şefimizin 180e kadar 1 boy önde olduğu video arkadaşlar :D:D:D:D
bu arada m3 2 kişi artı yüklü bir müzik tesisatı ve 19" jant :D
typer ise şef spec :D
http://videos.streetfire.net/video/D...per_190334.htm
Printable View
şefimizin 180e kadar 1 boy önde olduğu video arkadaşlar :D:D:D:D
bu arada m3 2 kişi artı yüklü bir müzik tesisatı ve 19" jant :D
typer ise şef spec :D
http://videos.streetfire.net/video/D...per_190334.htm
baya bi ondeymis sef :D kapidan gelmis sona zaten fren yapmis heralde
1 boy degılde 1.5 gıbı geldı bana...
son denemenın oldugu gun !!!! hanı benımle denedıgınde 180 e kadar 1 boy onumde oldugunu ıddaa ettıgı gun :) kı burada yanından kopup gıttıgım hız en fazla 160 !!! 3 un sonundayım !!!
160 dan sonra type r gazdan ayagını cekmemiş mi? yoksa m3 nos acmış gibi uzamış maş...
cok ilginc vallahi, bu video ya gore ben kadir abinin typer ile denk gidiyor gibi gidiyorum :)
94 benım arabam 286 lık :):):) benım ankarada gordugum en ıyı type-r MAG IN TYPE R!!!
Maşallah M3 çok güzel gitmiş, allah güzel günlerde kullandırsın.
Araçta bişiler varmı, varsa neler? öğrenebilirmiyiz acaba..
Araba çıkınca bıraktım yaş 37 evde çocuk var herzaman kasmamak lazım:icon_tup: Bırakmadığım denemede ise m3 geçmeye başlıyodu zaten..
3-4 deneme olmuştu bitanesinde öndeyimdir azda olsa o videoyuda rica edeyim:D
cagatay ogün sen rica ettin normalde bizim arkadaşlar iki üç kez söyledi sen basma diye ama senide kırmadık denedik seninle..Vtec altı çok daha geberik olduğu için vtec üstü basmak istedim sende tamam dedin 65 gibi bastık... ilk denemede azda olsa öndeydim sonra bidaha dediniz yine denedik sonra bidaha.sonuçta videodaki gibi gidiyosun ama benim gazdan kestiğimi roll videosu seyredenler anlar..Gelelim senin arabaya ; Kötü diyen yok kötüleyen yok,kırmızı ile denemişsin tekrar konuştuk çıkışta o geçmiş inişte sen,sarı astra ile denemişsin rahat geçmişsin..Bizim deneme videosunuda koymuşsun işte..Ben merak ettiğim için Fatihe sordum m3 te ne var birgarip geldi sonuçlar diye.
Sende yine iki kişi ol:D bidaha deneyelim bakalım benimkinde düzelme varmı.
abi eğri oturup doğru konuşalım. ben 4 5 kere roll yapıcam sadece 1 tanesinde az bi bişey önde olucam gidip millete onu anlatmam yani bu arada gönüne araba falan çıkmamış abi o şerit boş dikkatlice izledimde :) gerek yok böle şeylere şu kadar germeyin kendinizi alt tarafı arabaları deniyosunuz geçsen ne olcak geçilsen ne olcak ayağını neden çekiyosunki vur 260 a kadar 20 boy olsun ne olcak yani...
2 aracada maşallah :)
neyse deniz bu hafta sonu gene denicez dedi :) bu sefer 17 leri takıp tesisatı söküp tek gidicem diyo ne olur bilemem artık puhahahah type R seviyoruz ama gönlümüz tabiki m3 ten yana :D şimdiden geçmiş olsun heheheh
yuh bee benden objektif bmw ci bulamazsın ben sadece haksızlıklarla savaşan doğruları arayan güçlünün karşsıında zayıfın yanında kötülerin düşmanı iyilerin yardımcısı bir insanım :rolleyes: hehehe
masallah m3'e saglıklısının nası yureyebılecegıne az cok olcu olmus...perız sonrası ve 1 person daha keyıflı olacaga benzıyo :] tekrar masallah...
typeR'ın bılınmeyen bı sebepten bıle olsa gaz kestıgıde asıkar ;)
Maşallah M3 e tebrikler gercekten M3 var M3 var sözüne yakışır bir arac
fakat anladıgım kadarı ile aracın sesinden anladıgım kadarı ile yani :) komple egzost var gibi chip falan varmı kutu içi filitre falan?
ŞEFİM İNAT ETME AL WALLPAPER YAP BİLİYORUM İÇİNDE Bİ M3 SEVGİSİ VAR PUHAHAHA
http://www.roadfly.com/new-cars/wp-c...an/m3-logo.jpg
keske benım EDS m3 denememınde vıdeosu olsa :D gerıden bastıgımın var ammeee sadece m3 le bastıgımızın yok :D
DAha oncede yazmıstım belki 200 e kadar boyle bir gooruntu olur ama 200den sonra m3 un içindeki canavar cıkar hayal kırıklıgı olur maşallah m3 e cok guzel gorunuyor ve yuruyor :)
250 260 a kadar canavarı goremedım ben denememde :)
hangi m3 le denedin plaka renk
eskıden kprolularda gecemıyodu şefım bılıosun :D
bende 3.16 yla kpro typer geçtim :) etiket edemem ama sormayın plakasını falan
http://videos.streetfire.net/video/S...e-9b1e00dc6710
sen vıdeo koysana gorelım ;)
ya selçuk kusura bakma ama M3 var M3 var lafımı burda tekrarlamak zorundayım crx bile kafa kafaya gidio olm bu M3 le hakikaten iyi degil bu m3 yüksek suratlarde yaklaşması lazım ama sen diosunki 260 a kadar gecemedi beni M3 normalde hondata ecu cai headers komple egzost ince contalı bile olsa 230 da gecer gider 60 km de gazlandıgında M3
ama iyi bir M3 bu m3 degil yani
selçuk geçeRRRR :)