darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
mesela gestura lar.. ben ilk aldığımda note3 ü ne kadar saçma demşitim eye gesture hand gesture ,air view olayları falan kim kullanır dedim bu sene yazın çok işim düşdü ellerim kumlu iken falan yada ıslak falan çok sık kullandım..
kameradada samsungun sanırım yeni g3de daha gelişmişi var reklamlarda öyle gördüm farklı bir zoomu var.. parmağınla belli bir alanı istediğin kadar yaklaştırıp seni ön plandakileride sabit tutabiliyor falan güzel bir özellik bir iki kez kullandım bu yaz.. panaromik çekimdede iphone ile beraber çekdik aynı manzarayı arkadaşım seninki daha canlı çekmiş dedi..
veri iletimini çoğu zaman kapalı tutdum gün içinde ara ara açdım arkadaşlarım 5s leri şarjı bitiyordu cafede restaurantta şarj arıyorlardı benimki tutumlu tasarruflu kullanımda akşama kadar götürüyordu..
hani alınsın diye demiyorum ben eminim iphone 6 da bu açıkları kapıycak yeni teline bu özelliklerin çoğunu ekliycektir.. ama şu anda bana göre 5s ler smartphone akranlarından baya geri kaldılar.
note3 ü es geç geçen z2 nin broşürüne bakıyorumda baya özellikler koymuşlar 4K çekim movie maker , 20mp kamera bataryada özel bir sistem geliştirmişler stamina diye ekran kapandımı tel bütün herşeyi kapıyor sadece tel görevi görüyor ekran açıldımı tekrar bütün her şeyi devreye sokuyor falan.. Keza G3 de öyle bir sürü yeni teknolojik özellikler getirmişler..