linkteki en üstteki video arkadaslar
editttttt akşama upload ederim sorryy :(
Printable View
linkteki en üstteki video arkadaslar
editttttt akşama upload ederim sorryy :(
kusura bakmayın görüntü kalitesi düşük.biz çok yüksek çözünürlük koymuştuk akllııtv kendi düşürmüş :(
o arabayla helal arkadaşa bu adamların altında daha kaliteli arabalarla neler olur acaba..
Bu eleman baya bilindik bu işte :D uzun zamandırda bu şahini kullanıyor :) ama güzel hareketler eline sağlık kardeşim efe.
saolun teşekkür ederim :Dbiz ufak bölümlerinde bulunduk...ilerde daha iyilerini çekeriz inşallah...
eyvaz döktürmüş yine....
mükemmel valla helal olsun.. ama bence tarifk yerine daha boş bi alan da yapılsa daha güvenli olur..
eyvazı ilk defa viraj yaparken gördüm :) maşallah efsaneye
çok güzel hareketler bunlar...
bomba eyvaz yaaa süper maşallah...
valla helal olsun tebrikler...
arkadaşın yeteneğine helal lsun ama o gidiş dönüş olan caddede taxi ile ve bi motor ile çok yakın geçmiş allahtan kötü bi olay olmamış kazasız belasız
EYVAZ mazıyı yine yan yan çıkmış... :D
valla gerisini bilmemde arabanın arkası cok irenc olmus
eyvaz artık kuş grubunda son nokta oldu acayip geliştirdi kendini hakkınıda veriyor :)canlı canlı görmek lazım.
http://www.ktunnel.com/index.php/101...1e421f81619200
budamı sensin :D:D:D:D:D severek izliyoruz :D
antalyalı gençlik :D:D:D::D
evet eyvaz tunnig :)taa kendisi bayağı videosu varda bu son çekilen video,hepsinin karışımı.kazasız belasız inşaalah.dışınıda daha güzel yapıcak zamanla.
severek izlediğim bir arkadaş. maşallahı var.
videonun sonunda tamponu bıryere bırakmış galıba:)
elaman tanınmış br vıdeosu vardı
http://www.youtube.com/watch?v=ecA-OdYRPjg
tebrikler :) trafik harici guzel bi pistte neler yapar kimbilir
trafikte yaptıgı drift benzeri şeyler hiç hoş degil
kendi canını dusunmuyorsa başkalarının canı nı dusunsun..
bende bu işi yapmak ıstıyorsa profosyonelce yapmasını oneririm...
bu video sayesındee başı derde girebililr plaka va araç sahıbının isimi acıkca belli oluyor.
walla o arabayla o kadar uzun vırajı o sekılde donmek ve dıger combo hareketler ıcın helal olsun dıyorum ALLAH bu arkadasa s13 yada s14 versın ınsallah :)
helal valla adam altında kini en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor
.....................
Allah korusun ama vefat eden arkadasımız herkez üzüldü hatasıda olmadıgı halde ve dikkatli oldugu halde böyle şeyler başına geldi.kaderimizde varsa eğer elimzden gelicek hiçbirşey yok.birde aşırı hız yok.ama teşekkür ederim böyle düşündün için.Allah hiçbirimize göstermesin diyorum saygılar ;)
maaşallah :)
valla eyvaz abi bomba.onun daha birsürü videosu var googlede youtube da arattırın izleyin arkadaşlar:D
:D:icon_tup:
adam "Dk" :D
Harbi sakat sürüyor, biz maşallah diyelim.. Allah kaza bela vermesin inş. Bi ara Konyadada görmüştüm bu aracı sanırım.
maşallah bizim nzm 88 kadar iyi buda
süpersin dillerdesin:D