Daha önce denemiş yada bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
Printable View
Daha önce denemiş yada bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
insignia ilistir eder :)
İnsignia cok gecer
Aynen insignian o kiloya rağmen çok iyi gidiyor uzunda aradaki farki tahmin bile edemiyorum :)
İnsignia üzer
1.8 turbo 156hp mercedesle denedim bizdeki insigniayı kafa kafaya gittik iki denememizdede çok uzunda basamadık ama yol olsa uzunda geçer insignia 160 da yarım boy çıkartıyordu insignia
Ben Passat la egzoz filtre li Rocco ile kafa kafaya gidiyorum merci Passat ile Kafa kafaya gidiyor Rocco insignia yi 3-4 boy geçiyor bu hesaba göre merco insignia yi geçer :D :D Bu arada Mercedes'in 160 lik Passat la denk gitmesine imkan yok en azından 1.8 tsi ya hiç bir zaman denk gitmedi
insignia elek eder arkadaşlar, 320ied'yi geçeni gördüm ...
Bu ikili karşılaşmada İnsignia ateş eder :)
insignianın gidişi çok iyi rahat geçer
zır stok insignia mevcut deneyebilirim isterseniz
Insignia nin cok oyle bi performansi yok bilmesem 140 hp derim
En az 3 boy insignia alir
Tabiiki kiyas degil ancak arkadas ile eglencesine bastigimizda insignia ile 200de belki 12 13 boy oluyordu. Arac delsol. B16
Bu yaz bi arkadaşıma almıştık 1.6 180hp insignia hatta buraya konuda açmıştım. İnsignia gerçekten tahmin ettiğinizden çok daha sağlam gidiyor biz 255 i çok rahat görmüştük insigniayla. C180 in gidişini bilmiyorum ama İnsignia yı yabana atmayın derim.
Insignia'nın gidişinden bahsederken bulunduğu sınıfı , ağırlığını , 19'' 20'' gibi ebatlı jantlarını vs göz önünde bulunduruyor muyuz ? 17'' 18'' jantlı manuel ile diğer genelde opsiyon olan jantlar ve otomatik olan araç arasında fark olacaktır.
Fakat 1600kg+ araç için hiç yabana atılacak bir gidişi yok. Böyle bir aracı 1200 kg civarı araçlar ile geçmek insignianın yürüyüşünü değerlendirme kriteri olmamalı. Kullanıcıların bahsettikleri hızlar yabana atılacak hızlar değil :)
İnsignia 3-4 boy civarı alır diye düşünüyorum.Kasasına rağmen iyi gidiyordu yine.
0'dan kalkışta max. 40-50 ye kadar dayanabilir Merc, sebebide İnsignia'nın ağırlığı.Sadece kalkışı kötü. Hız arttıkça arayı epeyce açar İnsignia.
bende mercedesi bilmesem 90lık dizel derim. normalde deneme konularına yazmam değişiyor dengelerde burda şahsi görüşüm insignia miktrolur gider.
mercedes kaç model ? komp c180 i insignia çok geçer . c180 turbo 7 g-tronıc lerin gidişi baya iyi onunla kafa kafaya giderler tahminim.
İnsignia 1.8-1.6-turbo-kompresör tüm c leri geçer bence..İnsignianın 0-100 ü ile 100+ arasında çok farklı bir değişim var.+ olarakta 200 üstünde kesilmiyor.1.6t 180hp olanı tabi yeni nesilleri bilmiyorum.
İnsignianın yuksek hızlarda kesilmemesinin en buyuk sebebi surtunme katsayısı,bana görede insignia geçer özellikle üst hızlarda cok geçer..
1 2 3 vitesler sarması dışında güzel gidişi vardır insignia
1.8 turbo merc bide 7 g-tronic se tartışılır onun haricinde insignia alır bence. insigniayı 1.6 180 liği c200 le karsılartırmak lazım
Mercedes uzun aracıdır gözümde ama konudaki seçenek hakkında bilgim yok.
Sadece insignia yı fazla yabana atmamak lazım derim. 210 220 de vti yanından 3 boy geriden gelip rahatça geçen bir tanktan bahsediyoruz:)
sahilde manita bulamayan apaçinin dramı filminin baş aktörü olur mercedes
Insignia'daki 1.6T motor Astra'da da yok mu ? Eğer varsa herkes Astra'nın gidişinin kötü olduğunu söylüyor. Insignia nasıl bu kadar atarlı olabiliyor ? :D
Uzunu fena insignia'nın aerodynamics :)
İnternetten hızlanma verilerine bakarsanız kompresörünü hiç saymıyorum , turbo c180 e de baya baya açıyor insignia..
0-100
CC - Insignia - C180
0-200
CC - Insignia - C 180
200+
üstünü denemek lazım.
bu tespitten hareket etmek en mantıklısı. Cunku 160 hp stock manuel scirocco 1.8 cgi mercedes'i geçiyordu. Hadi Scirocco CC' ye göre hafif desek cc ile c180 eş ağırlıktır hemen hemen. Benimde yorumum kafa kafaya gidecekleri yönünde, 200 sonrası için C180 ' in onde olacagı yonunde.
ınsıgnıayı cok hafıfe almayın beyler egzos fıltre ıntercooler ıvır zıvırla 230 bg cıvarına cıkanlar vardı cıddı ıyı gıdıyordu :D surtunme katsayısı 0.27 olucak :) ozellıkle 3 le 4 cok ıyıdır :) 4 vıtes 210da bitiyor :)
şöle bir saçmalık var teknik verilerde astranın 1.4t active select olanı bende var , aracın teknik verilerine göre ağırlığı 1475 kg ruhsatta yazan 1550 kg , 1475 bile ingisnia nın 1.4 t sinden daha ağır , aracı ikinci el olarak aldım kantara tartmaya gidicem yakında :D , ama ben kendi aracım ile 220 yi gördüm , hızlanma çok kötü ama nefesi kesilmiyo kolay kolay