Ep3 - kpro,feh,emme
Tdi - big turbo,big cooler,yazilim,egzoz
Type r 2 polo 3. Vites 70 gibi basiyoruz.
İyi seyirler
http://youtu.be/Wf-_WBBBBH4
Printable View
Ep3 - kpro,feh,emme
Tdi - big turbo,big cooler,yazilim,egzoz
Type r 2 polo 3. Vites 70 gibi basiyoruz.
İyi seyirler
http://youtu.be/Wf-_WBBBBH4
Maşallah kazasız belasız ama hiç basmasanız daha iyimiş 70 100 arasımı denediniz :)
masallah araclara polo guzel yurumus
Daha alt hızlarda ve aynı viteste basılsa kıyım olur :D Maşallah
tahminimce yaklaşık 180 gibi bırakmışlar.tayyarın çılgınlığının yanında sakin bir sesle ona tutunması çok acayip oluyor:) maşallah araçlara
Maşallah araçlara.Typer 5.vitese atıyo,nasıl 180'de bırakılmış olabilir:)
Demek ki pololarda yürüyormuş. Helal ...
Masallah deneyen araclara...
Polonun devrinde de bassaydın ya kadam. 3. 70 altta kalmış polo.
2 aracada maşallah.Ya 1.6 tdi lar gerçekten çok şaşırtıyor.Peki merak ettiğim ne kadar süre bu şekilde stabil bu kadar açık gazlanabilicek bu makinayla?
Bu kadarını Rudolf Diesel bile ön görememiştir.
Rudolf amca, yıl 2015 1.6 tdi vs kpro lu tayyar videosu izledik. Toprağı bol olsun rahmetlinin.
hondata ya ayarlı degıl yada oem ecu var typerda ne olursa olsun polo ıyı gıtmış.
Polo cok ii yürümüş.
Iki aracada maşallah
aracın kadran videosu varmı 200lere kadar merak ettim
polonun s2000 denemesıde var arkadaslara acıklık getırılmesı acısından koyulabılr aslında
,
sımdı soylenılene gore orjınal turbolu sadece yazılım egzozlu poloar 180 190 hp alıyomus, bıg turbo bıg cooler ıle kac hp olur bu makıne? 230 hp olurmu?
Maşşalah poloya cidden altta kalmasına rağmen iyi yürümüş,heleki dahada aşşağıda basılsa katliam olurmuş :)
polonun altta kaldıgı nerden bellı oluyor? polo 3 te dıye altta kalmısmı oluyor? bence tam devrınde denk gelmıstır
Polo serp dyno da 255-260 hp veriyor.
Deneme type r in devrine uyum saglanip gerceklesti.
Polo nun devrine gore bi deneme komik olurdu.
polo eger dynamıcs 230hp gıbı verıyosa torku zaten typerdan cok ustun olacagından sonuc bence normal sayılır,bırde su polonun devrınde olaydı komık olurdu olayı komık olmus :) ben sana bı typer getıreyım aynı speclerde senın devrınde deneyın olurmu :)
Polo ile benim aracım(golf7)şanzuman oranlarımız aynı.70 km/h hız 2 vites için fazla,3. vites için alt devir olarak kalıyor.Videodan bir yerden belli olmuyor tabiki,birebir kendi aracımdan biliyorum.Kaldıki poloda büyük turbo var benim alt devirlerimden daha kötüdür.
(1)-"Normal sayılır"demişiniz değilmi.Polonun geçmesi normal sayılıyor,Polonun devrinde basılması sizce komik olazmı? Yani x aracın y aracını geçmesi normal sayılıyorsa,zaten geçme olasılığı yüksek olan aracın devrinde denenmesi komik olmazmı
(2)-Oldu olacak Turbo Type-R getirin onunla denensin :) Lütfen rica ediyorum çarpıtmayın
-Çarpıtmayın derken:Komik kelimesinden bahsediyorum,komik kelimesi dalga geçme amaçlı değil ordaki sadece onu söylemek istiyorum
-İkinci olarak turbo büyüttüğünüzde ister istemez alt devirler gidecektir
-Son olarak "kapiş" kısmı ise beni ilgilendirmiyor,konu sahibi ile konuşabilirsiniz müsait olursa deneyebilir/yada denemeyebilir.Ortada orjinali 90hp olan bir "DİZEL" aracın ben" Type-R Ep3 - kpro,feh,emme"li aracı alt devirde kalmasına rağmen geçişini izledim.Ben bunu tebrik ederim,kprolu,feh,emmeli Type-R'ın ölüsü kaç beygirdir sizde biliyorsunuz.
-Son Düşüncenizede(ben ve birkaç adam dısışında yapılan TYPE-R) saygı duyarım o konu hakkında birşey söylemeyeceğim :)
İyi akşamlar
Deneyen arac kotu bir araba degil yeni aldi eksikleri pilotaj falan belki bikac tik geride ama yinede polo iyi yurumus
turbo dsteklı her arabaya buyuk turboı cooler koysan gereklı yakıtı havayı verısen yurur bu 2+2 4.. typer olması gereken gıbı gıdıyor vıdeoda soylenen speclerde gıbı. orjınalı 90 hp lık araba ıste boyle yuruyoya gelırse ıs sonucta bıg turbo felan, 1.6 baska atmo bı hondayı alalım,polo ıle aynı cr ye getırelım :) polodakı bıg turboyu coolerı koyalım :) aynı basıncı basalım :) deneyelım :)
öncelikle maşallah araçlara
stpnın dedıgı gıbı bu polonun rakıbı bellı turbo vti hatta ona bıle gerek yok var bır tane tam kıvamında 1.6 ies kırmızı zz plaka onunla :D temız kılcıksız
sen al arabayı buyuk turbola buyuk cooler yap bas 2 bar basıncı ondan sonra vay efendım bak typer noldu :) can sen dırek acıklamayı koymussun :D
guzel deneme olmus ama devamini merak ettim hacimden type r cikarabilirmiydi kafayi ileriki hizlarda?
Polo nun devri 50 km/hiz ayni speclerde type r la deniyelim.
Kacinci viteste bascaginiz sizi ilgilendirir.
50 km hiz kabul mu ?
Bu arada video da ki type r ada kimse kotu diyemez bi dunya denemesi var kullananda benim oldukca istekli burda ne polo dan tarafim ne de type r iki arac sahibide dost kotu elestiriler can sikiyor sadece.
bu typer speclerınde hangı typerı getırırsenız getırın polonun devrınde basıldıgında morelınız bozuk gerı donersınız benzınınıze yazık hıc kalkıp zahmet etmeyın :) yapılan araca bazen saygı durmak gerek.
50km hız :) ben kulanırsam her hızda basarım :) bana beyınsız typerde 2de 8000 de de bastırdılar bastım gectım. sen o 50 km lerı bılmemnlerı comezlere soyle..1.6 turboya 1.6 turbo ayarlıyım bıde sana ne dersın :) vtec degıl he merak etme :D