CRX F/E/H & Rocco nun specler nedir bilmiyorum plakasından bilen varsa paylaşırsanız sevinirim, Maşallah Rex hakkını vermiş. Eski GR plakali Crx diye biliyorum ben
https://www.youtube.com/watch?v=RSOR...ature=youtu.be
Printable View
CRX F/E/H & Rocco nun specler nedir bilmiyorum plakasından bilen varsa paylaşırsanız sevinirim, Maşallah Rex hakkını vermiş. Eski GR plakali Crx diye biliyorum ben
https://www.youtube.com/watch?v=RSOR...ature=youtu.be
Sanırım rocco stock
çöp motor iş başında :D
video bana ait rocco (komple eksoz 1 damla ethanol :) ) crx (f h e )
crx nami deger adananin hizlisi eski avn crx istanbuldan geri aldik mersine ;)
İstanbulda şöyle bi CRX yokki deneyelim...
Şu crxlere bayılıyorum valla. iki araca da maşallah...
Eski aracı duruyor olsaydı direk çıkardı denemeye de haber veririm görünce yazar zaten...
bu arada maşallah araçlara. crx vites te mi kaçırmış sesini açamadım işyerinde olduğumdan dolayı?
Maşallah vay be eski rex'imi hala koşarken görmek çok güzel :)
Ne guzelki hep kiymet bilen kisilerin elinden gecmis :)
gursel aga alo roll hatti 7/24 hizmet vermektedir.
vaypaaaarehxxxxx
Benım eski rex halen yaşıyor olsaydı denerdik roccoyla ama yakın bi arkadaşımın rex i var F/e/h kısa var denettirebilirim memnunıyetle...
Gürsel dayı gelse denemeye soru işaretleri kalkıcak herkesin aklından ama gelmiyor malesef :D
Masallah ihtiyar delikanliya
o zaman konusmucaksın stock crx stock roccoyu gecer sen turbo yaparsan stock arabalara sararsan yıne olmaz bende turbo yapıyım o zaman denıyelım tamamı ama soyle bırsey var ben bıraktım sacede ızlıyorum uzaktan ama sen bana gecıldın hee demeye devam et sevıyourm kardesım senı bana bıleylenme sakın bı 20 daha harcarım gecen seferkınden daha fazla olur aralık :)
maşallah crx e :) çirkin hızlı araç
Sen harbiden şaşırmışsın.ne geçmesinden bahsediyosun reis nerde ne kadar bastık ? 180 de gaz bırakıp ben gece körüyüm dedin.ayrıca gürsel dayının araç stock rex mi ?
Neyse böyle polemiklere girmicem skıldım honda fanatiklerinden.bende seni seviyorum.makara muabbete devam
anlaşılan turbo araba turboyla atmo atmoyla beyler bidaha karman çorman video koymayın buraya.meli dayı kızıyor :D
canimsin :) karanlik otobanda ne goruyorsun 90
model bi rex in farlari ne kadar aydinlatirki :) yollu bilmiyorum aydinlikta basalaim dedik birsey olmaz dedin oke dedik basar basmaz ben firladim
gittim sonbenin arabayi yusuf aldi gitti bende seninle muhabbet ettik gazladin sana sunlari yap boyle yap sunu yap demedimmi dedim stage 2 rocconu arka camurlugunda kaliyorum dedimmi dedim eee simdi sasiran benmiyim senmisin banane ki takar hondayi roccoyu simdi anladinmi ben denedigimle bir daha denemiyorum video bile cekmiyorumki polimik olmasin ergenler gibi kapismiyalim sok turbonu senin icin cikartirim arabami :)