Allah ne verdiyse basmışlar ;)
http://videos.streetfire.net/video/L...-AL_174324.htm
Daha önce verildiyse silinenzi ;)
Printable View
Allah ne verdiyse basmışlar ;)
http://videos.streetfire.net/video/L...-AL_174324.htm
Daha önce verildiyse silinenzi ;)
siz 3 gunde 1 rol mu yapıosunuz?
yollar ne guzelmiş
iimiş ama type-r 'ın soluğu yetmemiş.leon'un rüzgarına biraz daha girseydi geçebilirdi sanki.yollarında maaşallahı var ;)
typerın solugu nereye yetmemıs hanı cupra delı torku yuzunden ustlerde cok acardı? acamamıs kalmıs ole
Burası pek yurtdısına benzemıyor.
yol süper hakkaten
Videonun sonuna bakarsanız Türkiye karayolları içerisinde öyle bir tabela olmadığını anlayacaksınız zaten , video muhtemelen portekiz'de cekilmis...
Güzel kaliteli video olmus.
TypeR o hızlarda iyi gitmis.
Cupra 2 kisi TypeR tek kisi bi de o fark var tabiki...
dedım bende her 3 gunde 1 deneme mi yapıosunuz?:D
sartlar esıt olunca kestırememen gıbı bırsey sozkonusu deıl. kprolu typer ıle daha bı cupra denenmesı yapılmadı. kprosuz typer ıle chıplı yenı kasa ıle gordukkı 5 boy lu gıdıyor fark acılan eden bı artıs sozkonusu deıl :) er typer ıle chılı cupra deneyecek yakında 1 hafta ıcınde . gorecegız kımın onde oldugunu ama typer yuzde 90 onde olacak ;)
kanka chıef'ın attıgı vıdeo da 2 person ctr nerde gorebılıyomusun???
Cupra nın göstergeyi çekmiş bir ara vatandaş...Cupra'nın göstergesi son hızda yani 280km/s e çok yakın bir yeri gösteriyor...
BUradan ben Cupra'nın az ya da çok...yüklü olduğu kanısına vardım...fabrika verisi 247 falan çünkü :)
O sırada aynaya kamera yana dönüyor neredeyse aynı hızda Type-R da geliyor yani oda 280km/s civarında bir hızla seyrediyor, demekki onda da birşeyler var, Standart bir Type-R'ın 280km/s yapması zor sanırım?
BU araçlarda neler olduğunu bilmiyoruz, o yüzden birşeyler söylemek herkes için çok zor...
güzel video burdada kprolu ctr ile chipli cupra denemesini merekla bekliyoruz
o nası güzel bi otoban ya aralıksız 260 la gidiosun :S
çok güzel yol araçlarda süper.
hakkını vermişler.
cupra barız gecmıs type r da bence dolu yoksa zaten okadar yapmaz yapmıyoda.
erdem 5 ı 250 255 km de bıtırıyo.varsın gerısını sız dusunun.bu arada yakında yenı bı vıdeo gelcek hazır olun :)
http://213.243.33.85/cms_image/org/h...n_cupra_g2.jpg
arkadaşlar Cupra göstergesi gördüğünüz gibi 280km/s dir... 260 demiş te arakadaş, düzeltim 280 gidiyor vatandaş... Type-R da o hızlara yakın hatta aynı hızda gidiyor.
Type-R'ın 280 yapması kolay mı? ben de bilmediğimden ötürü soruyorum?
beyınlı ve ufak tefek oynanmalı olanı yapar
videoya göre sanki Cupra gaz kesiyor gibi geldi (typerın yanaşıp yanaşıp Cupranın yanına geldiği anlarda)...
Turbo otomobil + Avrupa otomobil + VW uzun stroke kullanıyor yüksek devire gerek duymuyor... 82,5 x 92,8 piston ile devire ne gerek var ki :)
Dipnot: VW 2.0lt makinalarında herzaman aynı piston ölçüsünü kullanıyor. Benim motordaki ölçü 2.0 16v (ABF) ile 2.0 TFSi yani mk5 GTİ, cupra, s3'ün de ölçüleri aynı. Hatta bildiğiniz Lamborghini de artık VW grup bünyesinde ve Gallardo 'nun piston ölçüsü de benim motor (mk3 GTi) 2.0 TFSi motor (mk5 GTi) ile aynıdır :) 82,5 x 92,8 :)
ahah o da güzel lambo sahipleri parça sıkıntısı çekmiycek :D
Vw'i bazı konularda anlaması imkansız zaten 1.6 golfe bile 260 kadran koyuyolardı:)
9000 9100 cıvarı
benım vıdeolarda gordugum 8800 900 arası 230 goruyolar..nese onemlı deıl...
280km guzel hız bu arada..;)
sen hep zatenbı kulp bul. bu arada s3 ve typer denemsı olmusmu :D
9000 kesıcım varken 250gibi 5 bıtıyodu...kadran 9200 gosterıyodu...sımdı kesıcım 8800. 5 tam 240ta bıtıyo...
ıkı aracta gzel yurumus...keske bole yollar bızdede olsa kurtlarımızı doksek:D
O zaman hepsinde aynı şanzıman olduğunu düşünürsek
8800dd / 240km/s = 36.66...
36.66 x 280km/s = 10264,6d/d
10250d/d diyebiliriz :) baya devir çevirmesi gerekiyormuş? Stock alt yapı bu deviri
kaldırır mı?
Gerçi 5 te bu kadar çevirmeye gerek yok 6 var sizde acil durumlar için...hesaba bak be bende şaşkoloz oldum :)
düzelttim düzelttim :) Alışık değiliz ki 5 ten sonra hayat duruo bizde :)