Bu cuma yaptığımız çekimler ile Show Tv deki Sol Şerit programına çıkıyoruz.Bugün saat 16:20 olarak belirtilen saatte program yayınlanacak.Bakalım nasıl oldu :)
Printable View
Bu cuma yaptığımız çekimler ile Show Tv deki Sol Şerit programına çıkıyoruz.Bugün saat 16:20 olarak belirtilen saatte program yayınlanacak.Bakalım nasıl oldu :)
Benim arabam yoktu , arkadaşlarınkini yaktım :D Mertin arabası da boyadan çıkıp geldi direk.O yüzden arabanın yarısı yok :) Yeni rengi seksi oldu.
yaw ne iyi arkadaşların varımış sana araba veriolarmı ?? ahahahah kırıp dökmedinmi diecem ama lastik neyim bırakmamışındır zaten.
bekliyelim bakalım nası olmuş kardeşim benim
16:20 de Ender Saraç gözüküyo...
hayır sol şerit görünüyo
http://www.showtv.com.tr/yayinakisi/index.asp
ender saraç başladı :mad:
ender sarac basladı :/
evet ne yazık ki ender saraç var.
ahha, memedali bey mi yanlicak :D. Yalan olmuş, şaşırmadım
:D Drift sağlıklı yaşam için şart arkadaşlar , hep söylüyorum.Belki Ender Araçtan duyarsınızda inanırsınız diye yayın akışını değiştirttim. :)
Aradım Show tv yi , bu programdan sonra yayınlayacaklar Sol Seridi.
Bu adamın saclar hala aynımı yaw..
Afro Ftw!
http://i168.photobucket.com/albums/u...ruecke_big.jpg
Keiichi den sora en iyi drift i ender saraç yapıo muş hahahhaha şaka bi yana herkese kibrit kutusu kadar peynir 3 tane zeytin kri kırak die her hastaya aynı reçeteyi kesen adam yerine drift seyretseydik süper olurdu.....
1 saat sonra
ender saraç ile sağlıklı drift :D:D
Uyuz oluyorum o herife de bi tsunami alsa da götürse :D
program saati tam olarak kaça alındı???
5.20 dediler.
brasdan baslar herhalde ender sarac bıttı
şiddetle bekliyoruz :D yayınlanmassa musti bize cadde showu yapsın diyenler el kaldırsın :D
:icon_tup: ben kaldırdım el
doktorlar basladı????
Zuahahhahahahah doktorlar başladı zuahahahha :D
Musti yürü cadde showu yapmaya bukadar adam bekledi :D
Daktırlar drifto.
Doktorlar var.:S
doktor drift. heuaheuahe. şaka şaka :D
dizi başladı ya :(
geçmiş olsun :(
doktorlar hastanede sedyelerle yapıcak drifti :D ...
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (29 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ef186, 8bindevir, ARDA_E, BarBo, CaNeR54, coskan, crazydog, DKN, Dragster, egeturbo, F€RH@_T5, gökh@n_gr, Hızlı_Fransız, IMPREZA MANIAC, madi, Mechanix, mustafa35, overblack, ranthor, Renç, SaBRi, scream3057, Sefa_vts, senna, SULTANOGLU, teggy, TURBO CİVİC, uqr
Bu gördüğün bekleyen üyelerimiz senden acil bi show bekliyo hacım :D
benide ekleyebilirsin :D