Dün geceki güzel sohbetimize konu etmek için yaptığımız denemeleri sizin içinde paylaşmak istedim :) uzun zamandır yaptığım en keyifli denemelerdi araçlarada sahiplerinede maaşallah :D
Bu kadar alakasız ama denk araçlar :) valla bravo cok güzel denemeler olmuş
06-08-2014, 21:31
Gko
son video 60-110 olmuş hahaha :D
3 aracında maşallahı var valla çok zevkli olmuş izlemek bile keyif verdi
06-08-2014, 21:32
speed_emre
way wayy canavar uyandı uykusundan maşallah deneyen araçlara çok güzel denemeler olmuş gerçektende :) astra formunda görkem abi :) s3 le baya kafa burun gitmeler olmuş uzunda s3 gelmeye başlamış o nasıl oldu anlayamadım :D 4 ceker araba :)
kazasız belasız tekrardan...
06-08-2014, 21:40
Gko
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
s3 le baya kafa burun gitmeler olmuş uzunda s3 gelmeye başlamış o nasıl oldu anlayamadım :D 4 ceker araba :)
araba sarmadıgı zaman ön çeker sadece quatroda
06-08-2014, 21:42
Görkem
Alıntı:
Aytacd Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar alakasız ama denk araçlar :) valla bravo cok güzel denemeler olmuş
tek ortak noktaları hepsi 2.0 turbo motor :D gerçekten öleydi,,hiçte denenmemiş araçlar olduğundan bizim içinde çok keyifliydi
Alıntı:
Gko Nickli Üyeden Alıntı
son video 60-110 olmuş hahaha :D
3 aracında maşallahı var valla çok zevkli olmuş izlemek bile keyif verdi
aynen tam bastım baktım yanımda kimse yok aramızda hırs geçme geçilme derdi olmadından hemen bıraktım ;)
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
way wayy canavar uyandı uykusundan maşallah deneyen araçlara çok güzel denemeler olmuş gerçektende :) astra formunda görkem abi :) s3 le baya kafa burun gitmeler olmuş uzunda s3 gelmeye başlamış o nasıl oldu anlayamadım :D 4 ceker araba :)
teşekkürler Emrecim :) S3 le 2. denemem aslında son denemeydi biraz şiştik sanırım artık arka arkaya sıktığımdan hepsiyle benim araba hiç dinlenmedi :icon_tup:
06-08-2014, 21:43
speed_emre
maşallah keyifli olmuş çok evo son hızlarda gidiyor ama diren astra diren opc olmuş :D
06-08-2014, 21:52
OmerRS
Arabalar baya denkti gerçekten.
Videolara da şimdi bakıyorum Astra çok güzel bitirmiş vitesleri.
06-08-2014, 22:08
iynn-RS
Maasallah hepsine.Arabalar denk , sahipleride kafa dengi olunca sorunsuz , sıkıntısız, bol muhabbetli guzel bi bulusma oldu:)
06-08-2014, 22:12
Görkem
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
Maasallah hepsine.Arabalar denk , sahipleride kafa dengi olunca sorunsuz , sıkıntısız, bol muhabbetli guzel bi bulusma oldu:)
aynen öle oldu ,, heleki Evo la denememiz resmen 270km de foto finish lik :D kamerada bile görünmüyo komple yan yanayız :D
06-08-2014, 22:21
alicancalis
Keyifli denemeler oldu gercekten. Arabalar ayarlasaniz bu kadar denk olmaz. Keyifliydi gercekten. Kendimi vites atma sinavinda gibi hissettim.
06-08-2014, 22:41
FaBeRgE
Maşallah araçlara, çok güzel denemeler olmuş...
06-08-2014, 22:50
M3CSL
Masallah. Evonun yuksek hizda o kadar tutunmasina sasirdim sadece.
06-08-2014, 22:54
evolution_9
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
aracımda limitör var 270 i geçmiyor devrim henüz bitmemişti daha önce eski sahibinin yükelttiği yazılım varken 278 civarı gördüm şu an oem yazılım var
Araclarin hepsine masallah kazasiz belasiz.Evo hem agir hem surekli 4 ceker hemde yazilimsiz halde yuksek suratlerde muthis ilerlemis.Ne kadar potansiyeli oldugunu az cok tahmin edebiliyoruz bu durumda.Cok guzel denemeler tebrikler.
06-08-2014, 23:48
evolution_9
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
aynen öle oldu ,, heleki Evo la denememiz resmen 270km de foto finish lik :D kamerada bile görünmüyo komple yan yanayız :D
arada heralde 10 cm bile yoktu çekim biraz daha kaliteli olsaydı çok keyifli video olurdu
07-08-2014, 00:26
tdipower
maşallah astra çok güzel yürümüş elinize sağlık :)
07-08-2014, 01:44
tyMu
Maşallah güzel denemeler olmuş king :)
07-08-2014, 09:17
keskinli_ali
maşşallah araçlara. denemeler bu kadar dostça şeffaf ve kılı kırk yarmadan olsa keşke herzaman tebrik ediyorum,herkes aracını görmüş net bir şekilde.
07-08-2014, 10:00
Anti
Güzel adamlar güzel arabalar yarışınca hır gür çıkmıyor yalnızca keyfi yaşamak kalıyor :) astra'mızı da ekstradan tebrik ederim taş gibi maşallah :)
07-08-2014, 10:56
erh
Tuh be kacirmisiz denemeleri :) hepsine masallah hepsine keyifli gazlamalar..
07-08-2014, 11:12
chiefkadir
Çok denk denemeler olmuş maşallah :)
07-08-2014, 11:51
schizophrenic
maşallah deneyen araçlara , astra çok iyi görkem abi
07-08-2014, 12:03
KA®ANLIK
S3 ile Astra denemesinde Uzunda daha iyi beklentim vardı Astra'dan o spec lerde ama yine de çok başarılı....
Maşallah tüm araçlara....
07-08-2014, 17:05
Görkem
Alıntı:
alicancalis Nickli Üyeden Alıntı
Keyifli denemeler oldu gercekten. Arabalar ayarlasaniz bu kadar denk olmaz. Keyifliydi gercekten. Kendimi vites atma sinavinda gibi hissettim.
kesinlikle Alican abi tekrar çok teşekkürler bizide davet edip böle bi gece ayarladığın için :icon_tup:
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
saol Serkan,,evet güzel gitti gerçekten
Alıntı:
Zero Nickli Üyeden Alıntı
Araclarin hepsine masallah kazasiz belasiz.Evo hem agir hem surekli 4 ceker hemde yazilimsiz halde yuksek suratlerde muthis ilerlemis.Ne kadar potansiyeli oldugunu az cok tahmin edebiliyoruz bu durumda.Cok guzel denemeler tebrikler.
çok saolun ,,,evet sonuçta o bir Evo potansiyel fışkırması var :) tüm dezavantajlarına rağmen benden stock halde 100bg de kuvvetli,,
ki şuanda da benim aracım 275bg tam olarak,,Evo ise bu haliyle bile 320bg ler dedir diye düşünüyorum,,nitekim s3 de 320-330bg lerde bir araç çünkü ;)
Alıntı:
evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı
arada heralde 10 cm bile yoktu çekim biraz daha kaliteli olsaydı çok keyifli video olurdu
aynen öle gözle ayrılcak bir fark kesinlikle yoktu eminim ,,çekim aslında daha kaliteli olsun diye getirmiştim makineyi,,yenide almamın acemiliyle hem çekim modu yanlış hemde çeken arkadaşım bi kaç tık ta zoom yapınca hepten bulanmış ortalık :o
Alıntı:
tdipower Nickli Üyeden Alıntı
maşallah astra çok güzel yürümüş elinize sağlık :)
çok teşekkürler Serdar
Alıntı:
tyMu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel denemeler olmuş king :)
Adanalı adamım benim çok saol :heyoo:
07-08-2014, 22:16
GokhanErol
masAllah tum araclara keyifli denemeler olmus...
gorkem gene gelenegi bozmamis yanyana hep evo bekledigimden cok daha iyi gitmis alican abi viteslerde baya gelisme var belli... :)
08-08-2014, 08:33
Görkem
Alıntı:
keskinli_ali Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah araçlara. denemeler bu kadar dostça şeffaf ve kılı kırk yarmadan olsa keşke herzaman tebrik ediyorum,herkes aracını görmüş net bir şekilde.
Kesinlikle Alicim cok güzel aciklamissin durumu :) tesekkurler
Alıntı:
Anti Nickli Üyeden Alıntı
Güzel adamlar güzel arabalar yarışınca hır gür çıkmıyor yalnızca keyfi yaşamak kalıyor :) astra'mızı da ekstradan tebrik ederim taş gibi maşallah :)
Saol guzel kardesim :) bitir tatili gel bekliyorum senide :p
Alıntı:
erh Nickli Üyeden Alıntı
Tuh be kacirmisiz denemeleri :) hepsine masallah hepsine keyifli gazlamalar..
evet yazilimcimizda aramizda olsa daha keyifli olurdu ;) hem şeyide soraradik yaptigin arabalar niye bbu kadar denk :D
Alıntı:
chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı
Çok denk denemeler olmuş maşallah :)
saol Kadir abim
Alıntı:
schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı
maşallah deneyen araçlara , astra çok iyi görkem abi
Tesekkurler Hakkı kardeşim
Alıntı:
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
S3 ile Astra denemesinde Uzunda daha iyi beklentim vardı Astra'dan o spec lerde ama yine de çok başarılı....
Maşallah tüm araçlara....
Aslında orda 5 e attigim sırada bir hortum yerinden cikti onun icin araba yürümedi denedigim arkadaslar zaten gördügü icin yazma geregi gormedim dedigimiz gibi kim onde kim geride gibi takıntım olmadigindan çokta dile getirmek istemedim,saglikli olsun olmasin tüm denemeleri ekledim maksat ekşındı çünkü ;)
ama haklisin uzunda biraz daha iyi olmaliyim ,üst devirlerde ne westgate nede dunp valf olmadigindan basıncım oldukça düşüyor,zamanla onlarada el atarız şimdilik memenumun bu basınç ve turboyla başarılı sonuçlar aldık
Alıntı:
GokhanErol Nickli Üyeden Alıntı
masAllah tum araclara keyifli denemeler olmus...
gorkem gene gelenegi bozmamis yanyana hep evo bekledigimden cok daha iyi gitmis alican abi viteslerde baya gelisme var belli... :)
saolun doktor Erol bey :)
08-08-2014, 08:38
KA®ANLIK
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
Aslında orda 5 e attigim sırada bir hortum yerinden cikti onun icin araba yürümedi denedigim arkadaslar zaten gördügü icin yazma geregi gormedim dedigimiz gibi kim onde kim geride gibi takıntım olmadigindan çokta dile getirmek istemedim,saglikli olsun olmasin tüm denemeleri ekledim maksat ekşındı çünkü ;)
ama haklisin uzunda biraz daha iyi olmaliyim ,üst devirlerde ne westgate nede dunp valf olmadigindan basıncım oldukça düşüyor,zamanla onlarada el atarız şimdilik memenumun bu basınç ve turboyla başarılı sonuçlar aldık
Kesinlikle...
Elinize emeğinize sağlık,
DV olarak ben ingiltereden bişey almıştım fiyat/performans olarak gerçekten iyiydi, 40-50sterlin falandı gayette hakkıyla iş yapıyordu ebay de bulabilirsin tavsiye ederim...
09-08-2014, 13:46
Görkem
teşekkürler,, bi araştırıp ilerleyen zamanda alıcam öle bişiler artık ;)
09-08-2014, 15:25
levent
Maşallah hepsine teker teker, çok çekişmeli olmuş :) Bu da sizde alışkanlık yaptı, her deneme kafa burun tabirine cuk oturan cinsten :D
09-08-2014, 15:48
ümitech
maşallah hepinize ,
evo şaşırtıcı yürümüş bana göre,
s3 haldex sisteminden dolayı 100 KM/H başlarından sonra önden çekere düşüp %90 civarında öne veriyor gücü evo gibi düşünmeyin,
evo otomatik şanzuman ise onunda büyük etkisi var bu şekilde uzamasında yok değilse yine diorum çok temiz yürümüş maşallah,
düzgün bir yazılımla ciddi yürür
kazasız belasız olsun
09-08-2014, 16:19
evolution_9
Alıntı:
ümitech Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hepinize ,
evo şaşırtıcı yürümüş bana göre,
s3 haldex sisteminden dolayı 100 KM/H başlarından sonra önden çekere düşüp %90 civarında öne veriyor gücü evo gibi düşünmeyin,
evo otomatik şanzuman ise onunda büyük etkisi var bu şekilde uzamasında yok değilse yine diorum çok temiz yürümüş maşallah,
düzgün bir yazılımla ciddi yürür
kazasız belasız olsun
sağolasın kardeşim evo manual vites
10-08-2014, 10:34
Westi555
Zevkli denemeler olmuş tüm araçlara maşallah.
10-08-2014, 10:50
EEE
Maşallah görkem kazasız belasız bin inşallah
10-08-2014, 12:26
Ertug_T.
Masallah abi gtc yine formunda ozlemisiz valla :)
10-08-2014, 20:10
Harunde
araçlara deneyenlere maşallah
görkem kardeşim astra hayli güzel gidiyor sana ayrıca maşallah...
11-08-2014, 19:04
murat çelik
maşallah araçlara görkem astra harika olmuş eksikler yapılsın tam gaz devam inşallah
11-08-2014, 19:59
Görkem
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah hepsine teker teker, çok çekişmeli olmuş :) Bu da sizde alışkanlık yaptı, her deneme kafa burun tabirine cuk oturan cinsten :D
gerçekten öle Levo :D teşekkürler ,,geçiceğim arabayla denemem bile herkes bilir,,o zaman bi heyacanı olmuyo kafamda yakın giderim dediğim ne varsa denemektende ayrıca zevk alırım,,yine öle bir gece oldu :icon_tup:
Alıntı:
Westi555 Nickli Üyeden Alıntı
Zevkli denemeler olmuş tüm araçlara maşallah.
saol Hakan abi
Alıntı:
EEE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah görkem kazasız belasız bin inşallah
Teşekkürler Ender ;)
Alıntı:
Ertug_T. Nickli Üyeden Alıntı
Masallah abi gtc yine formunda ozlemisiz valla :)
Saol Ertuğcum senide özledik valla :)
Alıntı:
Harunde Nickli Üyeden Alıntı
araçlara deneyenlere maşallah
görkem kardeşim astra hayli güzel gidiyor sana ayrıca maşallah...
Haruncum çok saol
Alıntı:
murat çelik Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araçlara görkem astra harika olmuş eksikler yapılsın tam gaz devam inşallah
çok saol Murat abi,,biliyosun işte elimizden geldiğince tadını çıkara çıkara hem biniyorum hem iyileştirmeler yapmaya çalışıyoruz,,her zaman diyorum yarışmak için değil denemek için bizimkisi :)
13-08-2014, 03:01
Özgür Ozan
iki arabanın da maşallahı var , ama astra bi ayrı tabi, yine farkını konuşturmuşsun abi :)