ARkadaşlar 4. yıldızımız hayırlı olsun. Yine bir ilki başardık :)
Printable View
ARkadaşlar 4. yıldızımız hayırlı olsun. Yine bir ilki başardık :)
Herkes rütbesini bilecek.:cool: :cool:
konu kapanıcak buyuk ıhtımalde. yazayım bende hamza hoca hakettı. basaksehırede helal olsun macı satmadılar adamlar fena oynuyor.kısaca kek kalıbını gosterdık :)
Sonu kadar hakettik be hayirli olsun 4. Yildizimiz
Camiamıza hayırlı olsun.ilkleri başarmak bizim işimiz
Bu şampiyonluk dün trafik kazasında kaybettiğimiz Uğur Çoban ve değerli sanatçımız Kayahan' a armağan olsun.
Huzur içinde uyuyun..
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...64cbdf9efd72dd
Bu konuyu kapatın..
Bu konuyu kapatmayın, ölümüne açın!!! ŞAMPİYONUM GALATASARAYIM :) ;)
Hayaller 4 yıldız, gerçekler 4 kırmızı :)
Yine herzamanki gibi birşey yapılacaksa onu ilk Galatasaray yapar diğerleri bakar
Şampiyonlukdan çok Hamza Hamzaoğlu'nu konuşmak lazım. Tek transfer yapmadan takım nasıl toparlanır ayağa kaldırılır ders niteliğinde okullar da anlatılır.
Aslansınız
gs lıler dısındakıler konuya gırmesse bızde rahat rahat konusuruz. o dgılde o kaza nasıl olmus yahu kamyon dırek vurmusmu akan yolda bılen varmı
tek kırmızı kart görmeden sezonu 1. sırada bitirdiniz. saraya çıkmakla işi hallettiniz helal olsun
Biz yine ilkleri yazıyoruz, okuyunda sizde öğrenin...
4 Yıldız. Hayırlı olsun...
Fatih Terim ve Hamza Hocaya çok teşekkürler,
Muslere ve Sniper takıma alan baskanimizada tesekkurler...
Fenerbahçe maçında ki kırmızı kartlar azdı hakem.maç. hükmen 3.0 bitmesin diye verilmeyen 2 kart daha vardi.Bu kadar kufurbaz futbolcu hicbir takimda yok.
Volkan,emre,caner,alves bunlarin acil futboldan men edilmeleri gerek.
Aziz Basgani seviyoruz, başarısızlıkların devamını diliyoruz. :)
Biz 4 yıldızı aldık, heralde Aziz başkanda koltuğunda gs nin şampiyonluklarıyla 2. yıldızı taktı . Seviliyosun Aziz. :)
Şampiyonuzzzzz çatlayınnn
sezon en çok beşiktaşa yakışıyordu .
sampiyon olmasan onların olmasını isterdim .
tebrikler GALATASARAYIM.
Bir ts taraftari olarak sevindim gs nin şampiyon olmasina tebrik ediyorum tüm gs camiasini :o
Bakın zorla tahrik ediyorsunuz..
Klavye başında atıp tutanları gerçek hayatta altına sıçırtırım.. O yüzden efendi olun, bu konuyu kapatın..
tebrikler galatasarayım :)
tebrik ederim.
tebrikler Galatasaray'im.
el öptürmeye götürmeseydi albayrak, çok daha keyif alabilirdim bu durumdan. gerçi ismail kartal'in açıklamalarını dinleyince keyiflendim yeniden.
GS sonuna kadar şampiyonluğu haketti. Ancak sezonun takımı Beşiktaş. çok sevdiğim takımım şampiyon oldu, evde malak gibi yatıyorum. Beşiktaş olsaydı hem sevinir hem de bi kazan'a inerdim bira içip ortamı görmek için.
Beşiktaş'in şampiyonluk anlamında digerlerinden gitgide geriye kalmasının yegane sebebi olan amatör ve asi ruhu seviyorum. Ama ileride bi Trabsonspor olmamak için artık bundan sıyrılmaları lazim.
Son sözüm Muslera ve Şino'ya : daşşağınızı yiyim la sizin.
Ooooo cimbombommmmmmmmmm re re re ra ra ra gassaray gassaray cimbombommm
19. mesaja bak.
Ayrıca forumda spor siyaset konusu yasaksa herkes için yasak..
Başta Hamza hoca olmak üzere, aylarca parasını almadan oynayan oyuncularımızı ve de pasoligi protesto etmesine rağmen yine de takımı genel olarak yalnız bırakmayan taraftarımıza bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür etmek lazım.
Umarım bundan sonraki her sezon böyle rekabetçi olur, bu rekabet ligin kalitesine çok şey katacaktır.
http://s13.postimg.org/gm8oerf13/s_Ads_z.png
Ebabil kuşları :).
Tebrikler GALATASARAY.
sende bende geçmişte burda yazılıp çizilenleri biliyorsun .
adam direk resim koymamış isteyen açıp baksın diye.
bence biraz fazla alınganlık yapıyosun.
fener tribününde galatasaraya yıllardır pankart açılır ki bu resimdeki bence gayette masum kalır.
sizde şampiyon olabilirdiniz beşiktaşta.
misal sosyal medyaya bakıyorumda hiçbir yerde ahlaksız bir yazı yok.
en azından benim tanıdığım insanlarda yok .
maçın özetini izledim az önce .açıkcası webo hariç kırmızıyı hakkıyla hakedende yokmuş.4 kırmızıyı duyunca olay çıktı zannetmiştim.
4 üncü yıldız olayı her iki takım içinde önemliydi bu sene .bizim oldu mutluyuz .
konu yokmuş gibi davranırsan seninde sinirlerin bozulmamış olacak.
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak tebrik ederim.Allah var kalbimden geçen şampiyonluğu Beşiktaş'ın hakettiğiydi.
Bir Göztepe li olarak tebrik ederim
Biz Malatya kayseri galatasaray hu sene dört ligin de şampiyonu sarı kırmızı :)
4. yıldızımız hayırlı ve uğurlu olsun ilklerin takımı Galatasaray
Arkadaş lamı cimi eğrisi böğrüsü yok. Adamlar aldı şampiyonluğu. İstedikleri gibi eğlenecekler. Gocunan varsa girmez konuya. Ben bir daha girmem mesela. :)
Tebrikler Galatasaray.
Not: Fenerbahçeliyim. :)
Şimdi şunu sormak istiyorum ben of da fb otobüsüne saldiri oldu ts yi terörust dediler bir dunya bişe dediler şuan canli izliyorum adamlar kendi otobusunu taşliyolar küfur ediyorlar yumurta meşale atiyorlarlar vb.şeyler şimdi ts teröruste bunlar ne????