http://www.youtube.com/watch?v=ZB25z...ature=youtu.be
Salak herif asrýnýn hatasýnýn yapmýs basýna cok buyuk bela alýr kanýmca :)
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=ZB25z...ature=youtu.be
Salak herif asrýnýn hatasýnýn yapmýs basýna cok buyuk bela alýr kanýmca :)
bu ne þimdi ? Ne hata yapmýþ anlamadým ?
Güzel video olmuþ :)
:S adam özetlemiþ
neden bela alacak
reserved.
buralar deðerlenir...
gerkesiz....
Adam özetlemýs ozetlemesýnede cok dayak yer gýbýme geldý:)
edit: gereksiz... s
Müzük son ses olur genelde :D
anlamsýz... þahinci dedikleri tayfaya laf söylüyorlar diye mi hata yapmýþ demek istedin anlamadým ama zaten öyleyse bile yine anlamsýz... paylaþmýþ olmak için paylaþýlmasa keþke
Tam diyordumki þivesi kayseri . Video kayseride çekilmiþ.. Sanayide þahinci görünce korkar bu :D
Ben amacý anlayamadým bu forum bu kadar kalitesiz olmamalý.
Aynen katýlýyorum yorumlara.
Avrupa'da bile ses getirecek bir aracýn tutunma problemiyle ilgili tartýþmalardan , pist dereceleri pist trickleri paylaþýmlarýndan , evlilik teklifi konularýna kadar çeþitli ve kaliteli baþlýk içerik gördüm de ; þöyle konularýn yeri bu forum olmamalý..
Arkadaslr haklisiniz konuyu modlara bildiricem kaldirilmasi icin. Benimde sahin kullanan arkadaslarim var hepsi adam gbi kullanirlar bu sahislar ise genis konusunca onlara hakeret olarak algiladim direkmen . Ayrica birkac grupta gordum sahin kulananlarin alayi vdeo altinda sovup supurmus yakinda guzel bi sopa yer demek istedim yukarida.
Bende þahin kullanýyorum düzgün kullanýyorum hepsi ayný torbaya konmaz þahinci dediklerinizin çoðu düzgün insanlar ve bu forumda da örnekleri var ama þahin tartýþmasýný boþverin de video'ya gülen var mý ? Özellikle ilk baþta çýkan DALLAMA çok itici deðil mi ya ? Þimdi bu yvþklr böyle diye bizde Kayserililer nasýl olur diye video mu çekelim hepsi ayný mý ? :D
milletle þahinci diye dalga geçiyo kendi tipine bi bak derler adama
O ilk konuþanýn hareketler ne la öyle :)
memlekette ne kadar gereksiz insan var...
Bitmedi bu kul serisinin çilesi.
adam bazý apacýlerý dogru soylemýste okadar yuklenmemek lazým boþkoy gýtsýn adam derken cocuk yaný.
onu ýzlerken bnu cýktý karsýma TOFAÅž KULLANMA TEKNİKLERİ - YouTube buda ayrý cocuk.býde kameraman tutun dýyo sanký araba gýdýyoda
amaç nedir?
Bunlarýn eski þahinciler olduðunu düþünenler???
Gereksiz iþler..Ýzlerken ayýrdýðýmýz zamana yazýk. :)