Merhaba herkese şimdi ios 8 güncelemesi geldi telefonuma yuklemek için güncelemeyi telefonuma istedim benden önce isteyenler ve yükleyenler illa olmuştur fikirleriniz nasıl bir yönde ? :beuj:
Printable View
Merhaba herkese şimdi ios 8 güncelemesi geldi telefonuma yuklemek için güncelemeyi telefonuma istedim benden önce isteyenler ve yükleyenler illa olmuştur fikirleriniz nasıl bir yönde ? :beuj:
İpadde harika oldu tavsiye ederim.
Cok degisiklik varmi
Sıraya girdim bekliyorum :) da 5.7 gb boşluk istemek nedir telefonun yarısını sildim
Hayal kırıklığı
Annemin 5s 32gb olanda 2.1 gb istedi benim garip 5 16gb 4.6 istedi
Where is adalet ?
ben daha denemedım benım 4s 64 gb bakalım yukleyecem bende herhalde :D
5s 16gb bende 1.2 gb istedi şuan yüklüyor
Benim de cihazım 5s niye bende o kadar çok yer boşaltmamı istedi ki?
5.7 nedir ya komple silmek gerek
bendede 1 gb yer ıstedı:D
Kaç gb istediği programın altında boyutu yazan kısımmı ?
16gb almayın artık mesajını alttan alttan veriyorlar işte. :D
Ayfon 4'e gelmiyor heralde artık bizde tık yok :D
Biraz bekleyin derim. Jailbreak gelmeden kurmayı düşünmüyorum. 4s'te ufak kasmalar olduğunu okudum.
5 te de çok ince, bazı kullanıcıların hissetmeyeceği kadar olan kasmalar mevcut. ios konusuna da yazmıştım.
5s 1.1 gb yükledi, evdeki diğer 5s te 3 gb yükledi. ikiside 7.1.3 sürümdü. Çok garip :)
sim kilidindeki tamam butonunu düzeltmişler sonunda :)
Yüklüyor 45 dk. kaldı bakalım nasılmış :)
2 de 1 mesaj geliyor sms paketi cart curt diye, imessage felan kapattım ama hala çözülmedi sorun. Faturalı hat ama yinede mesaj geliyor delircem.
Yüklemenizi önermiyorum, 3g kapatılamıyor. ios 8 de buglar düzeltilmeden geçmeyin derim. Film rulosu felanda kalkmış.
Çok bişey beklemeyin. Ufak bikaç değişiklik var. Ahım şahım bişey yok.
4.6 Gb istiyor 5'e .. bu ney laan...
Hani siri türkçe olcaktı kandırıldık
4s 8gb kullanıyorum. 4.6 gb yer istedi :D komple silmem gerek. bana gelmez
Bende suan yukleme kısmındayım anca sıra geldi yüklüyorum bakalım yükleme yaptıktan sonra fikirlerimi hepiniz ile paylasırım :)
Daha 7.1 yuklemedim 8i de yukleyecegimi sanmiyorum .
Bahsi geçen androiddrki gibi bildirimi açmadan beğen yorum yapma Özellikleri de hala yok..
çok beklersin :D
buarada pederin ipade yükledim ama benmi fark goremedim yada hepsi geliştirici anlamda etkiler falanmı ?
onun dışında levent haklısın pampa senin dediğin gibi sagdan sola sayfa geçerken ince ince takılmasından/ağır gecmesinden ötürü eski androidlere benzemiş
takılmalar mevcut
Ipad air ve retine mini 6.9 istedi ipadi formatlicaktim nerdeyse :D telefonda 5 civari istedi sanirim 5s. Incelikle bir cok kisinin kullandigi 3g/edge tusu kalkmis 4 g lte kapanabiliyir artik (edge ve 3g otomatik artik). Mail secenekleri kolaylasmis guzle olmus health gelmis. 7 ile cok fark yok.
Benım 16gb 5s için 5.7 gb boş yer istedi, bakalım indirdiğime değecek mi :)
++++ kesinlikle biraz daha beklemek gerek garantici olmak böyle birşey haddghsadsadh
Arkadaşımda 3gs var aldığından beri aynı sürüm, hiç güncelleme görmedi.Telefon roket gibi çalışıyor.Pederin 4s'inden falan hızlı.O günden beri güncellemeye karşıyım.Çok hoşuma giderse belki:)
hepi topu 16gb lık hafızası olan telefonda güncelleme için 5.8 gb boş yer istemekte ne demek..
Tabikide yer yok nasıl olsun son 2 güncellemeyi bu sebeple yapamıyorum sil sil bitmez ne anladım bu işten.
bende 4s e uzun süre atmadım ios 6 da bıraktım ama uygulamaların cogu bir süre sonra io6 olmasına ragmen ios 7 nin altındaki sürümlere yüklenemeyecegi uyarısı verince pes ettim. İos 8 de bana sarj daha hızlı bitiyor gibi geldi iphone 5s