leon dizeldır denemeler 2 ye 2 olmustur top speed 235 te bıraklmıstır
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater :heyoo:
Printable View
leon dizeldır denemeler 2 ye 2 olmustur top speed 235 te bıraklmıstır
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater :heyoo:
320d yazılmlı tek kısı megane 1.4tce 2 kısı burdada top speed 235 lerde bıraklmıstır
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Gizliliği kaldırın isterseniz görünmüyor videolar :)
vıdeolar aıcktır
oha naptınız bu megane haplanmış resmen :S
büyük turbo falan yokmu ?
yok sadece yazılım ve supersprınt son susturucu var
maşallah şaşırtıcı gidiyor
Valfe iptali nedir ?
egr valfi galba
egr valfını ıptal etmısler hatta arkasında sıyah duman vardıda sordum valfı ıptal edıldı dedı benım arabada katalıtık ustunde ve bu seklı ıle yedek lastık tesısatım alttada20 kg lık sac muhafaza var cıpalk dıl yanı arac
Güzel yürüyor gerçekten maşallah
Maşallah araçlara,
Çok alakasız olacak ama araç sahibini tanıyormusunuz ?
Sahibindende satılık araç ve bende yakından ilgileniyorum, eğer bilginiz varsa araç hakkında bir öm alabilirmiyim :)
onur abi maşallah aracına oldukça güzel gidiyor :)
Tce gayet güzel gidiyor maşallah araçlara.
Geçen konuda da sordum ama cevap alamadım,megane la ilgili kafanızdaki setup nedir bundan sonra?
TCe :) yazılımlı tce gerçekten cok zevkli oluyor fakat 320d kaçlıktı specleri nelerdi?
bu megane 1.4 130 luk üstüne bu ıslemler varsa
leon bozuk bence bu sonuc cok garıp
ama aracınız gidiyor massalah :)
Tce'ler çok dişli motorlardır arkadaşlar pek bilinmezler ama :) + olarak ithal araçlarda olmasıda bir acantaj tabi , maşallah
rapidle deneyen tce mi bu yoksa farklı araç mı?
Araçlara maşallah. Ama Megane sadece yazılımla bu kadar yürümez ben de yazılımli hatta bir kaç işlem daha vardı yanlış hatırlamıyorsam dizel chipli volvomla geçiyordum her hızda
tce ler gerçekten kıymeti bilinmeyen verimli motorlardan yakında dahada piyasası artar keşfedilmeye başlandı bile ;)
uğraşılınca korkunç güçler çıkarabiliyor
Heralde arabayı Okan kullanıyordu. Güzel tünel yapmış :icon_tup:
Adaletli basılsaymış sonucun ne olduğu belli olurdu bence.
Araçlara maaşallah
tsi lar dururken tce ile kimse uğraşmaz korkunç güç görmek isteyen 1.4 tsi lara baksın:icon_tup:
hızlı dizel dedikleri bu
1.6TDI'a geçilen araba 2.0 TDI 170'i nasıl geçiyor :D
İzmirde bizde Yazılım-DP-Eksozlu TCE Megane ile 1.6TDI sadece yazılım lı Golf'ü denedik Megane'ı gayet rahat 2-3 boy geçiyorduk :)
Rapid ile TCE tekrar denesin de bir görelim ne kadar korkunç gidiyormuş.
Megane tce 170 hp suan.yazilim+son susturucu var.her zaman surekli denenen bi arac.sadece yazilimli 1.6 tdi golf ile denedi geciyor.
160 hp polo tdi ile denedi uzunda onuda geciyor.
2.0 tdi leon basilan dewire gore degisiyor gecip gecilme durumu.leon 170 hp fakat aralarinda kilo farki farki.sonuclar bana gore normal.
Daha oncede yakin bi arkadasim downpipe yazilim egzoz tce yapti 175 hp aldi denedigi sonuclar olcukca guzel.
Bence sizin tce de sikinti olabilir ole sadece yazilimli 1.6 tdi'in isi olmaz.
Bu arada rapid ve leon 200+ hp lerde suan denemeleri mantiksiz olur.
Evet arac daha once 1.6 tdi rapidle denemisti bu yarista bir kere gecilmis bir kerede bir burun cikarmisti rqpide su qn rapidle alakasiz rapidte buyuk turbo var ilaveten daha once diger konudada yazdim bu aracta sadece chip son susturucu mevcut baska ilavesi yok tunel diyen arkadaslarada soyliyelim megane solda da basilmistir sonucta ayni once leon ciksada 150lerde megane alip goturyor videoda neyse o ruzgar diyorsaniz leon geri dusunce benim ruzgaromda gelip gecseymis ust hizlarda megane cok daha iyimotorum gayet iyi ne var yan araba burgazdadir benimdir araca yapolabilicek kat iptali buyuk cooler dir arac su sekli ile ustunde tesisti ve uedek.lastigi ile 2 kosi kosmustur kimse camur yapmasin ilaveten tsi varda daha ii die bisi yok ben stok hali ile 140 tsi ilede yruyordum
Eger qrqcla ilgili sorusu olan varsa sorqbilir bir arkadas sormus sahibi kim ogrenmek ostediklerim car almayi dusunuom fqlqn die burdqnda ozeldende cevapliyqbilirim
Sanki bizim burdaki TCE de sorun değilde sizin oradaki 2.0 TDİ de sorun varmıs gibi saygıdeğer abicim :)
dediğiniz islemler arkadasımızın araçtada vardı yukarıda yazan ugur abi ve baran arkadasımda bir cok kez denedık tce ile sonuclar hep aynı :)
Belki de bizim buraların tdi ları güzel gidiyordu zamanında
herkes arabasını sattı baska markalara yoneldı
ama s40 1.6dizel hazır
tce sahıbı konuyu gorurse zaten yazar farkı
ama o leon 2.0tdi gibi gitmiyor benım gorusum budur :)
bahsettiğim tce de batucan nickli arkadasın eski aracıdır