Vtec kırmızı poloyu öldürecekmiş. Resmen tek şeritte gidiyorlar. Rüzgar yapılırda bu kadar mı yapılır.
24-07-2014, 16:21
JDM VTİ
ben vti'yi çok beğendim. maşallah speclerine göre süper gidiyor.
hm poloyada ayrı bi maşallah
24-07-2014, 16:30
63owen63
Adayyyy
Bu pololar neci böylee : )
Süper yürümüş tdi'lar hepsine maşallah
24-07-2014, 16:40
K.Kaan
Alıntı:
kanashibari Nickli Üyeden Alıntı
Vtec kırmızı poloyu öldürecekmiş. Resmen tek şeritte gidiyorlar. Rüzgar yapılırda bu kadar mı yapılır.
aynı fikirdeyim çok riskli hareket olmuş cidden ama maşallah speclerine görü güzelde yürümüş..
bu kadrr kalabalık kadronun denemesini izlemeyeli çok olmuştu keyif verdi.
polalar şaka makinası cidden:D:icon_tup:
24-07-2014, 17:26
emirarslan34
maşallah araclara.
24-07-2014, 19:46
ferroo
masallah pololara bıraz daha gıdıklasan typerla yurucekler :D
24-07-2014, 20:27
Semii
Bence rocco hakkiyla gitmiyor.o speclerde ayira ayira gitmesilazim butun araclari
masallah araclara
24-07-2014, 20:37
Gry
Maşallah Kamer poloya evrim geçirttin :) Bu arada Serkanın vtec te çok güzel yürümüş ;)
deneyen araçlara tekrardan maşallah :)
24-07-2014, 21:12
ilovevti
SR vtec speclere göre çok çok iyi gitmiş maşallah
24-07-2014, 21:12
KMR2-GT
eyvallah tesekkurler :) rocco gayet iyi yuruyor valla yakindan gormeniz lazim.
24-07-2014, 21:44
205-01
Rocconun gidisi gayet iii masalhh , sr vtida pistonda olabilir sanrm bi ara öyle bir muhabbet gectiydi heralde , pololara gelince masallahı var , vti ruzgar yapmasa bu kadar yaklasamaz poloya guzel denemelerdi ....
24-07-2014, 21:46
Semii
Rocconun gidisinin neyi iyi allah askina ? Feh li fn2 gecemiyor o speclerde.rahat bi sekilde gecmesi gerekiyor
24-07-2014, 22:07
205-01
Rocconun gidisi gayet iii masalhh , sr vtida pistonda olabilir sanrm bi ara öyle bir muhabbet gectiydi heralde , pololara gelince masallahı var , vti ruzgar yapmasa bu kadar yaklasamaz poloya guzel denemelerdi ....
24-07-2014, 22:08
205-01
Kamer camcarlık yapmaya geldik yine dayanamayıp gazladık :D
24-07-2014, 22:14
kanashibari
Alıntı:
205-01 Nickli Üyeden Alıntı
Katiliyorum çok tehlikeli yaklaşmış yan seride geçse o kadar yakın gidemedim bencede.
24-07-2014, 22:46
MuratT
Alıntı:
Semii Nickli Üyeden Alıntı
Rocconun gidisinin neyi iyi allah askina ? Feh li fn2 gecemiyor o speclerde.rahat bi sekilde gecmesi gerekiyor
Rocco nun speclerini düzelteyim. RSA yazılım, Forge dv, ITG maxogen. Kat iptali yok, stok egzoz. 2 kişi, full depo. Adanadaki yakıt kalitesine göre de gidişi iyi. O gece deneme amacıyla gitmedim, öylesine gazlamaya çıktık. Denemeye çıksam bu şekilde çıkmazdım zaten. Kimsenin aracına çamur atmaya gerek yok. Geçeriz; hybrid turbo, methanol kit var derler, geçiliriz; yürümüyor derler. Bu yüzden 2 yıldır uzağım rolling olaylarına. Dediğim gibi keyfine çıktık gazladık, kim geçmiş kim geçilmiş umrumda değil. Tatsızlığa gerek yok.
24-07-2014, 22:53
Boldenon
gü<el gece olmuş.maşşallah. pololar fena :D
24-07-2014, 22:57
MaNiSaLı
MasAllah tüm araçlara :)
24-07-2014, 22:57
205-01
Alıntı:
MuratT Nickli Üyeden Alıntı
Rocco nun speclerini düzelteyim. RSA yazılım, Forge dv, ITG maxogen. Kat iptali yok, stok egzoz. 2 kişi, full depo. Adanadaki yakıt kalitesine göre de gidişi iyi. O gece deneme amacıyla gitmedim, öylesine gazlamaya çıktık. Denemeye çıksam bu şekilde çıkmazdım zaten. Kimsenin aracına çamur atmaya gerek yok. Geçeriz; hybrid turbo, methanol kit var derler, geçiliriz; yürümüyor derler. Bu yüzden 2 yıldır uzağım rolling olaylarına. Dediğim gibi keyfine çıktık gazladık, kim geçmiş kim geçilmiş umrumda değil. Tatsızlığa gerek yok.
Kardsmmm gerekli acıklamayı yazmssn arabanın masallahı var:icon_tup:
24-07-2014, 22:59
Mehmetmert
Rocco tsi king bir kere Yazilim, dv ve Filtre 3lusu ile gecebilen olacagini sanmiyorum :)
Ayrica depo full hemde 2 kisi bosa ortaligi laristirmaya gerek yok
Megachips pololar zaten efsane yürüyorlar :)
Yanliz vti suren kim, tanidikmi bilmiyorum ama en yakin arkadasim olsa bile o anda frene basar bir daha denemezdim.Bu kadar gereksiz hirs yapmaya ne gerek varya...
24-07-2014, 23:06
skunk11
Polo yürek yemiş gibi :D maşallah çok güzel. Vtec hızlı :)
24-07-2014, 23:19
penguinhakan
Alıntı:
Maşallah Murat , İstanbulda iyi gidiyordun şimdi Adana'da , aynen keyfine bak ...
Diğer pololara da maşallah güzel gidiyorlar.
24-07-2014, 23:53
Serhat Y.
fn2 ne yürümüş bee:) helal. finaldrive oranı nedir?
25-07-2014, 00:06
ümitech
maşallah araçlarınıza beyler
pololar resmen haplanmış :D
vti maşallah çok sağlıklı belli ki
yakında bende aranızdayım inş, görüşmek üzere,
25-07-2014, 00:13
205-01
Alıntı:
Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı
fn2 ne yürümüş bee:) helal. finaldrive oranı nedir?
Eyvalhh ustam saolasinn:icon_tup:
25-07-2014, 00:22
AB01
Rocconun specleri Murat düzeltmiş, full depo + 2kişi + hiçbirşeyin sökülü olmadığını da belirtmiş. Aldırma böyle konuşmalara Murat'ım, sıkma canını.
Bu arada beyler poloların arkasına geçmek sıkıntı:)
25-07-2014, 00:24
tyMu
Maşallah hepsine güzel gündü :) bir kısmında hm poloda bir kısmnda fn2 deydim güzel bir gün oldu :) yasinde video varsa ekleyebilir isterse hm nin içinden.
Rüzgar alma işi sakat oldu böyle şeylere gerek olmadını düşünüyorum, kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok.
Fn2 oranı standart bildiğim kadarıyla bir ara 3 kişi iyi eğlendik fn2 de:D
Scirocco da gayet iyi gidiyor.
25-07-2014, 00:26
tyMu
Alıntı:
ümitech Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlarınıza beyler
pololar resmen haplanmış :D
vti maşallah çok sağlıklı belli ki
yakında bende aranızdayım inş, görüşmek üzere,
Ümit hayırlı olsun makina :D bekliyoruz senide :icon_tup:
25-07-2014, 03:01
Semii
Alıntı:
Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı
Rocco tsi king bir kere Yazilim, dv ve Filtre 3lusu ile gecebilen olacagini sanmiyorum :)
Ayrica depo full gi laristirmaya gerek yok
Megachips pololar zaten efsane yürüyorlar :)
Yanliz vti suren kim, tanidikmi bilmiyorum ama en yakin arkadasim olsa bile o anda frene basar bir daha denemezdim.Bu kadar gereksiz hirs yapmaya ne gerek varya...
Heh iste skinti bu :) size gore boyle giden arabalar tsi king :) o speclerde gelsin buyursun misafir edeyim rocco nasil gider gorursunuz hem :)
Alıntı:
deneme amaciyla fatklimi gidiyosunuz anlamadim ? Ben aracla sagda solda nasil takiliyorsam denerkende oyle gidiyorum.yakit kalitesinden bahsetmissinde ne demek istedin anlamadim yakit
Kimseye camur vs attigim yok abartmayin.gordugumu yaziyorum.ayni speclerde flashprolu fn2 geciyoruz biz burda.+ cooler farkiyla (eger 10boy hizlanmiyorsa) eg
25-07-2014, 03:06
Semii
Ortalik karistirdigim yok.gorunen koy klavuz istemez.sak sakcilar gibi oo super vs mi deseydim.gordugumu dusundugumu yazdim hepsi bu :) nie bu kadar zoruna gidiyor insanlarin anlamiyorum :)
25-07-2014, 03:12
Onur Fatih
Araçlara maşallah vti süren arkadaş tehlikeli gitmiş yarıda bırakırdım ben olsam :)
Rocco nun gidişi gayet normal daha ne ayırsın :)
25-07-2014, 03:28
Merthan
Vti cı rüzgar değil bildiğin hortum yapmış :)
Tdi'lar çok güzel gidiyor,tüm deneyen araçları tebrik ederim.
25-07-2014, 04:09
MuratT
Alıntı:
Heh iste skinti bu :) size gore boyle giden arabalar tsi king :) o speclerde gelsin buyursun misafir edeyim rocco nasil gider gorursunuz hem :)
deneme amaciyla fatklimi gidiyosunuz anlamadim ? Ben aracla sagda solda nasil takiliyorsam denerkende oyle gidiyorum.yakit kalitesinden bahsetmissinde ne demek istedin anlamadim yakit
Kimseye camur vs attigim yok abartmayin.gordugumu yaziyorum.ayni speclerde flashprolu fn2 geciyoruz biz burda.+ cooler farkiyla (eger 10boy hizlanmiyorsa) eg
Arada mesafe olmasa bizzat gelip görmek isterdim ama imkanım yok. Onun yerine İzmire veya İstanbula yolunuz düşerse istediğiniz speclerde arkadaşlarla deneyebilirsiniz, biz de görmüş oluruz. :)
Siz denemeye 2 kişi + full depo mu çıkıyorsunuz ?
Ayrıca son zamanlarda 97 oktanın kalitesinin düştüğünden haberiniz yok galiba. Veya bu araçların timingle yürüdüğünü ve yakıtın timingi ne kadar etkilediğini bilmiyorsunuz. Eğer katkıdan(ethanol, toluen vs.) bahsediyorsanız o benim işim değil. :) Hatta kullanan bazı arkadaşlar karışımı ayarlayamıyor sıkıntı oluyor sonra. :D Şuana kadar hiç bir denemede ethanol dahi kullanmadım.
King olduğunu ben savunmuyorum, aracımın limitlerde olmadığını da biliyorum. Çok daha hızlı olabilir ama hırslı biri değilim, bu kadarı bana yetiyor.
25-07-2014, 06:12
Semii
Ben her daim hazirim ama aracimin nasil gittigini ispatlamak icin kalkip sehir sehir gezicek halim yok.merak eden varsa buyurur gelir bursaya pasalar gibi agirlarim.
konuyu uzatmayanhic gerek yok.merak eden varsa arsivimi karistirir bulur buraya koyarim videolari.ben sallamasyon bi iddada bulunmadim.sizin video yu izledim ve yorum yaptim.aracimin specleri sizinkiyle ayniyken flashprolu vs daha dolu fn2 ileri cok temiz bi sekilde geciyordum.sizin denediginiz aracta sadece feh var yani oyle yaziyor :) onun uzerine konusuyorum.daha da fazla konusmanin anlami yok hersey ortada :)
25-07-2014, 08:49
KMR2-GT
Alıntı:
Ben her daim hazirim ama aracimin nasil gittigini ispatlamak icin kalkip sehir sehir gezicek halim yok.merak eden varsa buyurur gelir bursaya pasalar gibi agirlarim.
konuyu uzatmayanhic gerek yok.merak eden varsa arsivimi karistirir bulur buraya koyarim videolari.ben sallamasyon bi iddada bulunmadim.sizin video yu izledim ve yorum yaptim.aracimin specleri sizinkiyle ayniyken flashprolu vs daha dolu fn2 ileri cok temiz bi sekilde geciyordum.sizin denediginiz aracta sadece feh var yani oyle yaziyor :) onun uzerine konusuyorum.daha da fazla konusmanin anlami yok hersey ortada :)
ben baktım videolarına. hala dıyorumkı bu rocco ıyı gıdıyor.flashpro ne kadar hızlandırabılırkı fn2 yı alsa alsa 3 boy alsın.sende fazladan egzos var.bu adam 2kişi çıkmış rollınge sende tek çıktıysan sonuç normal.
25-07-2014, 08:50
kelalper
Alıntı:
Arada mesafe olmasa bizzat gelip görmek isterdim ama imkanım yok. Onun yerine İzmire veya İstanbula yolunuz düşerse istediğiniz speclerde arkadaşlarla deneyebilirsiniz, biz de görmüş oluruz. :)
Siz denemeye 2 kişi + full depo mu çıkıyorsunuz ?
Ayrıca son zamanlarda 97 oktanın kalitesinin düştüğünden haberiniz yok galiba. Veya bu araçların timingle yürüdüğünü ve yakıtın timingi ne kadar etkilediğini bilmiyorsunuz. Eğer katkıdan(ethanol, toluen vs.) bahsediyorsanız o benim işim değil. :) Hatta kullanan bazı arkadaşlar karışımı ayarlayamıyor sıkıntı oluyor sonra. :D Şuana kadar hiç bir denemede ethanol dahi kullanmadım.
King olduğunu ben savunmuyorum, aracımın limitlerde olmadığını da biliyorum. Çok daha hızlı olabilir ama hırslı biri değilim, bu kadarı bana yetiyor.
arabanız gidiyordur gitmiyordur bilemem ama şu olay hakkında hiçbirşey bilmeden bu zamana kadar ethanol dahi koymadım diosunuz ya orada zaten hiç bir halttan haberiniz olmadığı ortaya çıkıyor. Üzerindeki benzin pompası ve enjektörlerle allah aşkına bi ethanol koyup yürümeye çalışsanıza. Kaç boy geri düşüosunuz görelim. Buradan bile arabanızın ne kadar yürümesi hakkında bilginizin olmadığı ortaya çıkıyor. Bi de timing falan demişsinizde sentesi mi kayıyor arabanızın yakıt kötü olunca. O dediğiniz avans olmasın. Bi de bilmiyorsun dediğiniz adamın işi yazılım yapmak. Merak etme sizden çok daha iyi biliyordur neyin ne olduğunu.
25-07-2014, 09:27
Semii
QUOTE=KMR2-GT;7565681]ben baktım videolarına. hala dıyorumkı bu rocco ıyı gıdıyor.flashpro ne kadar hızlandırabılırkı fn2 yı alsa alsa 3 boy alsın.sende fazladan egzos var.bu adam 2kişi çıkmış rollınge sende tek çıktıysan sonuç normal.[/QUOTE]
Rocco 2 kisi cikmis fn2 zaten ghost rider :D orda fn2 de 2 hatta bazilarinda 3 yazilmis onudami yanlis okuyorum :)bu denemede allah bilir 3 kisidir bide. Ayrica sana cok basit bi soru sorucam atmosferik ve turbo araba deniyosun.2 sinde de 2 kisi var dez avantajli hangisi olur ?
Ve benim denedigim arabada fazladan bide egsantirik var izledigin videolarin speclerine dikkatli baktin mi ?
25-07-2014, 09:29
205-01
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
ben baktım videolarına. hala dıyorumkı bu rocco ıyı gıdıyor.flashpro ne kadar hızlandırabılırkı fn2 yı alsa alsa 3 boy alsın.sende fazladan egzos var.bu adam 2kişi çıkmış rollınge sende tek çıktıysan sonuç normal.
Kammerr :D Flash promu alırımm gelirimm bak ona göre :D Fn2 ye laf yokkk :icon_tup: