-
RMW r53 Mini JCW(cem.b) & Audi S3 8p (yekta) & Polo gti (thollga)
-
-
maaşallah maaşallah güzel geceydi
-
Jcw ' ün sesine bittim. Maşallah.
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah maaşallah güzel geceydi
Yektadan rovans alman lzm knka :)
-
Cekimler super :) guzel gece olmus , masallah hepsine
R53 fena gidiyor :)
-
Alıntı:
Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı
Cekimler super :) guzel gece olmus , masallah hepsine
R53 fena gidiyor :)
yektanın kamera ile makara yaptık ama çok iyimiş :) kanka erm nin jubilesini yaptık :)
-
vay vayy vayyy kocaman maşallah miniye :)
-
Güzel denemeler olmuş hepinize maşallah:)
-
maşşallah r53 çok güzel gidiyor :)
-
-
güzel geceymiş uzmi :)
hepsine masALLAH
-
Alıntı:
CocoRe Nickli Üyeden Alıntı
güzel geceymiş uzmi :)
hepsine masALLAH
Seni cagirmadilar mi kanki yaa ?
-
Yekta abi ve tolga abi sozum size beni aramadiniz ya kustum artik size
-
ERM cok iyi yuruyo ya masallah.
-
Maşallah gençler..güzel denemeler olmuş..
-
Abow erm mini nasıl gidiyormus ole::)
Masallah hepsine
-
iki mavi gayet iyisiniz maşallah Uzun :D ayrıca Uzman sesin enfes içten charger sesiyle dahada enfestir diye umuyorm :)
-
Alıntı:
Berkan Nickli Üyeden Alıntı
iki mavi gayet iyisiniz maşallah Uzun :D ayrıca Uzman sesin enfes içten charger sesiyle dahada enfestir diye umuyorm :)
Sagolun beyler :) berkan sc sesini icerde hic duymuyorum egZoz sesinden :)
S3 un specleride uzman pilotumuz yekta yazar ;)
-
paslanmışız valla iyi oldu uzman, tolga sağolun güzel akşamdı her yerde denedik gördük arabaları :) gidişteki videolar da olaydı iyiydi yokuş aşağı 3lü deneme tekrar tekrar izlenecek videoydu
erm zaten tahmin ettiğim gibi fazlasıyla güzel gidiyo heralde yapılmış en kaliteli minilerdendir bi bt olmasa daa :rolleyes: tekrar maşallah uzman ama tolga süpriz yumurta oldu valla baya baya geliyo şaşal su kadar hacmiyle hınzır :D
yorum yapan herkese teşekkürler, benim araba tahminim 300-310hp civarıdır şuan.. specler dp,egsoz, dv, filtre ve yazılım var standart yani ;)
asıl mehzent diye bi arkadaş vardı bi aralar uçana kaçana sıkardı şimdi denemeden kaçar olmuş elit olmuş bebekte turluyomuş anca gören duyan varmıdır?
-
Banada satis koydun ya uzmi. Ama itirafin yeter senin kanki yeni makinada kapiscaz artik.
-
Maşallah hepinize :)
Video kalitesi 10 numara çok beğendim.
-
beni beklemediniz , hepinize gider !!
-
maşallah araçlara
sc duyulmasada minin sesi çok iyi :)
-
hepsine maşallah jcw nin sesi tedavilik :D
-
araclar kadar vıdeonun kalıtesı kımın kımle deneyıp ne kdr gectıgı ne kadar yan yana gıttıgi belı hepsını tek tek ızledım masallah araclara cem r53 king :D
-
Çekimler gerçekten on numara hepsine ayrı ayrı maşallah
-
vay be Uzman maşallah sesi duruşu gidişi 10numara ama okhan buldu cıncık gibi arabayı :hehe: yoksa gitmezdi auhhaua
Uzun maşallah sessiz sakin iyi yürüyo araban.
3nüze de selamlar sevgiler : )
-
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
-
Maşallah,güzel denemeler olmuş...
-
Maşallah araçlara, 3ünüzde öpüyorum :):):)
-
3üne de Maşallah keyifli denemeler olmuş :)
-
3 aracada sahiplerinede maşallah, hepsi güzel yürümüşler.
-
Masallah hepsine ERM yi ilk halinden beri cok seviodum canavar olmus :) A3 te stock(!) haline gore guzelmis :D:D Tolgayida goreydik iiydi hani :)
-
maşallah mini çok iyi gitmiş
-
Alıntı:
emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı
Masallah hepsine ERM yi ilk halinden beri cok seviodum canavar olmus :) A3 te stock(!) haline gore guzelmis :D:D Tolgayida goreydik iiydi hani :)
yektanın go pro 6 hero supermen + edition kamerasının güzelliğinden o görüntüler atmofere karışmış :D
-
Yalniz kamera iiymis yani *** atmayin sonuc olarak is goruyo :D Biraz hafiza kaybi olabilir canim nolcak :D:D
-
Alıntı:
emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı
Yalniz kamera iiymis yani *** atmayin sonuc olarak is goruyo :D Biraz hafiza kaybi olabilir canim nolcak :D:D
kameraya *** atmıyorum zaten uçan hafızasına sıçim onun :D
-
bütün arabalara maşallah ama mini'ye ayrı bir maşallah :icon_tup: :cool: çok güzel gidiyor. bu arada s3 ün pov kamerası sony'nin hxr lı olan modeli mi :)
-
çok teşekkürler herkese stresi attık rahatladık 6 ay yeter bu bize
@Serhat Y. peşindeyim olm nereye kadar kaçıcan yeni arabada görüşelim :)