https://www.youtube.com/watch?v=QQZrYJKRwUI
Printable View
Hayatımda gördüğüm muhtemelen de göreceğim en pürüzsüz ivmelenen M50 oldu bu araç. Zannedersin fabrikadan böyle çıkmış. Sürüşteki başarınız ve tecrübeniz de her halinizden belli oluyor. Tebrik ederim. Lütfen devamı olsun bu aracın dahasını görmek istiyoruz.
çok teşekkür ederim. yavaş yavaş geliştiriyoruz emeği geçen faf vana hasan başkara .fatih şahin dedeoğlu bmw metin dede . gazi afşar a ve onurdata onur özfırat a teşekkürler
Maşallah Tohan Abi emeginize saglik cok begenerek takip ediyorum.
Fazlasiyla begendim masallah
Nazar degmesin.
Ondeki motor zx-10 mu ?
Maşallah cok keyifli yürüyor
Kısaca specler turbo ve basınc nedir ???
M50 3000cc nonvanos ekzantrik yok kol yok yay şapka yok piston saplama conta var gt4094r Turbo 1.5 bar
maşallah Tohan abı saglam adımlar ıle cok ıyı ılerlıyorsun :)
Evet zx 10 du önden basmıştı tam yetiştirken rev limit :) 6ileri lazım
Lambo ile trafikde denk gelip dalga geçen e30 vardı.ona benzettim arabayı.maşallah çok güzel yürüyor.
O araç zaten :)
yurt dışında sanmıştım bu videoyu :D maşallah
Ne kadar stabil gidiyor maşallah ya. Daha motor ici tam yapılıp 2 bar falan bastığıni düşünemiyorum :icon_tup:
Maşallah zevkle izliyoruz videolariniz :)
Ozel degilse o denemedeki 100-200 sureniz kac saniye öğrenebilirmiyiz.
Maşallah agbi onur la beraber cok ugraştınız arac icin şimdi ise ekmegini yiyorsunuz :)
100-200 4.8 çıkıyor yanlız hafıza kartı probleminden dolayı dbn alamadık sadece fotosu var ama en kısa zamanda tekrar ölçüp yayınlarız
6-7-8 dese 500km/h taş :D
Boyle birinin abisi teyzesinin arabasi olmadimi kimsenin ilgisini cekmiyor osuruktan lunch videosu koysa birisi 4 sayfa agzinizin suyu akar Himina..Tebrik ederim.bu arada arac sahiplerini emegi gecenleri..
çok güzel gerçekten lambo kovalıyoruz videosuna da ayrıca bayıldım :)
Maşallah , böyle güzel aracları görmek sevindirici.
Maşaallah. Bir başka arkadaşımızın da dediği gibi; fabrika çıkışı buymuş gibi hızlanıyor. Çok beğendim, tekrar maşaallah.
Ayrıca; M50'ler artık dik konsun... : ))
Böylesine güzel tutunan bir araç sanırım daha önce görmedim maşallah kazasız belasız
Maşallah Tohan abi harika yurutuyorsun stock long block bir başka M50 daha görmdim TR de bu derece ciddi giden emeği geçen herkesi tebrik ederim
Yola tutunması ve hızlanması gayet iyi görünüyor Maşallah.
keyıflı vıdeo,guzel arac, guzel pılotaj masallah
Maşallah abi çok stabil gidiyor elinize kesesinize bereket ...
maşallah tohan abi facebooktan hayranlıkla izliyor, takip ediyoruz :) lambo ve ferrari videoları efsane zaten :) umarım bana da ilerde böyle bir m50 yapmak nasip olur. :) tekrardan maşallah kazasız belasız :)
Maşallah,söz edilen diğer videolara bakabileceğimiz link var mı?
Eşi benzeri yoktur herhalde. Maşallah kazasız belasız..
Lambo videosu için link alabilirmiyiz. ?
maşallahh
ben deneme ne zaman başlıycak diye beklerken bitti :D
ne kadar herşey sakin başladı sakin bitti
ben basar basmaz garip sesler ve saga sola giden bi araç bekledım açıkcası ama olmadı :) masallah bukadar güzel tutunan ve stabil giden bi araç harika tebrikler. 3. vites kaçta bastınız?
arkadaşlar bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Çok güzel gidiyor 6'yı istiyor :)
lambo avı müthişmiş :D yanlız 2.de kaçırmışsınız latife yaparken :D
sizin videonun arkasında bu video çıktı cuk oldu :D
v=E_y-yQ5H5OA
isi bilenin bmw side farkli sürüşüde e30 u hakettigi gibi yürüten ve görülmesi gerektiği gibi bizlere gösteren tohan abiye tesekkürler ellerine saglik