http://videos.streetfire.net/video/F...-vs_182957.htm
Focus sport trend = ford racıng beyin , headers , kat iptal , green kutu ici
Bmw 3.20
dereceli EGZANTRİK
chiptuning
Printable View
http://videos.streetfire.net/video/F...-vs_182957.htm
Focus sport trend = ford racıng beyin , headers , kat iptal , green kutu ici
Bmw 3.20
dereceli EGZANTRİK
chiptuning
Bu ne iş pek anlayamadım:)
hmm şimdi bunlar denemişler mi?
saçma olmuş
Bu ne şimdi rolling mi 3 korna diyosunuz adam bakıyor size kornaya dokunmadan basıp gidiyosunuz saçma.
biz basmadık kornaya adam basıordu.. tel cekımı oldugundan dolayı cekım pek iyi deil. kusurabkmayın .. eger ankarada denemek isteyen olursa deneriz. sorun deil. zaten geçmekde var geçilmekte. geçilince kavga cıkartan cakallardan DEİLİZ
ayrıca sadece tek bir kalkış olmadı onlarıda videoya çekme imkanı bulamadık...
ben korna falan duymadım...
kanka sen yazmıssın yazman gerekenı denemek isteyen olursa denerız diye gerisi ö.deıl ;)
harbi bune yaa :)
beğenmedinizmi :)
E bu olmamış kıi...
O yolda nıye basıyorsunuz anlamıyorum.
Eger roll yapacaksanız çıkın otobana orda deneyın araçları.Hem yol bozuk hemde yaya çıkma ihtimali büyük.Kimsenın zarar görmemesi için ltf otobanda deneme yapınız...
ben korna duyamadım. duyan varmı ?
Ben uyardım sadece ;)
O caddede gece 3-4 farketmıyor.2 adım ilerisi emniyet müdürünün evi zaten ;)
3 korna denmiş ama korna sesi duyulmadan focus sıkıp gitmiş, egzantrikli 320 nasıl gidio acaba merak ettim
adam kornaya bascaktı 3 korna diince hemen bastı kornaya bizde afalladık.. adam sıkmaya baslayınca bizde basladık.. nasip olursa hafta sonu tekrar deneyip cekerız vıdeoları
yenisiniz galiba siz bu işlerde :)
yeni deiliz. sen kafanı yorma ... ankara nın en eskilerindeniz de... bu video da ceken arkadas son anda arka koltuktan uzanarak cekti.. video cekimi de biraz kotu oldu kusurabakmayın.. daha iisini hafta sonu cekeriz
bana şimdi şefkadir hesabı yaptırtcaksınız :D
arabada 3 kişisiniz. ortalama ağırlık 75kg verelim. 2 kişi 150kg. araba 150bg. motifye ettiniz oldu 170hp.... 150kg la zatenn otomatik olarak düştü. bmw ye gelelim 2 kişiler 150beygir standartı. dereceli var diyosun sıcaklık ölçen derece varsa bilemem. m50 m52 de dereceli tr de duymadım..
sonuç olarak 150hp ye 150hp sence normal bi sonuçmu bu :) sevinç haraketlerinizden ve rolling yapmayı bilmediğinizden rolling konusunda acemi olduğunuza karar verilmiştir :)
ole dıorsan kardes ankaraya beklerim deneriz isteyen le .. daha bişe demem denemek isteyenle deneriz sorun olmaz bizim için ayrıca suda war bazılarımız gibi geçildikten sonra da kendine yediremeyip tartışma cıkartanlardan deiliz.. neyse uzatmayayım isteyen olursa gelir deneriz .. bizim için sidik yarıştırmak önemli deildir.. biz her denediğimiz adamla oturup sohbetimizi ederiz arkadaşlıgımızı kurarız.. denemek bahane sohbet etmek şahane.. maksat gonuller bir olsun.. anlayan anlamıştır
videodaki muhabbette bi adamın ...... etmemişsiniz. oturup yemek yedinizmi sonra :)
bunlar işin gırgırı...
madem deenemek istiyosun.. sana bitane e30 denetelim :) eklermisin: erayyumsel@hotmail.com
evet oturup yemegimizi de yedik sohbetimizi de ettik kardes.. ;) zaten yüzyüze tanısınca da anlarsın bizi
orjınalde bıraz ustun 320den focus..
320ye yapılan ıslemler hakkını verdıyse 180hp olmalı egsoz vsde var kabul edıorum...
sağlıklıysa gecmelı .. vıdeoyu hıc ızlemedım bu arada...
bende m52 de dereceli duymadım fakat sonuç normal..standart focus trend 320 yi geçiyor zaten..eski aracımla bende çok geçmiştim..ama 320 geçmesi çok acaip bi sonuç değil..
3.20i 'nın motoru bitik de olabilir. ;)
ankaradayım arkadasım 1.4 opel corsam var denemek istersen deneyelim ciddiyim
senle 1.6 otomatik focus la denerim anca
1.6 otomatıgınle hiç denemeyeyım 2.0 sport olssun modlu olsun maksat muhabbetmiş deneyip video cekıp buraya koymak istiyorum ok
ok kardes sen bilirsin cmt besevler burger dayım ben aksam
ozmn orda gorusuruz
tamam yakınmışız deneyelım bende sonucu merak ettım sen maksat muhabbet olsun yazınca bende nezamandır denemek ısterdım focusla
corsanın şansı çok yüksek bildigim kadarıyla epeyce iyi gidiyormuş ;)
corsa da ne war ki iyi gidior ?
size uzun mesafe lazım yoksa corsa 100 km ye kadar 3-4 boy en az açar arayı belki uzunda focus yetişebilir. Oyüzden otobanda deneyin bence
rolling böyle olmaz deneme geçersiz :)
standart 90 hp mantzel replika powerbox var
cok iddali yazıyomus gibi gorundumde yanlıs anlama oyle muhabbet olsun corsamın gıdısını merak edıyorum focus karsısında
bende 3.20 e30 La denenmesinin taraftarıyım..
Bmw de kuL yapımı geçiLmez yeniLmez diye birşey oLamaz..
Zaten bmw araçLarının bir günü diğerini tutmuyor :)
eray la konusuoruz bakalım belki 3.25 ile denicez. geçmekte war geçilmekte war