Stage 2+ Leon Cupra
iyi seyirler
https://youtu.be/iXTEl7pm07Q
Printable View
Stage 2+ Leon Cupra
iyi seyirler
https://youtu.be/iXTEl7pm07Q
Maşallah çok güzel hızlanıyor dbn verisi varmı? Yakıt var sanırım. Kazasız belasiz kullanmak nasip etsin...
Maşallah İbrahim. Çok iyi yürüyor. Süre varmı?
Maşallah, yalnız ivmelenmenin 160'da kesilme nedeni nedir acaba
Maşallah iboo, çok güzel soluksuz yürüyo,
Maşallah ibrahim abi çok iyi yürüyo :)
Teşekkürler herkese. Dbn süresi yok.
yakit var tabiki. Su zamanda hala 95 oktanla yuruyorum diyen kimse bana inandirici gelmiyor.
Kadranda simetrik olmadigi icin biraz kafa karistiriyor ama 160 da kesilen araba 30 saniyede kadran bitiremez zaten :D
Maşaallah, bu video için son stage2+ videosu denilebilir sanırım :) yada öncesi videosu
Gtx mi geliyor yoksa :) cok iyi hizlaniyor bu arada...
Çoook iyi maşallah
Hocam tam specleri nedir acaba ?
MasAllah cok guzel yolda egim varmi
maşşallah çok güzel hızlanıyor. bu arada sizde normali kaç bilmiyorum ama afr 12 normal mi fakir değil mi ibo?
masallah ibo abi yen cupra fena yeni setuplada çok güzel yürüyecek inşallah
Egim inisli cikisli ama kaale alinmayacak kadar az. Duz denilebilir.
Tfsi icin normal degerler hacim. Tfsi in esprisi bu zaten.yanma odasini daha etkili soguttugu icin ve vuruntuyu kontrol altinda tuttugu icin fazla benzine gerek kalmiyor ve diger turbo motorlara gore daha yuksek sıkıstirmada kullanilabiliyor.
Su an stock 2.0 tfsi alsam 2+ la ugrasana kadar direk 3071 takarim kesinlikle.
maşallah ibo çok güzel hızlanıyor bende bir ara çekmek istiyorum böyle bir video :)
3071 motorun hakkı ona eyvallah ama 400 hp yi kaç barda veriyor stock motor pist kullanımında 20 dk ayağını gazdan çekmeden kullanılırmı big turbo ile ?
birde 3071 ile full boost kaçta geliyor 3000 lerde gelirmi k04 gibi ?
Bence gtx3071 1.3 bar civari 400 hp verir. 380 bile verse k04 un 380 hp sinden cok daha iyi yurur .
K04 le cayır cayir hava ufleyerek gidiyorsan 3071 le cok daha rahat gidersin.
Methanol,evc,wg,cooler nerden baksan 6 bin lira tutar.ustunden cikan k04 ude satsan bu paraya 3071 alinir:) Cooler ve methanolsuz 1.3 bar la k04 den hizli olur. 2+ a harcanan paranin yarisi yuksek basinc bastirabilmek icin ,diger yarisida yuksek basincla isinan havayi sogutabilmek icin harcaniyor :)
1.85 bar tolyenli 500 hp veriyo maha dyno da, aynen 1.35 civari 400 hp verir ki bir de su peak cont olayindan kurtulmak acisindan baya iyi oluyo.4000-4200 civari full boost 3 binlerde canli, imkan varsa tubular manifold ile ses cok yirtici oluyo dokume gore de biraz daha erken dolmasini saglar hatta twinscroll yapilan custom bi manifold ile 3 bin civarlarinda bile full boost yapar ki o zaman piste daha uygun olur. Yanliz pist icin wg yayi da onemli yoksa bi acip kapaniyo virajlarda sorun oluyor
Maşallah İbrahim 9.1 çok eğimli olmayan bir yol ve 800 metre rakımlı Ankara için çok iyi bir süre. Bundan sonra ki gtx projende de başarılar dilerim.
cooler,evc ve methanolsuz setup olmaz ya az da bassın çokta bassın
hiçbir şey satmadan masraf ne kdar 3071 için neler lazımki stock motor olarak
Turbo , yeni manifold, external wg, yeni filtre kiti en azindan baslangic kismi, depo ici pompa
Rekorlar vs ufak tefek seyler de var tabi herseyi sifir alip yapmak 15-20 bin tl arasinda tutuyo olmasi lazim
Tesekkurler hakan abi.
Ya tabi 3071 taktiktan sonra 400 hp de kalinmaz ama benim anlatmak istedigim 2+ 400 hp için harcanan paraya 3071 400 hp yapilir. S3 cooler ve enjektor yeter.evc ye gerek yok 1.3 bar icin. Methanol benzin kalitesinden dolayi kullanilabilir yeterli sogutmayida saglar. Ama isin dedikodu yonu var 3071 var yurumuyo derler :)
maşallah ibocum , gayet güzel , yeni setup ı bekliyorum ben , iyi olacak inşallah
levent, tubular manifold ,atp nin döküm manifolduna göre cok olmasada daha gec dolar manifoldun uzun yapısından dolayı,
fakat turbonun houseing kısmı twin scroll alınırsa tubular manifoldun flanş kısmı twin e çevrilirse 400devir gibi aşşağıya çekilebilir.
Evet abi dogru soyluyosun artik dokum tubular twin derken karistirdim. En gec tubular sonra dokum en erken de twinscroll
masallah, çok güzel gidiyor.
ibo abi gtx42 takak :) bakak nasıl dönecek :)
Heyy maşallah güzel ivme var emeklere sağlık
İbrahim maşallah çok güzel her zaman ki gibi, GTX serisine geçince bir nick takarız artık ne demişler yiğit namıyla anılır :)
maşallah başkan çok istekli yürüyorsun
stage 2+ için çok güzel bi hızlanma gerçekten maaşallah