Evet arkadaşlar filitre egzost cooler ve beyinli bir 200sx miz var polo gti stage 2 karşısında sizce neolur yorumları alalım roll olur drag olur farketmez :)
Printable View
Evet arkadaşlar filitre egzost cooler ve beyinli bir 200sx miz var polo gti stage 2 karşısında sizce neolur yorumları alalım roll olur drag olur farketmez :)
sx ciğerli diyorlar :D
:D s13 korkutuyor beni nasip şıkkınıda ekleseydiniz keşke ankete aslan bey hahaushduah
Heheheh aslında mantıklı hehe sx cigerli :)) deneyecek cigerli polo gtilar aranıyor da diyebiliriz ;)
Polo alır
sx fark atar serdar ayarladı ise:D vardır bir bildigi bence
S13 ciğerli ama 60 200 km de polo alır bence.
......................
Abi bildiğin polo gti varmı stage 2 arabamizi görelim :)
varsa buyrun hodri meydan vardır bir bildigi yine diyorum
sıfır motorlu var rodaj yagı bugun degiştı
Bekliyoruz murat abi yarin yağmur yagmazsa gazlayalim ;)
ayarcı senii
şöför zemin lastik iyiyse 200sx dragda geçer ..
S13 kırmızıysa bide Sedar'ın eli değdiyse alır :)
130 140'a kadar polo gider gibime geliyor, sanırım 120 130kg kadar bir fark var 2 araç arasında
Stage 2 polo neye denk geliyor bilmiyorum ama iki araç da 200-210 beygir civarı olsa, polo alır bence şanzıman farkıyla.
Stage 2 polo 230 hp üstü olur
100-200 süreside min 15 sn altıdır setup ına göre daha aşağıları rahatlıkla görebilir
S13 e yapılan işlemlerin katkısını bilemiyorum
GTI ın verilerine göre siz hesap edin.
Aslan stage 2 polo bulursan benide çağır :)
yıllardır piyasada her türlü roll ü gördüm s14te bi tane gördüm galiba ama s13 hiç görmedim.arkadaş arasında çekilen video bile görmedim neden bu arabaların hiç videosu yok rwd ise rwd s2000 var m3 var e36lar var , fwd desen hergün bitane video düşüyo ama s13 14 harbiden 2-3 taneyi geçmez bile heralde
stage 2 golf olsa farklı konuşurdum ama ;)
Bu koşullarda 200SX diyorum
:D
Enginn hazırla 4 kapı aile aracını pikniğe gidicez :))
gennelemede polo yazılmış ama iyi pilotajla s13 alıcaktır diye düşünüyorum
bencede polo alabilir :) hakkaten s13 roll ve drag videosu bi elin parmaklarını geçmiyor
s13 220 beygir verdi mustang dyno da bence güzel değer stage2 polo ne verir ölçen oldumu hiç ??
Polocular hadi neredesiniz 220 hp s13 gunceli
Stage 2 GTI ortalama 230 verir. Hesabınızı ordan yapın.
ASlan kardsmm beni nasıl unutursun deneyecek araba arıyordum bende :D Mersin demi deniyoruz söyle kardsmm benim .....
evet merakları giderelim :) sonunda sağlıklı bir stage2 polo bulup denedik mustang dyno da 220hp veriyor hadi bakalım..
https://www.youtube.com/watch?v=Hojw...ature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Hojw...ature=youtu.be
S13 rol videoları olsun artık biraz rollcuyuz :)
Specler nedir gtı ve s13 un ?
42 kişi yanilttik :) hatii
s13 yardırmış gittik poloya oy verdik oy polo oyy
Oyum boşa gitmedi helal S13
kesinlikle polo ;)