... Yakınlarda olan duyarlı arkadaşları bekliyorum.
http://imgim.com/10488168_1015257577...22152110_n.jpg
tam nerdesın nan ?
konsolosluk binasına Filistin bayrağı asmışlar.Facebook 'ta paylaşılmış bir foto.Alıntıdır.
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...90011286_n.jpg
Yapılması gereken de TAM BU !!!
içimiz yanıyorrr ALLAH kardeşlerimizi korusunn.. Kahrolsun terorist israil. ALLAH onların belalarını versinnn
Ya Kahhar israil
Allahümme inni eselüke bi ismikel kahhari inne ezani ve eza ıbadike ve zalemeni ve zaleme ıbadike in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe eslihhü ve veffikhü ve in künte ta'lemü ennehü sayer ciu amma hüve aleyhi fe ekhirhü ve demmirhü bi ismikel kahhar ya kahhar ya kahhar ya kahhar.
amin
Yazacak o kadar küfür var ki .. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu katliama sessiz kalan insanların ve ülkelerin vicdanlarını s*...
Aksamdan beri cnn seyrediyorum katliami 1sn bile gostermedi. Allah masum insanlarin yardimcisi olsun.
Kadın , çocuk , bebek öldürmek hangi kitapta var.
Bu yaşananlara sessiz, tarafsız kalanlarında anne karnındaki doğmamış bebeğe mermi sıkandan bir gram farkı yoktur.
Allah'ın laneti bu vicdansız insanlık dışı varlıkların üzerine olsun...
musuldaki 49 türk içinde
......................................
sabirlar diliyorum
Ya Kahhar'in anlami. Bu dua zalimlerin kahrolmasi icin.
El- Kahhar; düşmanlarını kahreden ve perişan eden, mutlak galibiyetin sahibi ve her an kahretmeye muktedir olan manalarına gelir.
Kahhar ismi bu manalarıyla; Allah’a isyan eden Ad kavmi, Semud kavmi, Nuh kavmi gibi bir çok kavimde tecelli etmiştir. Allah o kavimleri Kahhar ism-i şerifi ile kahretmiş ve mahvetmiştir.
Yine Kahhar ismi, binlerce kişinin öldüğü depremlerde, sel felaketlerinde, ağaçları kökünden koparan fırtınalarda, kasırgalarda ve maddi musibetlerde tecelli ettiği gibi, en büyük ve asıl perişanlık olan imansızlık ve küfür musibetinde de tecelli etmektedir.
Zira iman nimetinden mahrum olanlar devamlı manevi bir cehennemde yanarak kalben ve ruhen sıkıntı çekerler. Bu da manevi bir kahır olduğu için Kahhar isminin bir tecellisidir. Kahhar ism-i şerifi ile dünyada onları böyle manevi bir kahır ile kahreden Allah, ahiret aleminde de Kahhar isminin en geniş aynası olan cehennemde onları mahv-ı perişan ederek, adaletini ve mutlak galibiyetin tek sahibi olduğunu gösterecektir.
insan degiller..!
****** cocukları bunlar amk yahudileri
Hayatimda israil devleti kadar pisrak korkak Ve .... Oruclu agizla sövmücem. Bir millet görmedim . Elimizden geldikce Tepkimizi gösterelim arkadaşlar . yiyecek içecek konusundada amerikan ve israil mali elimizden geldigince az kullanalım ...
allah yardımıcısı olsun filistinli masum insanların... biz anca israile calısıyoruz herbirimizin istemeden de olsa yardımı oluyor en basitinden aldıklarımızla v.s.
müslüman geçinip müslümanları türkleri katleden IŞID'ıda unutmamak lazm israil ile.
işid zaten bir abd-israil projesidir. işid'e kimler destek veriyor, israille harıl harıl kim gemicikleriyle ticaret yapıyor bunları bilmek lazım ;)
bu arada sayıları az da olsa, vicdanlı israil vatandaşları devletlerinin yaptığı bu katliamı protesto etmişler:
http://www.odatv.com/n.php?n=yahudil...rdi-1807141200
öncelikle Müslüman birisi olarak sizleri destekliyorum aynı Müslümanlığınızı İnsanlığınızı yıllardır doğu Türkistan da katledilen ve de aylardır Musul Kerkük Türkmeneli bölgesinde ki katledilen Türkmenler içinde görmek isteriz hani Türkmenler de Müslüman Ümmetten ve onlarda insan onlarda çocuk ;)
Daha dün haberlerde savaş kes ilanından bahsediliyordu şimdi kara operasyonu..
Allah yardımcıları olsun şu mübarek cuma gününde zor tutuyorum bela okumamak için..
Şimdi son dakika haberi geçiyordu TRT'de. İsrail 8 bin kişilik orduyla Gazze'ye doğru ilerliyormuş..
bu kudurmuş köpeklerin arkasında abd var. onun için ne protestolar bunları durdurur ne de birleşmiş milletlerin uyduruk ricaları durdurur. ancak ekonomik bir ambargo durdurabilir.
kelleci işid'in, israili lanetleyen ve onlara karşı savaşacaklarını açıklayan bir bildirisini duydunuz mu okudunuz mu? :)
Hitleri özletiyolar ne diyeyim.
Yatacak yerleri yok Allah belalarını versin, bi ırk tarih boyunca değişmez mi? Değişmiyor.
İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun, İsrail ordusuna, Gazze'den İsrail'e uzanan tünellerin vurulması amacıyla kara harekatı başlatılması emrini verdiğini açıkladı.
Birgün siz de yalavaraksınız aq bizi vurmyaın diye. İşte o gün kafanıza kafanıza o bombalar yağar inş..
Allah israili helak etsin. Diğer arap ülkelerin herzaman ki gibi zerre umrunda değil.
Bizim burda kayniyo o köpeklerden. Zaten isvicreyi yönetende bu köpekler. Bizim burdada protesto edicez bu aksam..
Midesi dayanabilecekler baksın olayın boyutunu görsün.
twitter.com/ReturnPal
Ulan Şili bile İsrail ile olan ticaretini durdurmuş. Bizde de hala GİDİCEZ edebiyatı.
Allah belâlarını versin. Kanı bozuk soysuzlar..
Allah bütün darda zorda olan kardeşlerimize yardım etsin, musuldaki, gazze, doğu türkistan, arakan, myanmar, suriyedeki bütün kardeşlerimize, insandan daha aşağı bi mahluk olan israil toplumunu yerin dibine soksun, fırsat vermesin zulümlerini başlarına çevirsin inşallah.
ne kadar açık ve doğru yazmışın, İŞİDe kim hastanelerde destek veriyor, kim silah veriyor, kim israil jetlerine yakıt veriyor...
israili protesto edenlere bakalım, filistinlilere yardım diye bağıranlara bakalım kime oy veriyorlar acaba? onu neden protesto etmiyorlar, edemiyorlar!!!
Allah tüm dünyada zorda olan kardeşlerimize, içi temiz insanlara yardım etsin...
[QUOTE=ahmet_xy;7557320]http://www.odatv.com/n.php?n=erdogan...yor-1507141200
http://www.odatv.com/images/resimler...33830_n(1).jpg[/QU
o gazetenın başlığına o kadar ınanıyorsan bence ısraıl fılıstını vurmuyo anlayana
Geçen birisi yazmıştı bunlar günlük 40 euro'ya Antalya'da tatil yapıyorlar diye. Allah bin belalarını versin bu soysuz itlerin...
Allah yardımcıları olsun. Cok fazla sey yazılıp ciziliyor, biliyorum link vermek yasak ama en azından arkadasların doğru bilgiler edinmesi için Suriye Gerçekleri - Suriye gündemiyle ilgili haber, yorum ve analizler... adresinden gelişmelerle ilgili bilgi edinebilirler.
Hatırlamakta yarar var !
Filistin bayrağı, ilk olarak Şerif Hüseyin tarafından 1916 yılında Osmanlı Devletine karşı başlatılan Arap ayaklanmasının sembolü olarak tasarlandı. [1] Daha sonrasında bayrak ilk olarak 1964 yılında Filistin Kurtuluş Örgütü tarafından Filistin halkının bayrağı olarak ilan edildi.
Filistin bayrağı - Vikipedi
zor abi zor allah yardımcıları olsun hele ki o küçük kardeşlerimiz için ama bundan fazlası olmaz yani herkese saygım var protesto yapsak ne olucak geri mi çekilicekler umurlarındamıyız sizce ? onların KADERini israilli kansızlar belirledi yapıcağmız sadece dua etmek olucak onlar için :(