997TT Nickli Üyeden Alıntı
Daha oncede dedim,polise vur dediler onlar oldurdu ama cokda garipsemiyorum.
Sitelerin arasinda gazlayan,gece 2-3 de susturucu hak getire egsozuyla coluk cocuk demeden yatakdan ziplatan terbiyesizler oldukca bu uygulamalar cok can yakar. Kurunun yaninda yasda yanar.
Ben Bati Atasehir'de oturuyordum ama sirf orada burada gazlayan,deli gibi bagiran araclar yuzunden 2013 sonunda eski evime tasindim Uphill'den. Ozellikle sesler gece apartmanlardan yankilaniyordu,kizim yeni dogmustu ve onlarca kez korkarark uyandi.
Benimde spor arac merakim var 8-9 yasimdan beri,modifiyenin turlusunu yaptim,onlarcada hata yaptim. 90'li yillarda alternatifde az oldugu gibi,karaduzen yapardik bir cok seyi. Ama simdi herseyin dogrusuna ulasma sansi cok yuksek. Cok bagirmasinin-gozlere delicek xenon takip onunu cin keranesine cevirmenin,hic bir korumasi ve hesabi olmayan fiber copluklerini kullanmanin anlami yokki. İsin daha kotu tarafi;param buna yetiyor deyip uydurma islere goz yummanin hic bir manasi yok.
İnsallah bu isin yasal zemini hazirlanir,Tuv sertifikatsi islere izin verilmez ve bu hobimizi pic edilmeden,adam gibi yasariz....