Sitede arattim fakat boyle bir konu bulamadim.Tüm renault sport'lar hakkindaki bilgileri,sorgulamalarda veya ayri ayri yapmayip burda konussak nasil olur?
Printable View
Sitede arattim fakat boyle bir konu bulamadim.Tüm renault sport'lar hakkindaki bilgileri,sorgulamalarda veya ayri ayri yapmayip burda konussak nasil olur?
Site guncellemesinden dolayi konu dikkat cekmedi uste ciksin birazcik :)
:icon_tup:takipteyim :)
172 rs i sattığına pişman olan benden başka kimse var mı acaba? :D
Bır Renault Sport buluşması düzenleme vakti gelmiş :) mangallı falan olsun organize edin Ahmet Orço ben garanti geliriz.Listeyi hazırlayın bakalım gelenler el kaldırsın :)
Bu arada konu yerinide doğru seçelim clioya bakanlar atmosferiğe mrs e bakanlar aşırı besleme konusuna bakıp kaçırmasın.
Reno yok ama eski renoculardan biri olarak gelirim. Bir kaç yeni insan tanımak fena olmaz :)
182 197 hakkında detaylı bilgi isteyen yazsın :D
Boş olursam kaçırmam buluşmayı.
Falmor alırsa yan koltuğa bende gelirim :D
1.6 RXT Clio (K4M motor) için yapılabilecekler daha önce üzerinde ufak tefek değişiklik yapıp verim alan varsada paylaşırsa sevinirim :)
Çift tırnak buji ve spor filtre haricinde bi extram yok
1.6 RXT kodunu hatırlamasam da K4M olmaması lazım,8V diye biliyorum o modelleri.Diyelim ki K4M,bujileri orjinalleriyle değiştir,clio ya yaramıyo çift tırnak,dört tırnak.Yaptıklarının haricinde emme portları ve kelebek biraz genişletilirse fena olmaz.172 egzost manifoldu flanşla uygulanabilir.Yine 51 lik düz boruyla orta ve katalizörü iptal edebilirsin ama çok bişey bekleme gürültü dışında.K4M ler için superchips ve fastchip in yazılımları var.Gaz tepkileri bi nebze iyileşiyor.Bence değmez ama colombo bariani egzantrik alabilirsin.Bana kalırsa bunların hiçbiriyle uğraşmadan orta halli bi 172 alıp RS sınıfına geçerim orası ayrı.
Araçtan zevk almak için sanırım kat orta iptali yapıp öyle bırakacam port polish işlemide fena olmaz.
Gerisi boşa masraf olur güç para eğrisini düüşünürsek
Renault Sport larınızın kıymetini bilin arkadaşlar :)
Bi bulusma yapsak cidden fena olmaz soyle havalarda sogumadan:)
Tabiki Candan yalniz soyle bir durum var oraya sadece aracini gostermeye ve ben sizden daha uzaga iserim demeye calisanlar gelir mi diye dusunmeden edemedim.Sifir cizip kesicide gezip cikista herkese hodri meydan rolling yapalim mantiginda kimse olsun istemiyoruz acikcasi.Bunun onlemini almadan saydigim kisiler gelmeyecektir cunku :) bu sebepten birisi organize etsinde oyle gelelim biz ayarlariz bunlar olur canimiz sikilmasin istiyoruz.Bu arada hafta sonu piste gelecekmisin under 2.30 hedefiyle yoksa daha var mi :)
Zeko ben sıfır çizebilir miyim kardo? :D
Aynen o yüzden sabırlı birisi organizasyonu yapmalı bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz sakin geçmesi için..Geçmiş olsun o şekilde çıkma bence yürürdeki en ufak parçaya bile pistte binen yükü biliyorsun risk almaya değmez.
Eline bi tuval vericem bir iki renkte sulu boya deli gibi çiz orda 0 mi çizersin ne çizersin artık :D
dip fiyat PM lütfen.
Benide yazın listeye magala her daim varım :D
Bir önceki bulusmayi ben organize etmistim
OkanD. Mekan sahipliği yapmisti
Gayet güzel eglenceli huzurlu gecmisti
Apacilik yapcak arkadaslar arac sahipleri yoktu ozamanlar :)
http://www.techturkey.com/forum/show...fotograflar%FD