1.46 bar peak 1.4 cont
Golf R GTX3071 1.4 bar 0-200 Launch Control - YouTube
Printable View
1.46 bar peak 1.4 cont
Golf R GTX3071 1.4 bar 0-200 Launch Control - YouTube
Maşallah, Gökhan bunu beğendi.
maşallah levent çok güzel olmuş dbn alma imkanın oldumu? ilk kalkısta bıraz 30 40 km kadar ısteksız gıbıydı neden oyle oldu?
0 100 ve 0200kac cikiyor bu haliyle
Burada masallah demeyi unutmusum... Guzel gidiyor gercekten...
Tesekkur ederim...
Bu videoyu gozume duz gozuken bi yerde spontane cektim dbn yanimda yoktu. Araba 2.0 bar modunda lastikleri iyi isitmazsam sariyo o yuzden low modda denedim. Basta isteksiz gibi gorunmesinin sebebi ise launch modunda arabanin devri 4500-4800 arasinda gidip geliyo bu esnada tam 4800 civarinda kaldirmak lazim ki ok gibi firlasin aksi takdirde baygin kalkiyo. Bi elimle video cekerken digeriylede vites atiyorum o yuzden ona dikkat etmedim. Sure olcerken o sekilde kaldiriyorum.
Sure olcmedigim icin bisey demek istemiyorum ama 1.4 barda 0-200 u 12-13 sn arasindadir. 2.0 bar da 10-11 sn arasi yapar...
leventin lagolf r ı :D
bune valla ben anlamadım levent verdıgın surelerde cıddı degerler bu senın her zamankı golf mu
degısıkk hızlanıyor :icon_tup:
Sureye pek gerek yok 12 saniyeden az surede 200e cikiyor
Helal Levent
beni pek tatmin etmedi :) (kedi ulaşamadığı ciğere mındar dedi)
Maşallah çok iyi tebrikler.
artık sabitlenmeden kadran çekilemeyecek durumda :)
leventim harika maşallah.golf r yine sahnede,inşallah daha iyi yere gelir..
Guzel yurumus,kavrama tam ısını yapamıyor sanırım bu sırada.
Bu halde boyle kalkıyorsa,ok gıbı fırlamıs halını dusunemıyorum,cok ıyı...
Pıste cıkartın aracı,alt yapısı musaıtse cok ıyı zamanlar cıkartır bu canavar. Masallah...
Levent harika gidiyor cok da keyifli aracın maasallah
Videoya göre 0-100 2sn falan :D
Maşallah, çok güzel ivmeleniyor...
Alem adamsin cok guldum:D
Sagolun beyler. Benim eski arabam geri aldim yine bende. Bu orta ayar daha hizlisi da var ama patinaj cekiyo dedigim gibi iyi isitmazsam lastiklerini. Kisin sogukta yeni setup i ile 200 metre 400 metre 0-200 dbn alicam simdilik boyle denemeler yapiyorum...
Cok sagol sertac
Tesekkur ederim beyler sagolun
Murat abi tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Dedigim gibi tam devrinde kaldirinca hic lag olmuyo aksi takdirde bu tarz bayilarak kalkiyo kavramada sorun yok yani. Arabada slick yay viraj demir fren kiti vs hepsi var yanliz external wastegate oldugu icin pistte kullanima hic uygun degil bence en son ciktigimda bunu gordum. Virajlarda durmadan wg acilip kapaniyo bu da arabayi aptallastiriyo. O yuzden artik setup drag ve rolling odakli olucak
Sagolun beyler daha da hizlandiricaz insallah...
Maşallah Levent çok iyi
Maşallah çok gaddar
maşallah levent cok guzel
E hersey varmıs,yazık etme yavrucaga dıyesım geldı canavara.
WG ısını cozersın yada vıraj oncesı erken aacarsın gaza once oturarak yada neyse cozumu ıste ;)
Lıstede Golf R da olmalı,sanırım 2:22 falan yurumelı dıye dusunuyorum set up pıste gore ayarlandıysa?(Yuruyen)
Senın dusuncen nedır bu hızlı oyuncagın hakkında?
Mükemmel süper valla :)
DSG'ye ne gibi işlemler uygulandı acaba?
Maşallah, emeğinize sağlık. Çok iyi yürüyor.
levent cok güzel..
profec in scramble moduna hi degerlerını ayarla kalkıp da 2 bıterkene bas mod degıssın daha ıyı olur derim bir kurcala o scramble modunu ;)
şöle kabaca bi ölçüm yaptım 100e 3.5-4sn gibi sürede geliyor, 100-200 degeride 8sn civarında. Heyy maşaallah, Allah kaza bela vermesin :)
Ok gibi masallah Allah kaza bela vermesin.
Levent harika bide 2.0 bar modunu bekliyorum izlemesi cok keyifli.bu arada baycu nunda emegine saglik gerek dsg gerekse motor yazılımı tfsi ları bitirdi artik cok takdir ediyorum
Fena gerçekten. Maşallah
Maşallah kardeşim
Bence bu aracın yeri 2 bar akhisar :)
aracın motor içi stok degilmi?
3071 ile 2 bar uzun vadede sivilce çıkarır diye düşünüyorum
aracın gücü nedir şuanda ?
Tesekkurler
Sagolasin alptug ..
Evet setup olarak aslinda baya uygun ama dedigim gibi wg isi baya sikinti bolca tur atip viraj giris cikis hizlarina alismaliyim ki viraj icinde gaz acmam gerekmesin. Bencede 2.20 civarlarinda birsey cikartmali. Coil ve yag sogutucu ile daha da asagilara inebilir tabi internal da gerekli. Bu kis eksikleri gidericez artik:icon_tup:
Tesekkurler mehmet; dsg de sadece yazilim var kavrama oem
Tesekkurler Alican abi.
Scrammble e gerek yok bence dedigim gibi tam dogru zamanda kaldirinca direk firliyo:)
Sagolun Aynen; gerci dbn olcumu icin 210 a cikmak gerekiyo o zaman realde 200 e ulasmis oluyo araba. Dedigim gibi bu modda 12 sn civari 0-200 yapiyo.
Sagolun tesekkurler
Evet abi; baycu abi sayesinde baya hizlandik daha epey pay var ama. 2.0 bar modu draglara hazirliyorum:)
Tesekkur ederim
Sagol abi; arabayi 3 agustostaki korfezdeki draga hazirliyorum; daha fazla basincla daha hafif sekilde.. Akhisar ne zaman bu arada
Aracin motor ici bildigin gibi stock :) Bence yanlis dusunuyosun dikkat edildigi surece ust uste cok sikistirilmazsa kolay kolay bisey olmaz. Bu setupla 10 bin km geride kaldi..
Motor ici ust kapak tamamen stock hersey oem henuz bir kere bile acilmadi orcun.
Aynen bencede oyle motor ici ciddi dayanikli. Zorluyorum evet ama dedigin gibi siklikla ve duzenli sekilde bakim yapiyorum
Oha cok keyifli görünüyor. İzlerken bi garip gulumseme oldu yuzumde.
Masallah hocam nazar değmesin
araç stage 2+ iken zaten muhteşemdi ne yerli ne de yabancı daha iyi yürüyenini görmemiştim
bende 2 barı merak ediyorum
elinize emeğinize sağlık
Araç muhteşem yürüyor maşallah :)
Gayet başarılı yürüyor maşallah.yalnız 2.0 bar stock internal çok tehlikeli bir bölge derim.Dsg standart olarak yalnız yazılımla gerçekten başarılı.bende 2.0 barı merak ettim şimdiden.havalar çok sıcak bu havalarda güç almak zor,hadi hayırlısı olsun şimdiden :)