Güvenliklerle yaşadığımız sorunlara rağmen çok güzel bir video çıkarttığımı düşünüyorum iyi seyirler :)
Facebook Link . .
https://www.facebook.com/video.php?v...type=3&theater
Printable View
Güvenliklerle yaşadığımız sorunlara rağmen çok güzel bir video çıkarttığımı düşünüyorum iyi seyirler :)
Facebook Link . .
https://www.facebook.com/video.php?v...type=3&theater
olmuş olmuş :D Maşallah.. süper olmuş
bileğe sağlık :D
marmara parkmı acaba diye gecirirken yanılmadığmı fark ettim çok elverişli iniş tarafıda güzelde sondan bir önceki katta ufak ama etkili acaip bir tümsek var :D
Ben beğendim güzel olmuş :icon_tup:
Son dönemlerin en güzel videoları sizden çıkıyor, bileginize saglık kesenize bereket. Ben çok begenerek ve takdir edip imrenerek izliyorum, araç kontrolünüz çok güzel. El ayak gibi olmuş kontralar tam olması gerektiği gibi.
Sıerrayla yapmayı dudundugumu yapmıssın :) on numara masallah
Az önce youtube kanalınızı bi kontrol ediyim diyerekten izlemiştim, maşallah.
Gerçekten bu olayın itici halinden uzak durarak, keyifli videolar cekiyorsunuz.
başarılı olmuş ama mercedesin efendiliğine yakışmamış bu hareketler :)
Çok güzel olmuş tebrikler. :icon_tup:
çok başarılı :) fena halde keyif aldım izlerken...
tokyo drift geldi aklıma :) tebrikler
Helal olsun :)
güzel olmus :)
Çok güzel videolar çekiyorsunuz bu da çok güzel olmuş elinize ayağınıza sağlık :)
Ellerinize sağlık Çok başarılı :icon_tup:
Böyle kaçak göçek değil de izin alarak 10-20 araç birden bir etkinlik şeklinde yapılsa çok hoş olurmuş aslında.
maşallah güzel olmuş
zevkle izlediğimiz araç
Çok iyi bea :)
Maşallah ağır abi mercedes'i böyle görmek güzel :) Aman dikkat beyler allah kaza bela vermesin.
marmara park otoparkı olması lazım, iki arkanızdaki araç bendim çekimlere başlandığı sırada ama izleyemedim malesef videoya kısmetmiş maşallah çok güzeldi ellerinize sağlık ;)
süper ya 2 kere izledim bileğinize ayağınıza sağlık
çok güzel olmuş,en sonu da kamera çekseymiş keşke..kamera arkası goruntulerı var mı hiç sürtme spin vs :)
Aracınıza da size de maşallah güzel bir video olmuş...
elinize ayagınıza saglık güzel olmuş
Masallah:) specler nedir? 2.7 yaziyor video basinda?
çok başarılı süper olmuş:icon_tup:
final bomba olmuş :D
Ayağına sağlık ;)
keyifli olmuş
Devasa bi otoparkta, şahinlerin ışıklarda U dönüşü yaparken el freni çekmelerinden daha az beceri isteyen şekilde fır fır dönülmeyince ister istemez insan bi yadırgıyor:)
Şu marmara park katlının dili olsada konuşsa :D çok güzel olmuş maşallah
Surtme spin yokta bolca polisle ve guvenliklerle tartisma var bu videoyu cekmeden once izin almistik ama cok ses cikartiyoruz diye vazgectiler bende laf agizdan 1 kere cikar dedim. Videomuzda yarida kalmaz diyip devam ettik :)
Paylasilmasi soruna yol acabilecek kisimlar var yani
Takur biliyorsun bu işi. Ellerine sağlık :)
arka plana bi müzik koy çalsın
herkes yurtdışı bi video sanarken videonun sonunda made in turkey yada türk bayrağı gibi herhangi bişeyle noktayı koy
Cok basarilii:)
trafık ıcınde olmadıktan sonra ve bu sekılde onu arkasında onlem alındıktan sonra cok keyıf alıyorum bu tur vıdeolardan.
emegıne saglık.
Maşşşşaaalllaaaah :D
haşarı ve gaddar :D