-
Yeni Astra 2015
-
Ben içini ve önünün beğendim:)
-
ön konsolu j kasaya koyacaksın süper olur
-
Bende içini beğendim fakat önü hiç olmamış Corsa da öyle. Arkası da Leon u andırıyor bence
Ama bildiğim kadarıyla otomatik şanzıman kısmı yine Active Select yani tork konvertör devam. Hala çift kavramaya yönelmediler :ofk:
-
içi ve önü çok güzel olmuş , arkasını beğenmedim
-
çift kavramaya gerek yok bence. var olanı geliştirseler yeterli... EAT6 PSA grubu şanzıman kadar olsa yeterli olur bence... Kasayı hafifletmeleri isabetli olmuş, yeni platform ile de bir adım ileriye adım atılmış. !.6 cdti 136 lık zaten iyi bir hamleydi... Ben beğendim sadece gösterge paneli hariç... Daha farklı olabilirdi belki...
-
Klavye gibi tuş dolu konsoldan sonra içi harika olmuş..inanılmaz beğendim..
-
Maşaallah, avrupa otomobilleri gerçekten çok elit çizgiler taşımaya başladı
-
torpıdo cıtroen arkası leon on tarafta leonu andırıyor :D
-
içi çok güzel arkası aynnı scırocco
-
başlıyorum önü polo ya arkası insignia tourer a benzemiş
-
arkayı leon a benzeten bi tek ben değilmişim :)
-
A3,golf,leon a geçmiş olsun :)
Opel araba yapmış bu sefer kusursuz...
-
on numara olmuş çok beğendim :)
-
-
Hafifletilmesi ve açaltılması çok iyi olmuş. Leon ile birlikte bence en şık C segmenti araçlardan biri şu anda.
-
Ben beğendim açıkcası. Son zamanlarda fotoğraflarda aşşa yukar belli olmuştu zaten. Fiyat konusunda çok üzmez inşallah.
-
Şu cizli şeklindeki ledler vag grubu kullandığı için şuan opel biraz ondan esinlenmiş gibi oldu.
Ben beğendim iç mekan güzel önüde güzel ama arkasını beğenemedim.
Sport coupesi nasıl olur onuda bekleyip görmek lazım...
-
allah aşkına 1 tane arabayı bari başka bi arabaya benzetmeyin nolur yav.
-
-
Özellik olarak gözükenler bu şekilde;
Motor gamında ise güçler, 1.6 CDTI dizel motorda 95 beygirden, 1.0 ECOTEC üç silindirli motorda 105 beygirden başlayacak. Ve yeni 1.4 ECOTEC dört silindirli tamamı alüminyumdan imal edilmiş motor ise 145 beygir güç ve 250 Nm tork üretecek.
Yeni Astra artık yolları tamamı led olan farlarıyla aydınlatacak. Bu farlara IntelliLux LED matrix headlights adını veren Opel, bu farların objeleri 80 km hız ile giderken 30-40 metreden sürücünün farketmesine olanak sağlayacağını ve xenon farlarla halojen farlardan daha çabuk olacağını belirtti.
Yeni Astra’nın kabininde ise Opel, tamamiyle yeni görünen en son nesil IntelliLink bilgi sistemini, Android Auto ve CarPlay ile uyumlu hale getirmiş. 8 inch’lik bir ekrana ve 4G LTE ile Wi-Fi hotspot’a sahip olan bu sistem Opel’in OnStar adını verdiği kişisel bağlantı ve servis asistanıyla birlikte çalışacak.
Bir çok yeni nesil otomobil gibi Opel Astra da artık güvenlik sistemlerinin en son teknoloji olanlarıyla donatıldı. Bunların içerisinde şerit takip asistanı, şerit değiştirme ikazı, kör nokta uyarı sistemi ve geri görüş kamerası yer alıyor.
Sürücülere daha iyi bir konfor sunabilmesi için elden geçirilen koltuklar 18 farklı yöne hareket edebilirken ısıtma ve masaj fonksiyonu Opel hayranlarını şimdiden rahatlatmış durumda. Arka koltuktakileri de unutmayan Opel, opsiyonel olarak arka koltuklarda da ısıtma opsiyonunu sunacak.
otopark.com dan alıntıdır
-
astranın stopları corsaya taktıktan sonra bunun stoplarını değiştirmeleri mantıklı oldu :D
-
Önden bakıldığında oldukça güzel gözüküyor bence. Beğendim
-
-
İnanılmaz beğendim valla içi çok hoş olmuş önüde çok güzel olmuş arkasını yeni 1.16 çok benzettim :D farklı bi bakış açısından mı bakıyorum acaba leona pek benzetemedim ama bence bu sınıfın en güzel ilk 3 arabasi belli oldu Astra,Leon,Golf
-
İlk bilgilere göre artık 1.3 CDTİ olmayacak
Motor gamı 1.6 CDTİ 95 BG den başlayacak. üstelik 120-200 kg arası hafifletme.
:icon_tup:
-
hafiflemiş haliyle 136lık astranın alınabilitesi çok artar.
-
Yapılan en önemli yenilik hafifleştirme olmuş bana göre (200kg). J kasa, motor seçenekleri için çok ağır kalıyordu. Çizgileri de gayet güzel gözüküyor.
-
Alıntı:
sky clio Nickli Üyeden Alıntı
ona buna benziyorları geçtimde bu ibretlik tespit olmuş :D
-
satar satar hemde iyi satar,
sedanı napacaklar bakalım, çok bekleteceklermi yine
-
Volvodan değilde heicodan calmıslar :D normalda o cıkıntı okadar abartı sekilde değil
volvonun kendi sitesindeki resmi
http://assets.volvocars.com/~/media/...thr.jpg?w=1024
-
Tespit ibretlik ama araç çok iyi olmuş. Artık arabaları bişeylere benzetmeleri bırakmamız lazım. Sonuç olarak araba bu yani ve segmenti belli, çizgisinin dışına çıkamaz ne yapsın adamlar :D Bişeylere benzeyecek arabalar yapacak bişey yok
-
iç mekan ve arka güzel sadece
-
iç mekan hyundailere benzemiş pek kaliteli durmuyor açıkçası,
sıralama değişmez golf 1 astra 2 her zamanki gibi...
Ayrıca opel araba çirkinleştirme kampanyası başlattı herhalde, 2 nesildir bayıldığım astranın dizaynının içine ettiler en sonunda. Aynı şeyi corsaya da yapmışlar arabanın içine etmişler tek kelimeyle.
-
300+hp OPC yakışır şimdi buna.
-
İ20'nin arka dizaynı ve ön ızgara hariç bence fena değil. Ama çabuk eskir bunun yüzü, yeni çıkan araçlar çok şık bu aralar.
-
çok çok beğendim açıkcası
-
Açıkçası ön duruşu ve içi çok güzel ama yan profil:icon13:
-
Araç cok iyi olmuş özellikle de 200 kg hafifletme olursa. Çizgileri bence gayet hoş basık astra kaynar simdi heryer.
-
arkasi BMW 1.18 e benzemis