2015 Yılı motor ödülleri arkadaşlar.
Home | International Engine of the Year 2015
Printable View
2015 Yılı motor ödülleri arkadaşlar.
Home | International Engine of the Year 2015
Sonuç sürpriz değil bence. Hak edene gitmiş.
bence 2.0 TFSI hala dünyanın en iyi motoru.
bmw resmen öttürmüş ortalığı :) çogu sınıfta kendi içinde carpısmıs nerdeyse
İlginç olan Japonlar sınıfta kalmış.
i8 in motoru gerçekten efsane
İ8 her detayıyla efsane olacak bir araba,kesinlikle hakkıydı..O değilde Ferrari'nin ödül almadığı yıl var mı ya :)
1.4'te Tsi tahtını kaptırmış.
bmwnin 3.0 tri turbosu nasıl o kadar az puan alır anlamadım
Satılık 1.4Tsi CC...
bmw haketmis :)
BMW son senelerde sadece tasarımsal olarak değil motor teknolojisi olarakta çok üst seviyelere geldi. Hakkıdır.
Fordun 1 litresi mi acaba? diye açtım az daha o oluyormuş. Gayet başarılı motor her anlamda
Hacim konuşunca Ferrari hemen ortaya çıkmış. Liste ben de japonlardan kimseyi görmedim en çok ona şaşırdım. Elektriklide Tesla üstünlüğü devam ediyor ama tahtını yakında sallayacaklar bence bmw olsun vw olsun geliyorlar.
Bmw tebrik etmek gerek.Bugunlere gelmek hic kolay olmadi kolay degil e30 gibi bir kasadan f lere gelebilmek .
1 litre ecoboost neden o kadar yüksek puanlar alıyor ki. Ne tüketimde ne performansta rakiplerinden daha iyi değil. Güç eğriside dizeller gibi orta devirlerde güçlü, üst devirlerde soluğu kesiliyor. Abartılacak hiç bir tarafı yok.
Ferrari hala 458'in kaymağını yiyor helal olsun valla 5-6 senelik motorla bu hızla gelişen teknoloji de hala liderliğe oynamak...
anlam veremediğim nokta ise bmw 2.0d 116ps. neden böyle bir motor yaptılar ki 1.6sından daha fazla güç alırken??
Ford un bu kadar ödül alacağını hiç beklemiyordum baya geliştirmiş kendini
Bmw almış yürümüş zaten
Japolar çok çok zayıf kalmış ayak uyduramadılar bir türlü ama yeni type R motorunun ödül almasını beklerdim
Yeni typer motoru turbolu k20 değil mi?
yıllardır degişmiyen tablo... Almanlar içten yanmalı motorun icadi yapıldıgından beri hep en iyisini yapıyorlar hayran kalmamak elde degil
4.0 litre üstünde halen ferrari birinci. 488'in yeni turbo motorunu ise göremedim listede.
Ferrari motor üretimi konusunda her zaman bir numaradır gözümde. Emisyonlar ve tüketimlerin canı cehenneme :)
1.8 AUDİ motoru nasıl o kadar puan almış, bmw 2.0 240 makinesi nerelerde mesela:) 2.0 tfsi a geçilmiş:)
a45 amg motoruda o kadar iyimi?
Seko 45 amg motoru çok iyi 2,5-3 tur aralıksız sıktık İstanbul Parkta 110larda geziyor yağ sıcaklığı maksimum 115 e gelir dahada zor çıkar, o basınçla o hacimle yürüyen araba için çok iyiydi. Orçunun dediği gibi tık demedi tüm gün canı alınmasına rağmen hiç bir amg. 2.0TSI zaten tescilli sağlam. Bmw nin 2.0 da geri kalması normal aslında şimdilik.
Lagı bilmemde pit çıkışı launch iyi değil mi :D:D birde 4.0 da ikinci olmuş c63s amg nin makinesi onun için diyecek kelime yok bir araba ancak bu kadar herşeyiyle tam puan alacak kadar iyi olabilirdi..
bitane i8 yapılmış bütün gruplara girmişler valla helal olsun :)
Hayırlısı olsun ne diyelim :D
bu nasıl bı lıste neye gore belırlemısler. japon araclarının adı bıle anılmıyor. hadı hepsını gectım toyotanın hybrıt motoru nıye yok?
kesın sıke var :D