Duygusallık içerir...
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...fabrikasi-2001
Printable View
Duygusallık içerir...
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...fabrikasi-2001
yok artık video ya gel.Çok güzel paylaşım teşekkürler.
girişteki beyaz civic hala orda duruyor herhalde orda çalışan bir abi bahsediyordu ama bir beyaz civicten :D
Hondalarida renault tasiyor hani :) dedim izleyince
Süper paylaşım.
Yıllar sonra başlarına gelecek tecavüzlerden habersiz masum ES ler :D
guzel paylasim olmus :)
çiçek gibiler maşallah halbuki şimdi :)
İki farklı olay çıkar şimdide, "benim hondam TR montaj değil, senin araban TR montaj mı" :p
aynen mesela benim siyarixsim japon üretimi japon montajı :D
Çok güzel paylaşım, teşekkürler.
güzel paylaşım saol :)
o beyaz civicin yanındakı motor b16 sanırım :D
Videoyu bir ben mi izleyemiyorum :S
Vay be bu esleri maymun götü pembesinde görmekte varmış :)
orjinallik başka birşey, gelde binicilere anlat...
guzel bır vıdeo 2010 yılında canlı canlı gıdıp egıtım aldıgım zaman gormustum fabrıkayı gercekten cok guzeldı
japon uretım ıle tr urelımı olan cıvıcler zaten sase numaralarından bellı olur tartısmaya gırmeye gerek yok :)
O muhabbet çoktandır var. 2004'de biz sıfır olarak alırken Japon motanjı (Şase kodu JHM) olanlar 28.500 iken yerliler (Şase kodu NLA) 29.000 TL idi. Japon montajı olanlarda marşpiyel yoktu, kapı kolları gövde rengi değildi. Ama spor güzel bir döşemesi ve ısıtmalı aynaları vardı. Ve biz gidip yerli aldık :D :D :D Ailecek unutamadığımız bir hatadır :D
güzel paylaşım teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler harika :) fanatiği değilim ama seviyorum ya hondayı bıkmadım ısrarla :)
ES'lerın hepsı TR montajlı japon olanı yok.. :)
Honda parti yaparsa
japon montajların hepsi LS modelidir ve hepsi gri renktir , kapı kolları siyahtır marşpiyel yoktur , koltuklar fitilli siyahtır ve kafalıkları deliklidir , otomatık klımalı modelı yoktur , yan dikiz aynaları LS olmasına ragmen ısıtmalıdır , motor kodu yerli montajlarda d16v1 , japon montaklarda d16w7 dir , iç trim yaanı plastik aksamı komple siyahtır , yerli montajlarda iç trim aksamı gri siyah yada bej kahverenginde çift rentir
fabrikayı çok değiştirdiler eskisiyle alakası yok şimdi yedek parçayı komple ordan taşıdılar şu an 3 katı daha büyük .