-
Toyota corolla 4afe turbo
-
Hayırlı Yunus kardeşim gözün aydın.
Maşallah
-
Masallah Yunus cok iyi olmus kazasiz belasiz binersin insallah
-
motor içine dolarları gömmeden de oluyomuş demekki, her "şu araca/motora turbo olurmu?" konusunda reçeteye kol piston yazanlara gelsin :)
-
tam bir AFET ( AFE-T ) olmuş
-
tebrikler.. Maşallah turbo 4afe görmek güzel.. :)
-
Faceookta 210 hp'i volvoyu gectigi dogrumu ?? Birkac saniyelik video koymuslar,millet gaza gelmis hemen volvonun sizin bastiginizdan haberi varmi ??
-
Alıntı:
meganes Nickli Üyeden Alıntı
Faceookta 210 hp'i volvoyu gectigi dogrumu ?? Birkac saniyelik video koymuslar,millet gaza gelmis hemen volvonun sizin bastiginizdan haberi varmi ??
aracı ben sürüyorum video volvodan çekiliyor bu cevap yeterli gelir sanırım. volvo sahibi de dostumuz zaten problem nedir onu anlamadım?? kimse gaza gelmiyor da sen 200hp volvo getir sıkalım bakalım istersen
-
Masallah hep hayalimde olan bi projeydi specler ve alinan guc nedir ?
-
Alıntı:
tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı
Masallah hep hayalimde olan bi projeydi specler ve alinan guc nedir ?
teşekkürler, dyno yapmadık henüz bu basınçla tahminim 165-170hp civarıdır max. araç sahibi aracına alıştıktan sonra biraz daha basınç açabiliriz :)
aklıma gelen specler kısaca
tubular manifold
gt20xx turbo
38mm external wg
310cc enjektör
spark ems2 beyin
cop bobinler (dist iptal)
bosch race buji
exedy stage3 debriyaj seti
cooler egzoz
-
Maşallah sonuçları bu şekilde görmek sevindirici. 4afenın kollar blok sağlam zaten sizinde bilgiğiniz gibi 1.4-5 e kadar örneklerı var fakat risksiz 1.2 bar ile çok keyifli binilir. :)
-
Maşallah allah utandirmasin
-
Maşallah çok güzel oldu. Emeklerinin karşılığını çok güzel almişsin Yunus. Allah iyi günlerde bindirmeyi nasip etsin.
-
Maşallah emeğinize güzel gidiyo tebrikler
-
-
Maşallah güle güle bin yunus race werks serdar anık elibe saglık dün gece giderini gördüm vicdansız toyota iyi gidiyor tekrardan maşallah.
-
Maşallah,kaza bela uzak olsun.
-
maşallah o çufflama corolladanmı volvodanmı geliyor,basınç açmanı pek tavsiye etmem o kollar ve pistonlar fazla basınca dayanmazlar,
-
Maşallah araçlara. volvonun hangi modeli acaba bende 200 hp volvo var yakın olsak denerdik
-
Başlığı görünce, heyecanlanıp bizim Ufuk (suprolla) açtı sandım konuyu. Yıl 2015 oldu adam hala bitiremedi arabayı :D
Size de maşallah, çok güzel olmuş :)
-
-
Alıntı:
tdipower Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler, dyno yapmadık henüz bu basınçla tahminim 165-170hp civarıdır max. araç sahibi aracına alıştıktan sonra biraz daha basınç açabiliriz :)
aklıma gelen specler kısaca
tubular manifold
gt20xx turbo
38mm external wg
310cc enjektör
spark ems2 beyin
cop bobinler (dist iptal)
bosch race buji
exedy stage3 debriyaj seti
cooler egzoz
öncelikle maşallah diyelim fakat motor içi stok ise basınç açmayın bence...
-
Alıntı:
fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı
maşallah o çufflama corolladanmı volvodanmı geliyor,basınç açmanı pek tavsiye etmem o kollar ve pistonlar fazla basınca dayanmazlar,
katılıyorum aynı şey söylenmiş zaten aman dikkat edin...
-
Alıntı:
MBuğra Nickli Üyeden Alıntı
Başlığı görünce, heyecanlanıp bizim Ufuk (suprolla) açtı sandım konuyu. Yıl 2015 oldu adam hala bitiremedi arabayı :D
aynen ufuk arayı çok uzattı. Beyin işini halledince çıkar meydanlara :)
-
Kazasız belasız demeyi unutmuşum.
-
Maşallah en sevdiğimden :)
-
OO hayalimde ki projeyi yapmışsınız elinize sağlık, güle güle gazlayın.
Sıkıştırmayı kaça düşürdünüz :)
-
öneride bulunan arkadaşlar var teşekkür ederim güzel yorumlar için , belirtmek isterim bu ilk kez turboladığımız toyota değil daha önceden gt2871 ile 1.5bar bastık yine stock motora yakından tanıyanlar bilirler zaten anlatmama gerek yok kollar b16 gibi aşağı yukarı kalınlığı dayanımı detanasyon olmadığı sürece epeyce güç alınabiliyor
bu araç ise keyif için yapıldı 3 günde marş yaptık ayarladık gazladık yıllardır uğraşıp sonuç alamayanlar düşünsün bence :) iyi forumlar..
-
maşallah güzel proje tebrik ederim...ancak güzel yorumlara tşk ettiğin kadar önerilere de tşk etmelisin daha önce birden fazla proje yapman ve deneyim kazanman güzel ama 1.5 bar ve gt28 den bahsediyosun ve stok bir altyapı için ben şahsen bahsettin bu setup ile 1.5 bar da video nu merak ediyorum sanırım yanlış anlamazsın beklentimi :) kolay gelsin...
-
Alıntı:
tdipower Nickli Üyeden Alıntı
öneride bulunan arkadaşlar var teşekkür ederim güzel yorumlar için , belirtmek isterim bu ilk kez turboladığımız toyota değil daha önceden gt2871 ile 1.5bar bastık yine stock motora yakından tanıyanlar bilirler zaten anlatmama gerek yok kollar b16 gibi aşağı yukarı kalınlığı dayanımı detanasyon olmadığı sürece epeyce güç alınabiliyor
bu araç ise keyif için yapıldı 3 günde marş yaptık ayarladık gazladık yıllardır uğraşıp sonuç alamayanlar düşünsün bence :) iyi forumlar..
Ayrıca çok özür dileyerek daha önce yaptık dediğin gt2871 li ve 1.5 bar bastığınız bu araç şuanda duruyor mu ve yine aynı şekilde yürüyor mu çok merak ettim bu aracı satılıksa alayım bu aracı ben :)
-
Maşallah serdar eline sağlık :)
-
Aksilikler ve herseyi kendim yapcam inadi yuzunden yavas ilerliyoruz :)
Konudaki arac ise gayet duzgun yapilmis masallah arac sahibide bilgili sorunsuz binersiniz umarim
-
20 ve 25. postlara alinti yaptim ama telefondan girdigim icin olmadi sanirim
-
Serdar elline sağlık keyifli bi proje olmuş
Yunus kardeşimiz kesesine bereket allah kaza bela vermesin.
-
Alıntı:
suprolla Nickli Üyeden Alıntı
Aksilikler ve herseyi kendim yapcam inadi yuzunden yavas ilerliyoruz :)
Konudaki arac ise gayet duzgun yapilmis masallah arac sahibide bilgili sorunsuz binersiniz umarim
Seni biliyoruz kardeşim, sıkıntı yok. : )
ZY'miz çok güzel olacak akjsdbasjkbdajskndbasnd :D
-
4afe nin kollara bişey olmaz..
1.5 bar basınç civarında sağlıklı yürümek için forged veya 4agze pistona geçilebilir..
4agze piston ile sıkıştırma 9.5 lardan 8.8 lere düşer, 1.5 barda gt25 ayarı bir turbo ile 300 hp duvarını aşabilir. örnekleri var. daha önce corolla kullanmış olan herkes yorum yapmış ama hondanın d serisindeki gibi kürdan inceliğinde değil kollar, merak edenler sanayide parçacılarda falan bakabilir :)
zaafı piston kısacası.
-
bu arada unutmuşum laf yetiştireyim derken, ellerinize emeklerinize sağlık Serdar, ankarada artık dyno da var, arkadaş bi çıksın derim ben arayı fazla açmadan, bir de kuru havada kadran videosu isteriz :D
-
Adamlar emek harcamis para harcamis turkiyede ornegi olmayan bi arabayi bu hale getirmisler ellerine kollarina saglik sorunsuz sikintisiz binilir bilincli kullandiktan sonra.
-
Yunusu instagramdan takip ediyorum aynı renkte aynı semtte xei bar bende de. Oradan yorum yapamadım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah sizinde elinize sağlık :)
-
al sana proje işte :bravo:. alışılan deil şaşırılacak işler bunlar kardeşim :icon_tup: tebrikler kazasız belasız sürüşler .