Arkadaşlar denemek isteyen araç varsa deneriz araç e55 AMG
81 ile helikopterle indiririz deneriz arabayı
Kına nişan düğün farketmez deneyelim yeter :)
Çıkarın garajdan uçan kaçan arabalarınızı
Printable View
Arkadaşlar denemek isteyen araç varsa deneriz araç e55 AMG
81 ile helikopterle indiririz deneriz arabayı
Kına nişan düğün farketmez deneyelim yeter :)
Çıkarın garajdan uçan kaçan arabalarınızı
e55 amg dıyor adam :D
Maksat delmek ayy denemek :)
Yok mu bu akşam deneyecek kimse bhazırda bekliyorum
Deneme yapacak warsa alıp glecez amgyi
Hazırız bu işin kökünü kazırız :)
http://www.streetfire.net/video/gry-...mg_2290638.htm
e55 amg dedın anılarım deprestı :D
konuya bak be adama e63 aldırır:) e55 keyifli olur özellikle sesine kurban type ım olsa çıkardım geçilmeye :D
Yüklü bi Golf R vardı siyah. onla hertürlü yürünür :D
Brabus Sl500 olur mu :D
hahaha ilk defa boyle bi deneme talebi gördüm abi, 81 ile helikopterle indiririz demişsin :D helal olsun saygılar...
E55 kac model ?
E55 de neler var ?
vuuuvv çok seertt,nüklüerr etkisiii :D
Hepinize guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim
Can kardesim seni ozledik bul denicek bir arabada yuzunu gorelim :) arac stock ama simdilik daha gecen olmadi biri gecsin ki yuklemek icin tribe girelim :D arac kategori farketmez golf r da ucak degil hani olcme firsatimiz olmadi ama su 100-200e takanlar var sanki kistas mis gibi kadran 320 de o bakimdan :) videolarda 8-9 sn gibi cikio ama egim hava nem cart curt bunlar hep etken biz kari isi dbn degilde erkek isi dnm istiyoruz yani deneme :) sevgiler saygilar
mustafacım oncelıkle bende senı cok ozledım :D ama malesef mercedesle denıycek tek aracımız var oda amg ile es deger gucte degıl bıraz guclu oldugu için zevksız bır deneme olur o nedenle sadece ızleme konusunda eslık edebılırım :) golf r ıle olan kıyaslamama gelınce 2011 yılında bızım denedıgımız amg kasnak ve yazılımlı ıdı sanırım bızım aracımızda k04 audi tt idi yalnız aracımızda basınc kaybı sorunu vardı 1.6 peakden 0.8 e dusup yukselıyordu ona ragmen bu sonuc oldugu ıcın oyle bır yorum yaptım golf r konusunda ama dedıgım gıbı senın sagın solun bellı olmaz eskı toprak adamsın :D ve herseyden once sen zevk ıcın deneyen adam oldugun ıcın sorun yok
Erdem abinin e55 ile deneyin Mustafa haftaya olursa deneme manuel c5 ile eşlik ederiz bizde :)
Deneriz erdem baskanla ne zaman isterse can araba problem degil be kanka gonuller bir olsun dun cok istedik deneyelim hava sert yerler kuruydu kismet olmadi bugunde tsunami var arkadas :)
Zevkine denemek isteyen kim varsa deneriz arac ne olursa olsun yakin gidecegini yada gececegini dusunen varsa maksadimiz arabayi gormek eglenmek girgir samata yapmak yoksa bu arabalara binmenin ne mantigi var git ticariye bin en azindan 2011 model arabalar hahaha
Adam 100 liraya e55 amg alır böyle kaldırır herkese. Hep dedigim gibi, modifiye isi ucuza güç elde etmektir, vtece 100 lira harcamak o aracı sadece daha hızlı yapar, daha iyi yapmaz. O yüzden belli bir butcenin uzerinde modifiyeye ben karsıyım. Sevgilerimle.
http://www.virginmedia.com/images/Th...ty-431x300.jpg
obama bile 100 bin tl harcanmış civic kullanıyor
epic fail gelmiş. kolla kendini burakgunay :D
100 bin sadece güvenlik için harcanırsa neden olmasın
olur olmaz diye yazmıyorum ama sormadan edemicem bugün profesyonelce hazırlanmış bir yarış otomobili güvenli değil mi? önyargı büyük olmuş sanki... honda diye demiyorum doğru düzgün hazırlanmış bir araç olarak yazdım.
vtec e belli meblalar harcanırsa uçurabilirsiniz. iyi bir çocuk olursanız şirinleri görebilirsiniz gibi.
abi nolcak anasını satıyım mercedesteki guvenlık ekıpmanlarını al koy hondaya, kasa degisince guvenlıksız olmak zorunda mı? yap bilmem kaç tane airbag, roll bar bilmem ne? olmuyor mu yani? hemen guvenliksiz auvv.
epic fail degil bana göre, dediklerim yanlışsa açıklayın bilgilenelim. benim fikrim bu yönde, sonuçta gaz arabası diye dusunuluyor, amg sessizliği olur demedim ama gayet güvenli olabilir. koy her yere barları, hayvan gibi rijit kasa olur kabin alanı zırh gibi olur. niye imkansız mı bu?
100 lira da harcasan, güvenliği de birebir olsun herşeyi aynı olsun birisi E55 AMG, öteki hep Civic kalacak :) Değer mi ?