-
magnundan Lamborghini çıkan kız
-
-
Fotolar görünmüyor beyler, Allah insana şans verecek işte.. 1 trilyon para mis gibi..
-
Şimdi görünüyor değil mi?
-
-
-
-
ne link nede resimler açılmıyor.
ama çok guzel bı duygu olsa gerek inş bir gün bize de cıkar :)
-
direk Sahibinden ana sayfa çıkıyor.
-
-
dh de konusu vardı yedek talihliymiş bu kadın asıl talihli çubuğu kaybedince bu almış:D
-
Kız da bayağı gençmiş :D o değilde lambo çok iyi ya ne vardı bize çıkaydı hıammına :( neyse en azından gençmiş güzel olur para :D
-
-
Ulan satsan bi türlü, satmasan bi türlü..
Orta gelirle binmek zaten imkansız.. HEralde elim ayagım birbirine girerdi.
-
19.500 TL yıllık vergisi olan bir araca biner miydim satar mıydım herhalde çok düşünürdüm :D
-
Arabanın boyasında çizikleri fark ettiniz mi ? Yıkamacıda fırçayla yıkatmışlar heralde alınca hemen :)
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Ulan satsan bi türlü, satmasan bi türlü..
Orta gelirle binmek zaten imkansız.. HEralde elim ayagım birbirine girerdi.
Sadece vergi bağlamında bakmayın olaya, 110.000 TL veraset intikal vergisi altında devlete ödemen gereken bir miktar var. :)
-
Plakasız gezer, İllegal spec takılırım yemişim vergileri:) o değilde, çubuğu kaybeden asıl talihli şimdi hangi psikolojide acaba.
-
acaba magnum bunu anahtar teslimmi veriyor? yani devrini yaparken nasıl yapıyorlar? Sanırım bunun teslimatı sırasında bu tarz araba satın alan galericiler kuyrukta bekleyip ucuza kapatıyorlardır işi? Bütcem olsa denerdim hani benim aklıma gelen herkesin aklına gelir :)
-
nasıl ya çubuk kaybolsa ne olur şifre gönderilmiş kayıt altına alınmış saçmalık, insan kahrından ölür be :D
-
bana çıksa gene gidip 50 liralık alıcam insanın zoruna gider :D
-
Alıntı:
i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı
bana çıksa gene gidip 50 liralık alıcam insanın zoruna gider :D
Hahaha aynen benzin ışığı yanık bineriz buna :D:D
-
-
Bir türlü inanasım gelmiyor bu çekilişlere, içimden bir ses viral reklamdır diyor :)
-
Şansını ... dedirtti .
Hayalimde yer alan iki süperspordan birisi, bana çıksa kısa bir süre için de olsa binerim heralde. Sonra da zaten *****, lüks oto galerileri :)
-
Alıntı:
MBuğra Nickli Üyeden Alıntı
Sadece vergi bağlamında bakmayın olaya, 110.000 TL veraset intikal vergisi altında devlete ödemen gereken bir miktar var. :)
bende cekilislerine katıldıgım ıcın o zaman arastırmıstım biraz,yanlıs hatırlamıyorsam magnum anahtar teslim veriyor aracı.
-
ulan bize cıkmaz gider alakasız insanlara cıkar şöyle şeyler.
-
Alıntı:
AZO Nickli Üyeden Alıntı
bende cekilislerine katıldıgım ıcın o zaman arastırmıstım biraz,yanlıs hatırlamıyorsam magnum anahtar teslim veriyor aracı.
devlet baba veraset ve intikal vergisini söke söke alır, anahtar teslim diye bişey olamaz. koskoca unilever illegal şekilde vergiyi de ödemez , patron şirketimi bu, patron cebinden versin :)
-
Alıntı:
AZO Nickli Üyeden Alıntı
%10 civarı vergisi var ortalama 110.000 tl civarı devlete ödemesi lazım. aracın fiyatı 1.100.000 tl civarlarında cünkü
-
Alıntı:
XSi Nickli Üyeden Alıntı
devlet baba veraset ve intikal vergisini söke söke alır, anahtar teslim diye bişey olamaz. koskoca unilever illegal şekilde vergiyi de ödemez , patron şirketimi bu, patron cebinden versin :)
çekiliş açıklamasında tum vergiler dahil diyordu hepsi unileverden diye aklımda kalmış okuyunca çok şaşırmıştım
-
Kıza talibim ben gideri var yani güzelmiş. :D
-
Adaletini s.keyim dünya :Deli:
-
Siz bu çekiliş olaylarına falan inanıyor musunuz cidden ?
-
Alıntı:
İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı
Siz bu çekiliş olaylarına falan inanıyor musunuz cidden ?
çekilişlerden defalarca birşeyler kazandım ama bu kadar ı gerçek midir bilemem.Benim en büyük kazandığım ipad di :)
-
Ulan iyi ki de bana çıkmamış vergisini ödeyemeyip daha kötü bunalıma girerdim.Birilerine böyle bedava ya bir şeyler çıkınca benim moralim bozuluyor
azcık da b*k atayım o lamborghinin anahtar ne la öyle passatın anahtarı daha şekil duruyo
-
Ulan bedavaya araba almışsın hem de böyle bir araba ,tamam kendinin parası yetmiyor eş dost toplaşın benzin paralarını biraz gezin tozun
69 kilometre mi yaptınız yapa yapa ?
İmrendim ya la birden böyle tepki veriyorum
-
Alıntı:
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı
kız sevgilisini terk etmiştir sana noluyo :D :D :D :D
-
Techten birine çıkmasını isterdim ama :)
-
Alıntı:
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı
+1 diyelim kız ve şansı için çekiliş yapılsın :D :D
-
Alıntı:
muratr Nickli Üyeden Alıntı
+1 diyelim kız ve şansı için çekiliş yapılsın :D :D
+2 o zaman abi :D