-
W115 Mercedes Restorasyon
-
maşallah kazasız belasız
renk çok yakışmış
-
Maşallah abi önceki hali de güzelmiş son hali ile çok daha güzel olmuş, emeklerinize sağlık.İyi günlerde kullanın. :)
-
Çok güzel olmuş elinize sağlık
-
Helal olsun arkadaşım süper olmuş
-
renk nefis maşallah. içiyle alakalı bir çalışma yaptınız mı ?
-
Renk nefis, araç ise harikulade, tüm detayları ile "varsa elinizde" paylaşsanız daha güzel olurdu, giriş ve sonuç olmuş.
-
maşallah çok güzel, emeğinize sağlık
-
Çok güzel olmuş, tebrikler.
Kısa ve öz olmuş:)
Detaylar yok mu?
-
hey maşallah restorasyondan öncede çok iyiymiş sonrası nokta olmuş :) Allah kaza bela vermesin inşallah :)
-
gerçekten cok güzel maşşallah cok beğendim.
-
Araç maşallah çok güzel olmuş renk ayrı bi güzel olmuş :D
-
Maşallah çok gzel olmuş renkte çok yakışmış
-
iç dış renk kombnasyonu süper olmuş.. Atlas yanak eksik geldi gözüme sadaece..
-
Arka tampon nikelajı sönük gözüküyor sanki veya fotoğraftan öyle
-
bu kadar orijinbal bir aracın fakrika renginde saklanması gerekirdi bence ama onun haricinde mükemmel!
Bizim 115'imiz ne yazık ki beyaz ve toplatırsak kendi düşüncekegöre yine beyaz olacak.
-
10 numara olmuş güle güle binin :) :icon_tup:
-
115 e yakışan en iyi renk bu ve lacivert maasallah cok iyi olmuş
-
-
-
-
-
-
toplanmadan önceki hali bile çok düzgün görünüyor.şuanki hali muhteşem maşallah
-
renk harika MAŞALLAH ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN
-
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim begenmenize sevindim. Maalesef elimde baska resim ve detay yok zaten sadece kaporta ve boya islerini hallettik. En agir islemler onlar oldugundan once kasayi halledip daha sonra detaylarla ugrasmak istedim. Resimlerde goruldugu gibi nikelajlarin cogu eskimis durumda onlari teker teker alip tamamliycam. Ic kisimda ise yapilcak pek bisey yok aslinda kemik direksiyon alip; bi kac eksigi gidermek lazim. Araba 1975 senesinden yani 1 yasindan beri dedem de idi o yuzden kondisyonu hic bozulmadi. Onceki renkte guzeldi ama ama bu biraz daha iyi oldu bence...
-
Masallah gercekten imrenerek baktigim araclar 115 ler alip ugrasmayi en cok istedigim araba maliyet kismini merak ettim aklimda bu tarz bi sey var pm atarsan sananzahmet super olur
-
Maşallah çok güzel duruyo bence lastiklere beyaz yanak taksanız daha hoş durabilir.Güle güle kullanın.
-
-
Maşallah ,Kıymet bilen ellerde olduğu belli apaçık.. :)
-
masallah mukemmel duruyor
-
-
Çok güzel bir araç içinin fotolari varsa keyfle bakarız gözümüz gönlümüz açılır
-
-
-
maşallah çok güzel olmus :)
-