herkesı beklerız genclık sohbet muhabbet rollıng...ozel stand up showlar...karıssın ortalık artık hade...
Printable View
herkesı beklerız genclık sohbet muhabbet rollıng...ozel stand up showlar...karıssın ortalık artık hade...
Yapın yapında sohbete gelelim bizde :)
:rolleyes:
Saat 22den sonra ordayız.
Roll olacaksa saatını de alalım ;)
oraya git gel benzine verdiğimiz parayla ev alınırdı be:D
ümitköyemi taşınsak naapsak:p
beyler uyarsa size bende gelebilirmiyim ?
akşam Ankara'da atraksiyon var gibi :)
hangi araçlar var :)
Ben katılamıycam :(
olum ben yokum yaaa bensız olmaz :D:D
Cok hastayım,yoksa gelirdim bende..
bende gelmeye çelışırım,,,nerde bu kadar adam hadi bakalım bekliyoruz...............
Saat net kaçta buluşuluo ???
saat kaçta
akşam bişeyler olacakmı ben gelirim gene ayar yaptım gene bizimkilere...opeller gelecekmi :D
Bol bol fotoğraf çekin.:D
saat gec olması ve yarın sabah dersanem olması sebebiyle (motorun sorunlarınında bulunmasıyla) aranıza gelememekteyim :(( kusura bakmayın
şimdi saat kaçta kesin olarak ?
Evet saat kaçtaa ve neredee..
millet toplanmıştır şimdiye ben yazayım 8. cad arcadium karşısı tansaş 22.00 gibi toplancaklardı
olm bnm motor dagıttı kendini sorunları var + yükleniyo biraz daha =) o yüzden gelemem ben :D gelsemde bosa benzin kiminle denicem ki we havada soguk hadi abilerim arabayla iyiler ben naparım :D donarım :D
canın saolsun olgahan..
Kimse yoktu 10 civarlarında tansaşta, 1-2 araba hariç.
12 ye kadar in cin top oynadık yendik sonra ben eve geldim :D
İyi bari yenmişsiniz. Bitek sen vardın.:)
Walla arkadaşlar keşke daha önce hbrimiz olsaydı gelirdik Kingpin'le,beraberdik.Nyse artk başka sefere daha organize daha büyük bir organizasyon yaparız inşallah.Umrm sizlerde eğlenmişsinizdir.Warsa resimleri beklioruz....
ya tansaın onunde her daım bırılerı var ben gene gelemedım tunay K kanka bılıyon benı yanee caddelerden çekıldım sokaklar sızın olsun :D arabayıda satıyorum ole sıradan bişiler alcam :D:D:D zet met
Fena güldük fena eğlendik :D
Herkesin ayagına saglık.En yakın zamanda tekrarlayalım :p
arkadaşlar eve yeni geldim cemin dükkana gittik biz anca 11.30 gibi gidebildik can arkadaşımız link vermiş seyire maç izlemeye gitti tayfa ordanda 11.30 gibi cemin dükkana ordanda otoparka :D heuehueuhe ordanda Aspava :D çok yagmur yagdığı için deneme yapamadık ;) :D