-
06 PK 654 :::: Doğan S - Turbo Mirafiori swap 2.0 Dohc
-
her 2 arabada da bısı var 06 plaka 2 sıde
ne guzl
-
pk bilinen konyanın en gösde ilk modifiyeli doganı
soradan olanlar özentiden olanlar:hahaha::hahaha::hahaha:
-
Alıntı:
utkucan Nickli Üyeden Alıntı
bu PKnin sahibimidir yoksa arkadasimidir nedir; forumda gt30 takip sezonda alayina zimpara diyordu. sonra foto albumlerinde kaldi..
-
bu aracın videosu falan varmı drag roll? varsa alabilirmiyiz :)
-
maaşallah kazasız belasız :)
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
bu PKnin sahibimidir yoksa arkadasimidir nedir; forumda gt30 takip sezonda alayina zimpara diyordu. sonra foto albumlerinde kaldi..
hatırladım subaru impreza neymiş die gider yapmışdı :heyoo:
-
bu araçtaki sorun ney acaba merak konusu oldu bende 5 defas motor yapılmış 5 kez kırrmış şuanki durumu nedir acaba _?
-
arabada bi sorun yok şuanda yürüyor skıntısız
-
Alıntı:
arabada bi sorun yok şuanda yürüyor skıntısız
ok sevindim kazasız belasız
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
yok kardeşi oluyorumda sana zahmet konuyu bulda tekrar bakalım alayına zımpara vs. başka bişey demişmiyim.ayrıca subaru nedirki diyede bişey dememiştim sadece örnek vermiştim orada orj. subaruda gt30 bile geç geliyor bu araba çevirebiliyor die.lafı sen tersten anlamak istemişin AvcI
-
tesbihte hata olmaz arkadasim, karburatorlu motora gt30 takip sorunsuz yurutucez demisti arkadas, silinen mesajlarda vardi neyse..
-
Alıntı:
vtechasan Nickli Üyeden Alıntı
yok kardeşi oluyorumda sana zahmet konuyu bulda tekrar bakalım alayına zımpara vs. başka bişey demişmiyim.ayrıca subaru nedirki diyede bişey dememiştim sadece örnek vermiştim orada orj. subaruda gt30 bile geç geliyor bu araba çevirebiliyor die.lafı sen tersten anlamak istemişin AvcI
vardı birader bu subaru muhabbeti, konu silindi hatta.
-
zimpara makinesimi şimdi bu?
-
Alıntı:
34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı
bu araçtaki sorun ney acaba merak konusu oldu bende 5 defas motor yapılmış 5 kez kırrmış şuanki durumu nedir acaba _?
araba onceden strokırlı turboydu olmadı yurumedı şimdi motoru sokup mıafıro motoru konuldu ılerde turbolanır sanırım ama nasıl olur bılmem artık
-
Ankara draglarda saxo ile eslesmisti o zaman izlemistim.
Yeni yapılanlar umarım faydalı olur, takdir ediyorum böyle calısmaları :)
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Ankara draglarda saxo ile eslesmisti o zaman izlemistim.
Yeni yapılanlar umarım faydalı olur, takdir ediyorum böyle calısmaları :)
yeşil saxoydu dimi su saxonun gectigi dogan mı bu ?? bi ara tv ye cıkmıstı porscheleri geciyor diye cok saglam bir modifiye listesinin fiyatı vardı hatırlamıyorum ama
-
Alıntı:
AvcI Nickli Üyeden Alıntı
vardı birader bu subaru muhabbeti, konu silindi hatta.
ben subaru muhabbeti yoktu demiyorum vardı ben orj. ej20 bile gt30 çeviremiyor geç geliyor bu s motor çevirebiliyor demiştim.yani hacim vs. yapılanların bunu çevirecek kadar ii olduğunu söyledim.
mertcan zımpara makinesimi bu diye laf etme şimdi öyle bişey diyen olmadı...
burhan abi yürümediğini kim söyledi illa yürüdüğünü görmen mi lazım senin bu konuda otorite misin.size veya başkasına rest çekmek için yapılmıyor bu araba zevk için yapılıyor.çok istiyorsan nasıl gidebildiğini benim arabadan kıyas et çünki beni salıp salıp geçebiliyor.çift egzantrik mirafioride zevk için konuldu isterse tekrar s motorda koyar sr20dette koyar
-
-
Alıntı:
ben subaru muhabbeti yoktu demiyorum vardı ben orj. ej20 bile gt30 çeviremiyor geç geliyor bu s motor çevirebiliyor demiştim.yani hacim vs. yapılanların bunu çevirecek kadar ii olduğunu söyledim.
burhan abi yürümediğini kim söyledi illa yürüdüğünü görmen mi lazım senin bu konuda otorite misin.size veya başkasına rest çekmek için yapılmıyor bu araba zevk için yapılıyor.çok istiyorsan nasıl gidebildiğini benim arabadan kıyas et çünki beni salıp salıp geçebiliyor.çift egzantrik mirafioride zevk için konuldu isterse tekrar s motorda koyar sr20dette koyar
ya hasan merak ettim araba daha dün çalıstı sen ne zaman geldinde istanbuldan denediniz bana sabah bayramda gelecem diyordun anlamadım yani
haa suda var şimdi tamam araba güzel insallah umdugunu bulur yani o motorda
-
Alıntı:
bişey dedigimz yok hasan olanı soyledık yalanmı söylüyozda şimdi
-
Alıntı:
06_vtc_46 Nickli Üyeden Alıntı
ya hasan merak ettim araba daha dün çalıstı sen ne zaman geldinde istanbuldan denediniz bana sabah bayramda gelecem diyordun anlamadım yani
haa suda var şimdi tamam araba güzel insallah umdugunu bulur yani o motorda
abi benim bahsettiğim s motoru varken ben bu motordan bahsetmiyorum.ayrıca ben abimin yanına durmam kimse durduramazda denemek için.sadece o arabanın nasıl gidebildiğini biliyorum.ayrıca burhan abi yürümedi diyorsun bende yürüdüğünü diyorum ister yalan söyle ister doğru
-
Alıntı:
abi benim bahsettiğim s motoru varken ben bu motordan bahsetmiyorum.ayrıca ben abimin yanına durmam kimse durduramazda denemek için.sadece o arabanın nasıl gidebildiğini biliyorum
ok şimdi oldu bende yeni swap motoruyla sandım
-
burhan sen s motorda nasıl yürüdüğünü biliyorsun ankara yolunda hangi vtc ye rolling de ayırdı onu da biliyorsun senin arabanla 3.25 i de denedik 4 boyu unuttun mu ne oldu şimdi sana
-
Alıntı:
06 pk 654 Nickli Üyeden Alıntı
burhan sen s motorda nasıl yürüdüğünü biliyorsun ankara yolunda hangi vtc ye rolling de ayırdı onu da biliyorsun senin arabanla 3.25 i de denedik 4 boyu unuttun mu ne oldu şimdi sana
ee konuyla ne alaka şimdi 3.25 le benım araba
ben kalkıpta şimdi adanadaki atmosferık saxo gelıpte senın turbo dogana 400 metrede verdıgı boyu soyluyormuyum abi olmadı bak şimdi ;)
-
Alıntı:
ben bu konuyu anlamadım bmw 325 burhanın vtec ge 4 boymu uzanı yani
-
saxo yu ıyı bı araştır da ondan sonra konuş burhancım
cihat ne sandın sen bmw leri sevmen ama burhanın arabaya 4 boy uzar
-
5 gibiydi ama 4 müş demekki :D
-
Alıntı:
vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı
ee konuyla ne alaka şimdi 3.25 le benım araba
ben kalkıpta şimdi adanadaki atmosferık saxo gelıpte senın turbo dogana 400 metrede verdıgı boyu soyluyormuyum abi olmadı bak şimdi ;)
ben onno usta ile görüşmüştüm o zaman.atmosferik 150-160hp civarı bir saxo dedi.üstüne 100shot nos basarsan bide o kadar hafif bir arabayı frenleri sökene kadar boşaltıp hafifletirsen sadece turbolu bir s motor o haliyle her viteste yanında oluyorsa bilmem ne kadar ii bir araba olmuştur.
-
adana değil mersin o insanlarla ben şimdi görüşüyorum iyi insanlar ama bir de şu var bizim konyalı bizi üç köşe teşkile getirdiler o araba çok güzel yürüyor burhan bende bir boy arkasından girdim ama nos basmadım
-
ama bu motor doch deyil normal çift eksantirik bir motor miaforia 1.7 hacim var
ugraşmanıza deger insallah ???
-
bak ne guzel ıfade edıyorsunuz kendı arabanızı ahmet abıde anlatsa ya benım 3.25 le kalkacagımda arabamın arızasını bılıyordu arkadasız aramızda kalkacak neolcak sankı dedı sonra bı baktım ooo konya dokulmus mahmut alı abi ölmediler daha gidin konuşun ogun ben bılerek kullanmadım arabayı mahmut kullandı araba kalkmıyordu yerınden bunlarıda anlatın barıde ne oldugu bellı olsun
-
abi bmw dedigin araba bence zor geçer vtec gi ama bilmiyorum nasıl oldu vtec de bir sorun olmasın arıza lambası yandıgı zaman vtec gitmezki ve burhanın araba daha yeni düzelmeye basladı zaten ben biliyorum arabayı ve bindimde yani bende zor ne drgda nede roll da geçebilir
-
bence bu tarz konuları kendi aranızda çözün ahmet abi ve burhan aranızda birsey olmuş bitmiş gerek yok bence
-
cihat seninkide 2.2 vtc bi gtı kadar yürüyor 40 milyar masraf yaptım diye söylüyorsun senin uğraşman değdimi defransiyeli ters çevirmeylen anca bu kadar gider tanıyamadığın insanda emre alayına da gider yapıyor
-
tamam abi arızası vardıda yapıldıktan sonra ilk gün beraber aldık arabayı güzel gidiyordu.bolu tünelinde video çkemişiniz sana ben afr ne dikkat et dedim uyardım 1.9 n/a halide ii gitmiyordu.sen arabanın sıkıntısını bilemedinki.228hp bir vti nasıl gider orj. typerı salıpta geçer.bitmek bilmeyen bu sıkıntı ne bende onu merak ediyorum.
-
arabanda sorun vardıda meram yolunda niye patlatacak gibi gidiyordun o kadar iyi kaldırıyordun da sen nıye kaldırmadın mahmudu öne sürüyorsun
-
Alıntı:
tamam abi arızası vardıda yapıldıktan sonra ilk gün beraber aldık arabayı güzel gidiyordu.bolu tünelinde video çkemişiniz sana ben afr ne dikkat et dedim uyardım 1.9 n/a halide ii gitmiyordu.sen arabanın sıkıntısını bilemedinki.228hp bir vti nasıl gider orj. typerı salıpta geçer.bitmek bilmeyen bu sıkıntı ne bende onu merak ediyorum.
bız bmw ıle kalktıgımda arabamda sadece aemv2 ve egsoz vardı hasan ;)
-
Alıntı:
bak kardeş sen daha piyasada adın yokken biz pk ahmet abi ile bereber yapıyordum takılıyorduk tabi kaç sene once bilmem ozamanlar sen varmıydın ama olsan görürdüm ben seni ve bunlar ozenti deyil pk ya ben her zaman saygı duyarım o kendi halinde bir çaba sarf ediyor senin gibi orjinal bir araba alıp binmiyor ve bunlar özenti deyil konya swap bın ne oldugunu bilmezken ben yapıyordum buda sana kapak olsun sen git 325 tup benzin koy gezmene devam et ne yapacan kim ne yapıyor nasıl yapıyor bu konular yapanlar düsünsün :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::icon_wack
-
Alıntı:
arabanda sorun vardıda meram yolunda niye patlatacak gibi gidiyordun o kadar iyi kaldırıyordun da sen nıye kaldırmadın mahmudu öne sürüyorsun
ee ozman bmw yı nıye sen surdun abı :) bıraksaydında arabanın sahıbı kaldırsaydı ozman :)