-
Need For Speed Underground 3
-
-
Anlaşıldı evden çıkamayacaz :)
-
Birazda oynanabilirlik olur inşallah... Gene alıp oynayacağız da bu LFS dir rfactordur bu tip simulator oyunlardan sonra sadece grafikler yetmiyor bana...
-
Grafikler çok iyiymiş ya.
-
Sonunda sistemi güncellemek için bir sebep çıktı. :)
-
Umarım supersportlar yerine önceki iki oyundaki gibi focus,206,civic,vb. arabalar olur.
-
İnsanın konsol alası geliyor, trailer çok iyi. İnşallah tam anlamıyla u1 u2 gibi modifiyeye dönük ve ulaşılabilir arabaların olduğu bir oyun olur.
Herhangi bir yerde underground yazıyor mu?
-
Alıntı:
stayfun Nickli Üyeden Alıntı
Umarım supersportlar yerine önceki iki oyundaki gibi focus,206,civic,vb. arabalar olur.
Aynen umarım Lambo,Bugatti vs olmaz
-
CRX koymadılar şu oyuna bi bütün oyun onla gezerim :D
-
Aynen bi gsi konsol alir arabaya biniceme oynarim ekonomi yaparim :D
-
underground 1 ve 2de arabalara body-kit bile takmazdım,motoru yükle geç :) mümkün oldugu kadar 206,civic veya mx5le yarışırdım ki gerçege yakın olsun diye :) diğer arabalar erişilmez gelirdi,inşallah bunda da yine aynı arabalar vardır,bugatti bentley falan olunca tadı kaçıyor bence
-
Oyunun Underground 3 olup olmayacağı belli değil. Biz öyle umuyoruz; umarız ki öyle olur.
İç aksam modiyesi, araç içi kamera ve detaylı modifiye seçenekleri olur inşallah. NFS son oyunlarıyla bizi seriden soğutmaktan başka bir şey yapmadı maalesef.
-
Modifiye seçeneği ayrıntılı olur umarım. -önceki NFS oyunlarındaki gibi tak komple body kit'i yürü olmasın. Sürüş dinamikleri de yarı arcade yarı sim olursa tamamdır.
-
Şöyle bir alıntı var birde.
Need For Speed Underground 3 announced.
*1:32 Teaser trailer.
*Full reveal at E3 2015 and gameplay trailer.
*In development since October 2011.
*43 cars at the moment in the latest build - more are being added so expect a longer list (yes there will be Skyline and some prototypes).
*2 DLCs planned for Q1 2016 (Fast & Furious (name still undefined) pack and unique decals from racing sponsors and japanese cars).
*Overwatch still used.
*Music Style: RnB, Hip-Hop, Electronic.
*No drifting challenge but we have worked on "Point Blank race" and Speed Hunters challenges.
*1080P & 30 FPS for PS4; 900P & 30 FPS for Xbox One.
*Game running on heavily modified Frostbite 3 engine.
*Semi Open-world.
*Full customisations of vehicules and their assets.
CARS LIST:
*Alfa Romeo Mito *Alfa Romeo 4C Concept *Aston Martin V12 Vantage *Aston Martin One-77 *Aston Martin Vanquish *Audi A1 Quattro *Audi TT 3.2 Quattro *Audi S4 *Audi RS3 *Audi R8 *Bentley Continental *BMW 1 Series M Coupé *BMW M3 *BMW M6 *BMW Z4 *Bugatti Veyron Supersport *Bugatti Veyron Grandsport *Dodge Charger R/T *Dodge Challenger STR8 *Dodger Charger STR8 *Chevrolet Camaro ZL1 *Chevrolet Corvette ZR1 *Ferrari Enzo *Ferrari F12 Berlinetta *Ferrari LaFerrari *Ford Fiesta ST *Ford Focus RS *Ford GT *Ford Mustang Boss 302 *Hummer H3 *Koenigsegg Agera R *Koenigsegg CCX *Lamborghini Aventador Roaster *Lamborghini Huracan *Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV *Range Rover *Range Rover Evoque *Lexus LFA *Marussia B2 *Maserati GT MC Stradale *Mclaren F1 LM *Mclaren MP4-12C *Mitsubishi Evolution X *Mitsubishi Evolution IX *Nissan 350Z *Nissan 370Z *Nissan GT-R *Nissan Skyline GTR-R34 *Noble M600 *Toyota Supra *Pagani Zonda R Cinque *Pagani Huayra *Pontiac Firebird *Porsche 911 GT3 RS *Porsche 918 *Porsche Cayman S *Shelby Cobra *Shelby GT500 *SRT Viper GTS *Subaru Impreza *Volkswagen Sirocco *Volkswagen Golf MK1 *Volkswagen Golf MK7 *Citroen C3 *Mazda 3 *Peugeot 206 *Peugeot 308 *Infiniti M37 S
-
Nfs modifiye olayını getirirse yine bozar Sırf Hızlı Ve Öfkeliye özeniyor.
Nfs 1-2-3 Porsche de modifiye yoktu film bi çıktı undergraund-most wanted derken sıvazladı. Ama çeşitlilik bakımından iyi ben ayırt etmeden gömerim sıkıntı yok çıksın yeter ki. :D
Nfs nin pc tek eksik yanı direksiyon seti ile tam manasıyla oynanamıyor olması acaba bunda düzeltirler mi ki ?
Grafikler tahminimce rivalsı full de açan bunu da full de açar. Rivalsla benzer grafikleri var.
-
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
Şöyle bir alıntı var birde.
Need For Speed Underground 3 announced.
*1:32 Teaser trailer.
*Full reveal at E3 2015 and gameplay trailer.
*In development since October 2011.
*43 cars at the moment in the latest build - more are being added so expect a longer list (yes there will be Skyline and some prototypes).
*2 DLCs planned for Q1 2016 (Fast & Furious (name still undefined) pack and unique decals from racing sponsors and japanese cars).
*Overwatch still used.
*Music Style: RnB, Hip-Hop, Electronic.
*No drifting challenge but we have worked on "Point Blank race" and Speed Hunters challenges.
*1080P & 30 FPS for PS4; 900P & 30 FPS for Xbox One.
*Game running on heavily modified Frostbite 3 engine.
*Semi Open-world.
*Full customisations of vehicules and their assets.
CARS LIST:
*Alfa Romeo Mito *Alfa Romeo 4C Concept *Aston Martin V12 Vantage *Aston Martin One-77 *Aston Martin Vanquish *Audi A1 Quattro *Audi TT 3.2 Quattro *Audi S4 *Audi RS3 *Audi R8 *Bentley Continental *BMW 1 Series M Coupé *BMW M3 *BMW M6 *BMW Z4 *Bugatti Veyron Supersport *Bugatti Veyron Grandsport *Dodge Charger R/T *Dodge Challenger STR8 *Dodger Charger STR8 *Chevrolet Camaro ZL1 *Chevrolet Corvette ZR1 *Ferrari Enzo *Ferrari F12 Berlinetta *Ferrari LaFerrari *Ford Fiesta ST *Ford Focus RS *Ford GT *Ford Mustang Boss 302 *Hummer H3 *Koenigsegg Agera R *Koenigsegg CCX *Lamborghini Aventador Roaster *Lamborghini Huracan *Lamborghini Murcielago LP 670-4 SV *Range Rover *Range Rover Evoque *Lexus LFA *Marussia B2 *Maserati GT MC Stradale *Mclaren F1 LM *Mclaren MP4-12C *Mitsubishi Evolution X *Mitsubishi Evolution IX *Nissan 350Z *Nissan 370Z *Nissan GT-R *Nissan Skyline GTR-R34 *Noble M600 *Toyota Supra *Pagani Zonda R Cinque *Pagani Huayra *Pontiac Firebird *Porsche 911 GT3 RS *Porsche 918 *Porsche Cayman S *Shelby Cobra *Shelby GT500 *SRT Viper GTS *Subaru Impreza *Volkswagen Sirocco *Volkswagen Golf MK1 *Volkswagen Golf MK7 *Citroen C3 *Mazda 3 *Peugeot 206 *Peugeot 308 *Infiniti M37 S
Anaa golf 1 var çok iyi ya Nissan s13 , Gt 86 da vardı
2 tane eksik var mazda rx-8 renesis, ep3 typeR . Madem sokak yarışı ep3 olmadan olmaz
-
iyi ki bugatti bentley olmaz inşallah dedim,dayamışlar yine :D
-
-
insan bir 106-206 falan koyar arkadaş
-
Konuyu görünce sevindim. Golf 1 i görünce daha da sevindim.
-
Sabırsızlıkla bekliyorum bende, çok iyi duruyor
-
mk7 mk1 golfler iştahımı kabartı ama yine doldurmuşlar bütün süper sporları az daha sokağa yönelik arabalar koysalardı sanırsın herkez la ferrari kullanıyo :D bir s2000 opel falan dayasalardı iyidi umarım konturolleri düzeltmişlerdir 300 lerle viraj almak istemiyorum :D mecbur ps4 alacam iş başa düştü
-
Honda yokmu ben mi görmedim yüklersem gondiklesinler :D
-
Youtube da bi oyun içi videosu izledim. Scirocco R golf mk2 GTİ AE86 180SX falan vardı. Honda pug göremedim ama :D
-
Bütün supersport ları dayamışlar yine bi forza gibi kapsamlı oyun yapamadı şu NFS.
-
-
Hadi bakalim.ciksinda alalim... s2000 falan buyuk ihtimalle.ek paketle ucretli olur
-
Alıntı:
Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı
Nfs modifiye olayını getirirse yine bozar Sırf Hızlı Ve Öfkeliye özeniyor.
Nfs 1-2-3 Porsche de modifiye yoktu film bi çıktı undergraund-most wanted derken sıvazladı. Ama çeşitlilik bakımından iyi ben ayırt etmeden gömerim sıkıntı yok çıksın yeter ki. :D
Nfs nin pc tek eksik yanı direksiyon seti ile tam manasıyla oynanamıyor olması acaba bunda düzeltirler mi ki ?
Grafikler tahminimce rivalsı full de açan bunu da full de açar. Rivalsla benzer grafikleri var.
Porsche de modifiye var nasil yok :) Mekanik modifiye kakılı porsche de
-
nfs çok bozdu öyle böyle değil çok bozdu....
-
prof modifikasyonlar olursa bence çok zevkli olur. ecu tune, yol tutuş motor ağırlıklı bi oyuna kimse hayır demez
-
Görseller güzel görünüyor ama hani typer hani civic ies hani s2000 106gti corsa gsi vti hiçbiri yok hiç olmadı 208 gti polo gti falan bekliyordum oyun çıkış tarihi bellimidir
-
Undergraund serisi olmayacağını okumuştum bir teknoloji sitesinde ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama Undergraund'u aramıyor değil gözlerim. Çok farklı yerlere gitti NFS modifiye ye ye sokak yarışlarına hasret kaldık.
-
1.6ies falan koysalardi millet oynadiktan sonra sahibindendr hondalara bi 3 lira daha temizinden koyardik :D
-
araç listesinde bi typer s2k yok almıyoruz beyler oyunu :D
-
Direksiyonla oynamak isteyenler veya 300 le viraj dönülmez inşallah diyenler için hatırlatayım oyun tam bir ARCADE .. Forza LFS vs çok farklı tarzdalar kıyaslamak hiç doğru değil. Yani yine 300 le viraj dönülür yine direksiyonla tırt bir oynanış olur oyunun yapısı gereğidir buda..
-
Bari undercover'daki gibi otoban makas yarışları olsa..
-
araç listesi çok kalabalık geldi bana. sadece şu 2 si olsa yeterdi bence
Nissan Skyline GTR-R34
Toyota Supra
:D
-
Alıntı:
hkkcn Nickli Üyeden Alıntı
nfs çok bozdu öyle böyle değil çok bozdu....
https://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q
-
video çok fena Çok yaşa :))) bozduu
Alıntı:
ulas_eg Nickli Üyeden Alıntı