https://www.youtube.com/watch?v=t7gmbQ8KxM4
Printable View
Cahilliğime verin bilmediğimden soruyorum, normal giderken neden sürekli sağ-sol yapıyor ? Bi teknik midir bu?
Lastik ısıtıyor herhal
pardon, +18 lik bir durum göremedim ben?
günlük olarak bende etrafında ev ve ağaçların olduğu 2 şeritli yolda 160mph+ (257km) hız yapıyorum, banada çok banal geldi :D
sol üstteki kalp atışı sanırım normalde 70 80 falan olması lazım adamın 150 lerde atmış çok heyecanlı :D
Orda yazan 161 kmh değil farkindasiniz dimi .
6 seritli yolda 200 yapmaya benzemez.
izlerken korktum
adam hardcore gazlıyor abi o anlamda +18 yazdım :)
+18 var dediler geldik..hayal kırıklığı
Gençler hızlı yaw dağılın. o arabanın içine ataist olarak binen müezzin olarak iner. Ekranda izlemek sarmıyor gençleri.
videodan tek anladığım şey adamın kalbinde sorun var oturduğu yerde 117 atmaz kimsenin bir arıza fln yoksa :) yarışırken 150 az bendeki nabız saatinde eskiden 160 170 çıkıyordu :D
şu course u oyunlara koysalar keşke
Adam 130-140'la lastik ısıtıyo öyle 60 km/h ile sağ sol yapmaya benzetmeyin allah aşkına :) Man adasının (Isle of Man) özellikle motorsiklet yarışları bombadır, adamların hepsi 5 kilo yürek yiyip çıkıyor resmen.
Bence gayet guzel bir video olmus :) biraz uzun ama izlemesi beni heycanlandirdi...
araba nasıl bir setup var ya cok güzel tutuyor offf
adam çok iyi kullanıyor. daracık yolda nasıl gidiyor nabız aynı
amaç lastik ısıtmak değil (ya da tek amaç o değil) viodeunun belgesel tarzı bir versiyonunu izlemiştim orada (bu videoda da söylediler) şahıs arabanın tepkilerini ölçüp yol ve araca alışıyor bu hareketleri yaparken, gaz fren direksiyon lastik asfalt hepsini deniyor araç üzerinde hakimiyet kuruyor vs.
Millet rallici hammina adam 120 mille çoğu viraji döndü. 200 le duz yolda giderken bi cok kisinin götü atiyor. Adam cok hard core gidiyor. Ya Kamera yaha mhp olmasi sasirtti galiba milleti
Motosiklette böyle lastik ısıtıldığını biliyordumda aynı şeyin otomobil için geçerli olarcağını düşünmüyorum yalnız abimiz feci gazlıyor ya
Motorcularin bu pist ile soyledigi birsey vardi ,
Yol boyunca sadece iki renk gorursunuz, biri yesil biri siyah, siz motoru 300 km+ ile giderken siyah ustunde tutmaya calisirsiniz.
Mody abi cok ince olmus :)
Bu arada sağ sol yapmaktan kastım şu 50. saniyede yaptığı. 161 mph ile giderken yaptıgı degil