-
ASU S320 LONG Dolular dolusu minik :)
-
Maşallah allah kaza bela vermesin. Hastayım senin arabalara hep sevdiğim atarlı arabalardan alıyosun :) hayırlı olsun güle güle kullan
-
Abi masallah Allah nazar degdirmesin de anten biraz garip durmuyor mu be :)
-
Telsizden dolayi pekte yapicak bisi yok hem meslekten dolayi zorunlu kullaniliyor
-
jantlar ufak kalmış
maşallah kazasız belasız
-
Abim hayırlı olsun ama bu arabanın şöför değilde arka koltuğunda oturmak lazım
-
Bu ara oralarda takiliyorum zaten :)) cidden one gore cok cok rahat sagol abim
-
fikir vermek açısından söyliyim iki s kasaya yaptık s80 de yapmıştık çok yakışıyor.. tavan lambasının yerine ekranlı tavan tv monitörü takabilirsiniz kafalıkdaki ekranlardan çok daha işlevsel ve s kasaya çok yakışıyor büyükde konfor..
-
-
Maşallah çok güzel.w140 kasa candır hala en beğendiğim kasasıdır s serisinin aynı tadı diğerlerinde yakalayamadılar bence ;)
-
Fikir icin tesekkur ederim ancak tamamen orjinal birakmak istiyorum cogu yerini
-
masallah allah kaza bela vermesın merso candır :D
-
masallah hocam hıcbırsey yapma sadece amg jantı al bın tertemız benım bıldıgım bunlarda aırde var bas yere gez :)
-
gemi gibi masallah
stoplarda önler gibi beyaz sinyalli olursa daha genç ve güzel durucagı kanısındayım
bide o bagajın ortasındaki töbe bismillah anten nedir öyle. eski sahiplerden mi kalma :D
-
Maşşallah çok çok güzel, jantlar harika olmuş. Hiç bir şey yapılmaya gerek yok bencede. Hayırlı olsun.
-
Masallah, kac kilo bu sekilde ?
Hayirli olsun,
-
Çok sıkı maşallah. Anteni sağ arka çamurluğada düşünebilirsin.
-
-
anten en azından sağa sola alınabilirse çok iyi olur onun dışında çok güzel duruyor sevdiğim bir kasa kazasız belasız kullan umut abi
-
Vay maşallah,güle güle kullanın.:)
-
Cok tesekkurler anten tertibatinin kablosu ortadan geciyor aslinda miklatinsli bi ara az kablosunu uzattirip saga veya sola alabilirim cok tesekkur ederim herkese sinyalleri beyaz stop siparis ettim
-
Yıllar geçsede eskimeyecek araba, gerçekten alman panzeri maşallah.
-
Sanmiyorum bende yillandikca guzellesiyorlar w140 kasa
-
Alıntı:
01ASU Nickli Üyeden Alıntı
buda benim ufaklık
abi sen buna ufaklık demişsin ama bu bildiğin tank tank :) maşallah kazasız belasız :)
ben sedan araba sevmiyorum ama dedim ki olsa ne gider bee :)
-
Maşallah gerçekten çok güzel. Gelmiş geçmiş en güzel tasarımı olan arabalardan birisi. Kazasız belasız.
-
Gerçekten de W140 Mercedez-Benz in efsane araçlarından.
Tek gözüme çarpan sol sinyal solmuş gibi geldi fotodan mı bilmiyorum
bir de jantlar replica mı orijinal mi?
kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
-
Aynen sinyal soluk ufak tefek islerim var sinyal stop pasta cila gibi yaparim bi kac gune
-
Masallah azcık hayvanımsı kazasız belasız :)
-
Hay maşşallah canlı bomba gibi :)
-
-
Benimkinin uzun biraderi :)
-
Yinede 19" jantla bunu bi bas ole kullan derim :)
çok güzel, iyi günlerde kullan.
-
çok diri bir araba.. maşallah..mercedes olsun çamurdan olsun derdi dedelerimiz hep
-
Maşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah :) . Nacizane görüşüm anteni biraz daha kenara alıp , kısaltırsanız çok daha güzel gözükeceği yönünde . Bu haliyle bana rc arabaları hatırlattı :)
-
ara sokaklardan nasıl geçiyorsunuz :D maşallah
-
-
maşallah çok güzel bir araç, kazasız belasız.
-
-
Maşallah, iyi günlerde kullanın
-
Cok sagolun fevzi baskan az uzun seninkinden hehe arac satilik evet biraz buyuk geldi saka bir yana evimin garajina sigmiyor sorun oldu buyuklugu resmen sti alicam sanirim