Hep gazlamak için mi bulusma konusu acılcak dıyenler!!
Türkiye maçı, PS3, Poker, Alkol gecesi!! sınırlı sayıda yerimiz vardır, hepsi bu gece ;)
irtibat: gurselsunbul@hotmail.com
Printable View
Hep gazlamak için mi bulusma konusu acılcak dıyenler!!
Türkiye maçı, PS3, Poker, Alkol gecesi!! sınırlı sayıda yerimiz vardır, hepsi bu gece ;)
irtibat: gurselsunbul@hotmail.com
Ataköy - Yeşilköy - Bakırköy - florya taraflarında gidicek olan bana bi ulaşsn beraber gidelim ? arabası olana benzin canlı ortak burda :D
Arada 500 km olmasa gelırdım :D
alkolmu koycan lan depoya :D:D
yarın ıs olmasa ıyı olurduda:D
poker mi walla yakın olsaydı gelirdük cemle :D fenada canım sıkkın ztn
Poker hold'em mi :)
Playboy hakem nerde :D
walla ben bılmıom oynamayıı ortamı saglıorum ıste :D
ALLAh belanı vermesın senın bılmedıgın boku neden yıyosun lan :D
Poker yoksa gelmeyelım :p
PS3 'e ekstra kol'da lazım olur şimdi... ;)
bende 4 tane war
ankra şubenizin telefonunu öğrenebilirmiyim acaba:hahaha:
Benim sabah 10da dersim war kanka hani onu geçtim sorun diilde..Fena hasta olmuşum burnumdan işiyorum resmen=)ehuhuehue
kollarımı aldım yanıma. dukkandan 30 dakıkaya cıkarım. 3 dakıkaya ordayım. 1.5 tavuk sıs. :)
fena pes2008 oynarım ona göre heheheh :D
Yahu mangal warsa y.köy+ataköy çewresi 3kişilik boş yer olabilir=)ehueuheuheuh ama şööle bi sörun war burdan orası 8saat fln
yaw guzel olurdu valla ama yarıın ııs var :) bu tarz seylerıı cumartesıı cııkarıın
x-box bulun bı yerden forza oynayın swap yapın fantezı olur okdr adam kesın bısıler cıkarırsns =)
yokmu şu ataköy taraflarından gidicek hayır sever bi üye :)
oo pes2008 ı en ıyı oynayanınızı bana getırın hemen yaglıyayım. ERAY ben senı yaglamıstım galıba kanka hahahahhahaha
Kaan haber verdi de, fuardan cıkmıstım Halkalıya gecmistim.
Eve de yeni geldim, 2 oldu biliyorum gürselim kızıyosun ama 3.de gelcez insallah :D
son dk golü yedim bende gidemedm :( ... iyi eylenceler bro lar inş. bi dahaki sefer orda olcam.
İyi eğlenceler :) Her ne kadar tanışmasakta.Merak ettiğimden soruyorum;ev nerede :) 8 saat diyen var,500km diyen var :)
noldu parti başladımı :D
Sırf pes te ders vermek için gelirdim ama gelemedim.. :p İdialıyımdır iddiasınada oynarım :D Ahmet-Hilmi denk gelelim abi bi ara...
enteresandır ne zaman bir oyun muhabbeti açılsa herkes o oyunda kimseyi tanımam fena oynarım der:)
Öle şimdi orda değilim ya :D :p ama sahiden ne cs de ne diğer başka bi oyunda bişi dememde ps oyunlarında pes ve winning serisinde 2000 senesinden beri oynamadığım oyunu kalmadı.. ondan bu özgüven.. sebebi var yani :)
minik Okey'de şaka yaptı naklen :hahaha:
sımdı peste de ıfade aldım okey de de aldım. hahahah herturlu aldım (ahmet)