2005 model ve üstü mümkünse 4 kapı dizel araç önerisi lazım . Satmak isteyenler de araçlarını lütfen söylesin en azından bilindik birinden alırız.
Printable View
2005 model ve üstü mümkünse 4 kapı dizel araç önerisi lazım . Satmak isteyenler de araçlarını lütfen söylesin en azından bilindik birinden alırız.
Araba çok , senin aklında olanlar neler ? :)
toyota corolla.
bravonunda piyasası yükseldi biraz. ama yine de bulunabilir.
örn.
Connecting site...
özür dilerim yanlış link vermişim :)
Connecting site...
Yada punto evo felan bakacağım :( lpg ile binilecek birşeyler de olabilir aslında.Bu beyaz bravoyu sevmedim.
o zaman buna bak. tak lpg yi huzura er. 140 hp / 230 nm. sayısız donanım :D ve sport tuşu.
aradım boyası değişeni de yokmuş :D
Connecting site...
Bunlara lpg uygulaması nasıl iyi mi ? Şimdi aracı daha çok ben degil ailemden biri kullanacak. o yüzden böyle sürekli ayar vs gerektirir mi yada motor da sıkıntı olur mu ?
forumda taktıran 2-3 kişi var. her hangi bir şikayetlerini duymadım daha.
Tüple beraber 40bin e gelecek oda bütçeyi aşıyor ne yazıkki .
Pug 308 1.6 Hdi nokta atışı olur.
Olmazsa köylü bakacağım.308 lerden hangi paket tercih edilmeli ?
Olmazsa lpgli demek istedim :) otomatik sözlük köylü yazmış .
biraz araştırılırsa polo tdi denk getirilebilir 1.6 ları hem tatmin eder aynı zamanda yakıt olarakda oldukça ekonomik :)
Ben olsam 1.9 Tdı passat bakarm
bu bravo ne mübarek araçmış arkadaş.. Temiz 2008 üstü megane2 bulunur daha ucuz rakamlara, 308 alınabilir, c4 alınabilir.
Chevloret fiyatları daha düşer ***** olaydan dolayı.
Görüntüsü hoşunuza gider mi bilemiyorum ama Nissan Note 1.5DCI.
astra h 1.3 cdti alınabilir , yada polo 1.6 tdi
punto evo bakın derım nısan ıcın bende satabılırım belkı
110binde 2011 model 90'lık i30 var arkadasımda istersen 32-33 gibi fiyatı var. 3500TL' lik ufak bir trameri var sadece
Connecting site... Sandero stepway yakıtta bakımda üzmez
Chevrolet düşünmüyorum, teşekkürler.
aynen öyle olacak.
bu sebepten düşünmüyorum.
çok çirkin araç ya :)
polo bakalım dedim ama o fiyatlara düşük km temiz bulamadım.
araç hakkında pm alabilir miyim ?
Araç hakkında pm alabilir miyim ? Varsa ilan no vs.
teşekkürler ama dacia düşünmüyorum .
Benim size nacizane tavsiyem güncel kasa fiestalar olabilir bende yeni kasa titanium benzinli var sıfır aldık 2 sene önce çok keyifli bir arabadır sınıfındaki en iyi sürüş pozisyonu ve sürüşe sahip arabadır
1.4 tdci titanium
Connecting site...
1.4 benzinli titanium
Connecting site...
tandığım galeriye aittir alt katimda bulunur dükkanları yardımcı olabilirim size
Connecting site...
2012 Clio extreme edition var elimde güzel bir araç eğer düşünürsen?
Connecting site...
308 1.6 hdi o paralara alınabilecek en iyi araba. kalitesiyle genişliğiyle performansı donanımı ve tüketimiyle en alınabilir o bence.
2007 astra 1.3 dizel otomatik 110 km cosmo paket full olanı açılır cam tavan,koltuk ısıtma,hız sabitleme vs vs...39500 tl herhangı bi yerde ilanı yok.
Aile için bencede 308 güzel araç içide baya geniş :) birtek otomatik olucaks şanzımanları biraz hantal :)
Megane 2 derim ben..Kendim ön yargılı yaklaşarak aldım şimdi iyikide almışım diyorum..Arabada bi ton özellik var kısaca yok yok :) 2007 model 200binde aldım 2 hafta oldu 1200km yol yapmışım :) Şehiriçi çok rahat gazlayarak top speed'li 950km yapıyo, biraz kasılsa 1000'in üstüne rahatlıkla çıkabilir..
Aynı bütçelerde araç bakıyorum (otomatik) hali hazırda colt kullanıcısıyım. Lancer düşünüyorum, sizin için de alternatif olabilir sanırım.
Teşekkürler ama düşünmüyorum.
aynen bakıyorum o araçlara da temiz bulmam lazım .
Rakam baya bütçe üzerinde , teşekkürler.
manuel düşünüyoruz zaten.
megane hiç sevmiyoruz yani mk2 kasayı.Teşekkürler :)
Evde lancer var zaten çok da memnunuz :) o yüzden başka araclar bakıyoruz, lpg ile lancer çoğu dizeli kıskandirir.