Octane Nickli Üyeden Alıntı
Mazda 3 ? O paralara o şekilde daha iyi araç sıfır km yok malesef. S serisinde radar guided cruise control olunca herkes abi adamlar yapmış diyor, mazda 3 te de var aynısı kimsenin umurunda değil. Niye çünkü mazda, çünkü alman araçları iyi araç. Sözüm meclisten dışarı. Niye düşünülmüyor anlamadım, neyse. Ama ben sıfır km araç alsam, otomobillerin üretiminden bu yana hiç bir araçta olmayan bir depo sesi gelse arkada varille su varmış gibi, canım sıkılır yani. O ne öyle insanın çişi gelir.
Ayrıca arkadaş yazmış, ben sıfır km araç alacağım 65 bin TLye, kapı fitillerinin arasına çift taraflı bant çekeceğim sonra. Ya da göğüsten çıtır çıtır ses gelecek. Adam gelip benim 97 model Türkiye montajlı corollamdan tık ses gelmiyor, 3 kere kaza yaptım hiç bir yerinden su almıyor dese utanır yerin dibine girerdim.
Ne alırsanız alın, kazasız belasız cezasız binmek nasip olsun. Ama ben daha dikkatli davranırdım, eksiler karşısında artı olarak çok şey alamayacaksınız çünkü. Örneğin arabanın fitili su alır, deposundan su sesi gelir, tıkırtı çıtırtı dolu olur, ki TSI değil mi o yağ da yakacak ileride, DSG ise çok kötü zaten, ama bunların yanında 0-100ü 3 saniye olur son hızı 300 olur, alınır binilir örneğin. Ya da 2 litre yaksa anlarım. Ama ne bunların biri var, bir de bir sürü sorun.
İyi günler dilerim.