aron76 Nickli Üyeden Alıntı
Allah rahmet eylesin.
Hep arkadan çarpan suçlu deniyor. Sürekli iş için uzun yoldayım. Ay da yaklaşık otomobil ile 6000-7000 km yol yaparım. Hiç mi hırsızın suçu yok. Acaba öndeki araç ne yapmış, Hatalı sollamış mı Diye sorgulayan yok.
Çok başıma geldi. sollayacağım araca yaklaşıyorum. Selektör atıyorum. Aynadan şoför gözüküyor. Görmediyse fark etmesini bekler korna çalıp geçiyorum. O kadar kanı bozuk şoför var ki. Adam göre göre sollamaya çıkıyor.
Ankara Adana yolu Konya makasa yaklaşırken soldayım. Evet hızlıyım ve muazzam bir hızım var. Tırı gördüm. Selektör korna. beni gördüğünü farkedince gaza yüklendim. Adam ne yaptı biliyor musunuz? Sollamaya çıktı. Ve ben dumanlar saçarak, dorse-bariyer arasına sıkışarak durdum. Makasta ki trafiğe bildirdim. Beni içeri gönderdiler adamı durdurdular. Dayanamadım döndüm. Adam yalvarıyor polise. Yok öyle bir şey diye. Ben adama zıplayınca polis beni tuttu. O sıra inkar eden tırcı ne dedi biliyor musunuz? Çok hızlı geliyordu. İşte durum. Ne yapılır bu adam. Bile bile, göre göre beni öldürmek için sola çıkmış. Polis de şahit oldu. Benim şikayete gerek kalmadan puanı dolduğundan ehliyetine el koydular.
Yani öndeki aracı sorgulayan yok. Arkadan çarptı!!!
Tekrar Allah Rahmet eylesin