Konu devamı : Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL
Printable View
Konu devamı : Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL
feribotla Adıyaman nemrut taraflarına geçtiyse ve yaylalara çıktılarsa telefon çekmez oralarda belki bir arıza durumu oluşmuştur.
Motorları üzerinde anahtar bırakılmış bi şekilde bulunmuş ve çadırlarıda bulunmuş kendileri kayıp şuan için.. çevreyi bilen birileri falan vardır belki dedim buradan
Yakında göl vs varsa aramaları suda yapsalar :( Aklıma bu geliyor.
Allah allah yaa. Cok sasirdim ve uzuldum. Umarim zannedilenin aksi bi durumdalardir ve iyi olur hersey.
Insallah basit birseydir, insallah....
Çok üzüldüm ya :/ Kaçırma olacaını sanmıyorum motorlar yerınde duruyorsa hırsızlık vs. de değil.. aklıma kötü şeyler geliyor :(
Allah korusun hayvan saldirisi fln olabilir mi. O taraflar nasildir. Ayi ve turevi hayvanlar daglik alanda yasiyor olabilir mi.. tovbe estagfurullah yaa :((
Motorlar çalışıyomu diye baksalarmış keşke arza olduğu içinde bırakıp gitmiş olabilirler ama ikisi birdenmi veya benzin durumları neydi acaba hırsızlık veya gasp değil motorlar duruyo fırata yüzme ihtimali varmış ya orda bir şey oldu korku filmi gibi ürktüm resmen allah yardımcıları olsun bulunurlar inşallah ama kendilerinde olsalar kaldıkları yoldan geri gelirlerdi bu ihtimalde düşük
Facebookta gordum ben de. Ogrenilene gore bir koyde uzerileri brandali ve anahtarlari ustunde bir sekilde bulunmus motorlar. Cadirlar ise daha uzakta bulunmus. Muhtemelen kacirilma olabilir deniyor. Allah yardimcilari olsun
çok uzuldum ya halfeti çevresini biraz gezmiştim çok modern güzel gibi gozuksede geri kalanı dağ taş urkuyordu insanı
inş sağ salim bulunurlar
durum ne suan ?
linkte şu an kötü haber deniyor ..ayrıntıya girilmemiş ..tühhh yaaa :(
Linkte kafalarına sıkılmış halde gömülü bulundukları söyleniyor.Screenshot koymşlar..Off çok fena yaa. :(
Kaçırılma konusunda o bölgede terör olayı olmadığını biliyorum..
Allah yardımcıları olsun ne haldeler kim bilir
üye olan varsa +18 ibaresiyle screenshot koysa cok uzucu ya yok artık :(
Motorsiklet forumundan takip ediyordum ama üye olmadığımdan konu bir anda uçtu. Kötü haber olduğundan bahsediyorlardı en son. İnşallah sağ salim bulunurlar.
allah rahmet eylesin
inşallah kötü bir haber yoktur durum ne acaba :(
Konuyu tamamen kaldırdılar...
aynen konuya noldu durum nedr ??
yokmu görüntü alan ?
engin öksüz ve abdullah türk - Sayfa 9
Buradan takip edilebilir...
kesinlige ulasmadan olmüş muamelesi yapmayın adamlara :(
allah yardımcıları olsun inşallah bulunur
buarada ilk sayfadaki link acılmıs geri giriliyor
ayrıcada ordan bir alıntı
Alıntı:
Konu aileler tarafındanda takip edildiği için kesin bilgi gelmedikçe lütfen olumsuz mesajlar yazmaktan kaçınalım.
Hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.Şu anda teyid edilen ve resmi kaynaklardan ulaşan bir haber olmadığı için duaya devam edelim.
Allah yardımcıları olsun durum gerçekten kötü gibi.
arkadaşlar merhaba,
Ne yazık ki vefat etmişlerdir. Aileleride bilgi almak için heryeri okudular. Lütfen daha fazla birşey yazmayın konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Neden nasıl ölmüşler o zaman üst postlarda dedikleri gibi kafalarına sıkılarakmı valla şaştım kaldım
çok üzüldüm :/
Eer dogruysa kim ne ister bu adamlardan insallah dogru degildir yazilanlar
Allah rahmet eylesin, halfeti de tekne turlarına çıkılan yer 'eski halfeti ' oldugu için pek yerleşim yok, küçük bir köy büyüklüğünde bir yerleşim kaldı su altında kalmayan. Daha önce de defalarca gittim geldim, hiç böyle bir olay duymamıştım, nasıl olmuş kim yapmış tahminde bile bulunamıyorum.
doğuyu hep gezme fikrimiz vardı boyle olaylardan ötürü cekiniyordum tanıdık bildik birileri olmadan başımıza iş gelir diye... cok yazık olmuş allah sabır versin sevenlerine :(
kötü haber :(
ne oldu acaba çok kötü ya :(
Allah rahmet eylesin