Arkadaslar konuyu araştırdım ama bulamadım
Komple kaplamalı 2. El bir araca nasıl bakarız yada daha önce başına gelen varmı? Yarın bir otomobile bakmayı düşünüyorum.
Printable View
Arkadaslar konuyu araştırdım ama bulamadım
Komple kaplamalı 2. El bir araca nasıl bakarız yada daha önce başına gelen varmı? Yarın bir otomobile bakmayı düşünüyorum.
Sökmeyi kabul ediyorsa söküp kontrol etmek en iyisi. Bu zamanda ne çıkar belli olmaz. Dediği gibiyse zaten alırsın istenmeyen söylediğinden farklı bi şey çıkarsa almazsın.
Mantik dogru altindan ekstra bi boya degisen cikmazsa alirsin cikarsa 3 hayirla ugurlarsin ya da fiyatta indirim talep edersin.
Makineyle arabanın çok belli olmayacak bi yerinden ölçersin boyayı önce, sonra oradaki folyoyu kaldırırsın bi daha ölçersin folyonun kaç micron olduğu çıkar ortaya.. Ona göre bakılır atıyorum 250 çıktı değer makinede 100 micron da folyo desek 150 micron.. sıkıntı yok demek..
Valla kaplamalı aracın bence parça bağlantı noktalarına bakılsın sökmeden önce. Zaten boyalı parçalar sökünce vernikle birlikte geliyor bildiğim kadarıyla.
tamamen süpriz sökmeden alırsan... ben olsam o riske girmem söktürürüm
Onu geçtim araç sahibi olsam söktürmem açıkçası..
araç sahibi içinde alıcı içinde zor bir durum. iki ucu b.klu değnek.
Komple boyalı araba alırım yinede folyo kaplı araç almam tam süpriz yumurta çünkü. Düşünsenize bir gün folyo bi sokuyorsun folyonun altından aracın her yeri macunlu çıkıyor cildirirsin :D
macunlu olursa zaten anlarsın, cihaz değer okumaz macuna geldiğinde, ama boyalı olma durumu sıkıntılı
O zaman bu araca komple boyalı gözüyle bakacağız :)
bence anca uzaktan bakılır... ben kaplamalı araba almam eğer geçmişini bilmiyorsam...
Malının arkasında duran insan zaten sökülmesine ses etmez diye düşünüyorum..İlle sökülmesin diyorsa olanları alıcıya anlatır,tabi sıkça karşılaşılan (çıkan boya/değişen sayısı 4 diyelim)ben alırken 2 parça boyalıydı;bende şimdi öğrendim gibi süprizlerle de karşılaşılabilir..
düşündüm de kaplatılan aracı satmak da zor iş.
boya makinesi ile anlaşılıyor boya olup olmadığı altında tabi makinenin kalitesine göre değişiyormu bilmem biz markası neydi hatırlamıyorum turuncu renkti piyasa değeri 2bin tl civarı bir makine ile bakmıştık gösterdi sonrası kalitesi nedir bilmediğğimiz bir makine ile daha baktık oda gösterdi :)
Ben komple kaplanmış aracı almam. Sahibine de dert (dürüst ise), alacak kişiye de dert (süprüz olacağı için).
Kendi aracımda kaplama vardı ve satmaya karar verdiğimde sırf insanların aklında ? kalmasın diye söktürmüştüm.
Misa bu araba. Asıl rengi bej.
Altından ne çıkacağını bilemezsin. :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91780645/detay
Kimse alici icin aracinin kaplamasini sokmez, uzerinde degisiklik yapmaz.
Boya konusunu takinti haline getirmek zaten baslangic noktasi olarak cahilce bir durum. 25 senelik aracin orjinal boyalisini arayanlar bile var. Bakimsizliktan curumus ama orjinal boyali araci, ayni aracin kiz gibi boyanmis ve harika bakimli olanina tercih ederim diyenler bile var. Cehalet ve bilinmezden korkma sinir tanimiyor bu ulkede...
Boyali olunca ne oluyor? ne olacak hicbirsey oldugu yok boyanmis, boyasi yenilenmis oluyor sadece. Otomobillerden zerre anlamayip elinde boya tabancasi ile dolasan, baktigi parcanin boyali olup olmadigini gozuyle anlayamayan adam, haliyle tabancayla kontrol edip boya gorunce kendi kendine cikarimlar yapip "boyali, hmm o zaman kesin kazalidir, of alinmaz bu araba, alinsa da satilmaz" filan diye dusunuyor. E tabi bu cahillerden bir tane yok toplumun geneli boyle olunca herkes elde boya tabancasi alip, boyali araclara onyargi ile bakilir hale geliyor. Bu onyargi konusunda tabi diger cahil ve cakal arkadaslarda yardimci oluyorlar bu insanlara irite olmalari icin, ama bu yine de "boyali arac alinmaz" anafikrini hakli kilmiyor.
Hepsi birbirine zincirleme bagli bu olaylarin, birbirinden ayirmak imkansiz. Ha ama zaman icinde olan gelismeler (ornegin kaplama) insanlari arac alirken artik boyaya bakip kaporta hasarini tahmin etme hatasindan uzaklastirabilir, iyi de olur keza sacma sapan bir yaklasim bu. Boyali arac mi alacaksin? bakip anla boyasini gozunle, anlayamiyor musun? Anlayana goster, gosterecegin ustaya guvenmiyor musun? Kendin ogren bakinca gormeyi. Ogrenemiyor musun? Git sifir al. Paran mi yetmiyor? Ister riskleri goze alip bu kadar bilgisiz ve tecrubesiz oldugun bir konuda o guvenmedigin ustalarin sozleri ile sansini dene, istersen risksiz yolu secip o araci alma paranin yettigi bir arac al.
Ben arac satarken hicbirsey soylemem mesela, gel derim bak begenirsen al ama bana sorma. Sorma cunku ne benim soylediklerime itibar edecek bir adamsin ne de benim aracim ile ilgili soyleyeceklerimin bir onemi var. Mal ortada, butunlugunu bozmamak kaydiyla bakmak serbest.
Saticinin sevecen olmasi ya da olmamasi satilan malin kalitesini ne arttirir ne azaltir, mal neyse odur. Alici olarak "bu ne bicim satici, ben bundan mal almam" diyende kendi bilir, satilan mal belki kusursuzdur ama bu gereksiz egolari yuzunden onu alamazlar, gidip at hirsizinin birinin binbir yalan dolanla ovdugu taklali aracini alirlar, sonra etraflarina da "uf cok kral araba aldim, yilan yilan" diye anlatirlar. Aferin boyle devam :)
sıkıntılı iş 2.elde kaplama ben yanaşmam şahsen
92 model si var bende, boyasi kotu. Toplatacagim komple, bastan kazinacak anti pas astar boya atilacak. Ok gibi cikacak. Zerre de umurumde degil alicinin ne dusunecegi. Gitsin curugunu alsin. Gunluk bindigim aracin solunu boydan boya cizmisler sehirdisinda. Kil kadar cizik incecik belli bile olmuyor ama satarken esseklere sol tarafin komple bir cizik yuzunden boyandigini anlatamayacagim icin, midem bulana bulana biniyorum. Boyle alirsa daha mutlu oluyor adam, degisik milletiz. Arabanin camurlugu yumruk kadar gocer, sifir parca alip takarsin degisen olur agir kazali muamelesi gorur, 5 kilo macunlatir boyatirsin daha guzel olur. Bu halk hakediyor sirf sifir diye linealara accent eralara binmeyi.
Öncelikle kontroldeki amaç nedir boyasız olduğu mu hasarsız olduğu mu?
Eğer altı bozuk ve onu kapamak için kaplatıldıysa zaten kaplamayada para harcamamıştır, - not alabilir ayrıca ucuz kaplamalar altı kötüyse belli ediyor.
Eğer çok iyi malzeme ve işçilikle kaplama yapıldıysa ve ip gibi duruyorsa zaten keyfi olduğu bellidir.
Bunlar yetmezse sadece arabanın dışı kaplı :) kaput içi, çamurluk ağızları bagaj içi açık, direklerinde iç bakalitleri sökülür kaza olup olmadığını usta her türlü çözer sıkıntı yapmaya gerek yok,
Buda yetmedi araba hiç boyasız dedilerse sahibine kaç paraysa kaplama parası kapora verirsiniz sözleşme yaparsınız, eğer araba macunlu kazalı yada sahibinin söylediğinden çok ekstrem bişey çıkarsa paranızı alırsınız.
Kaldıki önden arkadan hasarlı arabaları ekspertiz şirketi çıkma ile toplandığında boya yok diye rapor veriyor :)
Birde düzgün malı uygun fiyat veren, al satcı olmayan zevki kaplatmış adam hiç bu muhabetlere girmez, tok satıcı olur kumda debelenirsiniz, bide keyfiniz kaçar, kaplamasız araba bakın.
Abilerim boya konusundaki yersiz takıntılı toplumumuzu çok güzel açıklamışsınız.
Fakat Güneş abi , sıkıntı toplumumuzdaki ahlaksızlık , şerefsizlik seviyesinin böylesine rekor düzeyde olması değil mi ?
Ailece asla boya vs şeyler takılmayız araç alırken. Babamın lafı vardır , kapısı mı değişmiş ne güzel daha geç paslanır yeni takılmış , boya mı yapılmış ne güzel temiz temiz binilir. Önemli olan şase , motor mekanik durumu , arabanın yürüyüşü anlatır kendini der. Katılırım kendisine.
Ama bizim toplumumuzda kim boyalı vs araç dese bi kıllanıyorum , adam kapı değişiyor arka çamurluk değişiyor satarken anlamayana asla açıklamıyor bu durumu. Ayıp değil midir ? Ayıp bizim ülkemizde en kolay eyleme dökülen düşünce olmuş. Kaput değişik diyor tamam küçücük bir kaza da olabilir. Ama bu ülkede sadece kaput değişik yazan 10 ilanın 5 ine bahse girerim ki çamurluklarda da vs vs işlem var.
Şerefsiz sayısı arttıkça insanların ön yargısı daha da artıyor. Cehalet de eklenince vay halimize..
İlk kaplamalı aracımı 5 yıl kullandım. Siyah aracı beyaza kaplatmıştım ve söktüğümde en ufak sorun olmadı. Keza insanların bu takıntıları yüzünden satmadan önce kaplamayı söktüm.
Daha sonraki aracım yine siyahtı ve onuda mat gri folyo kaplattım. Araç segmenti yüksek olduğu için onuda satmadan söktüm ve öyle sattım.
Bana sorarsanız bende kaplı halde araba hayatta almam. Neden diyeceksen kaplama yapılan birçok yerde gördüğüm araçlar bana yetti. Zımpara + macun üzerine kaplama yapılmış her çamurluğu başka araçtan takılma birçok araç gördüm. Zevk için kaplanan araçlar var evet ama boya masrafından kurtulmak için yapılan birçok uygulama gördüm. Hatta galericilerin bile tercih ettiği bir yöntem olmaya başladı.
Bana sorarsan kaplamayı sökmeden araba almak içinde ne olduğunu tahmin edemeyeceğin bir hediye almakla eşdeğer...
orjınal bakımsız arac alacağıma boyalı bakımlı airbag açmamış arac almayı tercih ederim
önemli olan bendeyken ne kadar az masraf açacağı
ya bu boya takıntısı çok saçma diyosunuz falan da 2 arabadan yapılmış 10cm lik boyası olan araba biliyorum.. işin sırrı da o 10cmlik boya.. 10cm boya bile olsa dikkatli olmak lazım bu ülkede.. Sahibindende gayet bildiğim, tanıdıklarımın eski arabaları hakkında öyle yalanlar görüyorum ki inanamıyorum.. Sanırsın herkes arabam tertemiz olsun diye boyatıyo.. Bi bakın sahibindene hiç hasar fiyatı hakkaten fazla olan araba yok, hepsi kaskodan para almak için abartılmış.. Hiç kaza yapan yok keyfekeder boyanmış hepsi.. Bi de fırça atıyolar ilanda 10 yaşında boyasız araba olmaz varsa ben alıyım falan..
Boyali mi degil mi diye bakip aracin hasarli mi hasarsiz mi oldugunu anlamaya calismak cehaletten baska birsey degildir. Kaportadan, mekanikten, yuruyen aksamdan, motordan, hicbirseyden anlamayan insan anca boyali mi o zaman kotu, boyasiz mi o zaman iyi der anca. Islem yapilip yapilmadigini bakinca anlamayan zaten o aractan anlamiyor demektir.
Daha nasil acik yazabilirim bilemiyorum.